Epic failovi 2012 1
i 2 isti autor vidimo da u oba ne voli biebera baš previše
https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_591569&src_vid=VB_KeMq8jOc&feature=iv&v=zbVBUWtK0hc
Epic failovi 2012 1
i 2 isti autor vidimo da u oba ne voli biebera baš previše
https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_591569&src_vid=VB_KeMq8jOc&feature=iv&v=zbVBUWtK0hc
...moze i ovako...
Tata, reci mi, kako sam se rodio? • Dobro sine, znao sam da ćeš me jednog dana to pitati. Evo ovako. Tata i mama su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na MSN. Tata je onda dao mami sastanak preko email-a u WC-u u jednom cybercafeu. Onda je mama napravila nekoliko download-a s tatinim memory stick-om. Kad je tata bio spreman za upload, primetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo, a ni delete više nije pomagao, 9 meseci kasnije nam je stigao zafrkani virus...
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=63u6b-eHYzU
Pazite što kupujete!
...moze i ovako...
Tata, reci mi, kako sam se rodio? • Dobro sine, znao sam da ćeš me jednog dana to pitati. Evo ovako. Tata i mama su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na MSN. Tata je onda dao mami sastanak preko email-a u WC-u u jednom cybercafeu. Onda je mama napravila nekoliko download-a s tatinim memory stick-om. Kad je tata bio spreman za upload, primetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo, a ni delete više nije pomagao, 9 meseci kasnije nam je stigao zafrkani virus...
ma znam ja to prevesti ali nisam htio prevoditi da ne izgubi smisao.Sad kad ovako prevedeno čitam nije mi smiješno.
Ovo je nešto najtužnije što sam ikad vidio.
to inače ide s Jocićima jer ima neki smisao, ali i ovako je dobro
4. Njutnov zakon : Seljak ostaje seljak bez obzira na pređeni put.
Saborskog zastupnika zove kum iz rodnog kraja i pita ima li posla za njegovog sina u Zagrebu:- Brine me ovaj moj mali. Znaš da mu škola nikad nije išla, uvijek jedinice. Ni srednju nije završio… pa sam razmišljao imaš li kakav poslić za njega u Saboru?
- Kako da ne. Za kuma mora biti! Zaposlit ću ga kao svog pomoćnika. Plaća je 3.500 eura, službeni auto, telefon i nek' uživa.
- Kume, nemoj! Što će njemu toliki novac? Znaš da je problematičan. Daj nešto razumnije…
- Dobro kume. Neka bude pomoćnik moje tajnice. Plaća 1.500 eura, nema auta al’ dobit će dobar telefon, a troškove neće on snositi!
- Kume, nemoj se ljutiti, ali i to je puno. Nije ti on za tolike pare, zastranit će. Daj ako ima neki normalan posao za 200-300 eurića pa da mora malo razmišljati i pomučiti se!?
- E je*i ga kume, za to mu treba fakultet….
Sir Isaac Newton laže. Lake žene padaju prve.
Sir Isaac Newton laže. Lake žene padaju prve.
Prvo pada lisnica, a onda mesnica!
Mujo uzima telefon u ruke, nazove broj i reče:
- "Halo, jel' to Sarajevska mljekara?"
Čovjek:
- "Nije"
Mujo:
- "Pa što se onda javljate?
Skoro sam se udavio
-Michel Telo je bio na operaciji.
-Čega?
- Nossa,nossa :D
šeće mečka s djecom šumom, na proplanku se izvalio zeko s bocom Jack Danielsa
priđe mečka zeki:
Nemoj zeko, zbog djece, ako te vidim još jednom bit će krvi..
sutra, šeće opet s medvjedićima, zeko se naslonio na stablo i mota joint
-Nemoj zeko, ovo je zadnji put , bit će krvi, ozbiljno,gotovo je nema oprosta..
treći dan sjedi zeko i čita knjigu, dođe mečka s djecom:
Zeko, opomenula sam te,ne kradi mi kupus. od djece mi otimaš..i ubije ga
šeće mečka s djecom šumom, na proplanku se izvalio zeko s bocom Jack Danielsa
priđe mečka zeki:
Nemoj zeko, zbog djece, ako te vidim još jednom bit će krvi..
sutra, šeće opet s medvjedićima, zeko se naslonio na stablo i mota joint
-Nemoj zeko, ovo je zadnji put , bit će krvi, ozbiljno,gotovo je nema oprosta..
treći dan sjedi zeko i čita knjigu, dođe mečka s djecom:
Zeko, opomenula sam te,ne kradi mi kupus. od djece mi otimaš..i ubije ga