- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nece ovi dobit tumor radi neonki. Jok. Ja cu.
Btw Jackass je goli kua prema njima
Tri nepisana pravila Buga:
1.
2.
3.
Postoji i četvrto, al četvrto je dosad neviđeno...
Tri nepisana pravila Buga:
1.
2.
3.
Postoji i četvrto, al četvrto je dosad neviđeno...
Not funny, not funny at all.
Prenosim oglas:
Na skupu HDZ-a u cetvrtak izgubio sam mobitel,molim postenog nalaznika...ma nista.
:D
...maloprije mi stiglo na mail od...nije vazno
Ovladajte tehnikom Celicnog Medjunozja
Tu Jin-Sheng je majstor borilačkih vještina iz Kine.
Svjetsku je slavu postigao 2005. godine, kada je svojim penisom vukao kamion težak 3.674 kiligrama (3,7 tona) !!!
Njegov moto "veći, duži, tvrđi" sadržan je u specijalnoj tehnici jačanja muških genitalija, nazvanoj "Čelično Međunožje".
Jin-Shengova se tehnika jačanja penisa sastoji od dviju komponenti: tretmana penisa ljekovitim biljkama i pčelinjim proizvodima i vježbanjem kung-fua (pogledajte na www.ironcrotch.com).
Ukoliko se želite baviti ovim zdravom borilačkom vještinom, kod nas to možete u gotovo svim većim gradovima (pogledajte na www.wingchun.hr).
Ojačati Vaš penis ljekovitim biljkama i pčelinjim proizvodima po tradicionalnim kineskim recepturama, možete sa Mr. BIG proizvodima (pogledajte na www.misterbig.org).
Jednom kad ojačate svoj penis vrhunskim ljekovitim pripravcima, možda ćete se i Vi odlučiti za tegljenje kamiona...
Ipak, vjerujemo da će Vaša partnerica biti sretnija ako taj Vaš veći, duži i tvrđi, upotrijebite korisnije!
Guglujte ovo: (sqrt(cos(x))*cos(200*x)+sqrt(abs(x))-0.7)*(4-x*x)^0.01, sqrt(9-x^2), -sqrt(9-x^2) from -4.5 to 4.5
Nicee WoW cake, wait a minute.....
Oprosti, ali ja foru ne kuzim...
...maloprije mi stiglo na mail od...nije vazno
Ovladajte tehnikom Celicnog Medjunozja
Tu Jin-Sheng je majstor borilačkih vještina iz Kine.
Svjetsku je slavu postigao 2005. godine, kada je svojim penisom vukao kamion težak 3.674 kiligrama (3,7 tona) !!!
Njegov moto "veći, duži, tvrđi" sadržan je u specijalnoj tehnici jačanja muških genitalija, nazvanoj "Čelično Međunožje".
Jin-Shengova se tehnika jačanja penisa sastoji od dviju komponenti: tretmana penisa ljekovitim biljkama i pčelinjim proizvodima i vježbanjem kung-fua (pogledajte na www.ironcrotch.com).
Ukoliko se želite baviti ovim zdravom borilačkom vještinom, kod nas to možete u gotovo svim većim gradovima (pogledajte na www.wingchun.hr).
Ojačati Vaš penis ljekovitim biljkama i pčelinjim proizvodima po tradicionalnim kineskim recepturama, možete sa Mr. BIG proizvodima (pogledajte na www.misterbig.org).
Jednom kad ojačate svoj penis vrhunskim ljekovitim pripravcima, možda ćete se i Vi odlučiti za tegljenje kamiona...
Ipak, vjerujemo da će Vaša partnerica biti sretnija ako taj Vaš veći, duži i tvrđi, upotrijebite korisnije!
Ja sam kreno desankom vjezbati i vidio sam pomak. Pomak je to što svatis da je dobro i bez cure =)))
zenu ili ljubavnicu.
Kaze slikar:
• Pa bolje je imati ljubavnicu, to je vece uzbudjenje i veca inspiracija
Kaze doktor:
• Ma bolje je imati zenu, to ti je sigurna veza i sigurnost.
Programer ce na to:
• Znate sta, momci?
Najbolje je imati i zenu i ljubavnicu.
Zena misli da si kod ljubavnice, ljubavnica misli da si kod zene,
a ti sjedis za kompjuterom i programiras.

ZENA : Jesam !
MUZ : Mozes li mi reci koja je ?
ZENA : Da , datum kada smo se upoznali .
MUZ : ..... kuja !

Pogledaj samo godine

No one here is making racist jokes, because racism is a crime, and crime is for niggers.
hmm, kaj je tak teško kliknut nadporuka?

Kaže prijatelj Saši Matiću:
-Saša ajde ja ću te lupit sa jednim predmetom po glavi i ti ćeš progledati
-Saša pristane i ovaj ga lupi k***** po čelu
-Pita Sašu: Saša jel vidiš?
-Ma vidim k****
:D