- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na svijeu postoji 10 vrsta ljudi.
Oni koji znaju binarni sustav i oni koji ga ne znaju.
Papa jos nece dugo, Hajduk zivi vjecno
Na svijeu postoji 10 vrsta ljudi.
Oni koji znaju binarni sustav i oni koji ga ne znaju.
Ta ista rečenica ima u jednim našim vježbama iz informatike
Nemeštiv - Koju, Čiju?
Nemeštiv - Koju, Čiju?
Bilo već i fora je totalno glupa.
Nemeštiv - Koju, Čiju?
Inaće ne volim ovo pisat, ali bilo je već 10 puta..
Nemeštiv - Koju, Čiju?
Dosadni ste u racku stim Nemešom.
Ma lako šta je sa fejsa, ima i na fejsu dobrih fora, ali ova je totalno glupa, nema smilsa nikakvog, isto može bit novi padež Bezvezetiv- Di, kamo? na isto dođe.
Mujo i Haso otišli u Indiju gdje je krava sveta životinja, odnosno bog. Jedan dan njih dva nisu imali što jesti i zakolju kravu za što su dobili dvije godine zatvora. Izašli oni i krenuli kući, kad Mujo uhvatio kravu i krene ju hebati. Odjednom će Haso:
- Mujo, bolan, šta radiš to?
Odgovori Mujo:
- Hebem im boga.
danas nekaj citam za papu kak je bil u HitlerJunge i dodem na jednu brilijantnu ideju :)
- Kako glasi puni naziv Papamobila ? - Panzerpapawagen IV ©
Ha ha ha ha !
Što volim ovakve "usermade" fore.. :))
danas nekaj citam za papu kak je bil u HitlerJunge i dodem na jednu brilijantnu ideju :)
- Kako glasi puni naziv Papamobila ? - Panzerpapawagen IV ©
Upravo ot'šlo na /b/ ... :))
Ispričavam se ako je bio.
Bilo a ti opet radiš multi a?
Crnogorci bi trebali biti glavni, oni kazu ovako:
ponedjeljak - odmor od vikenda
utorak - priprema za posao
srijeda - odlazak na posao, ne znači da se mora i raditi
četvrtak- odmor od posla
petak - priprema za vikend
subota i nedjelja - neradni dani
Humor je serija "Krv i voda"
Ovi su nadmašili i Krim tim
hahhaha, obožavam te naše niskobudžetne:D
Gledam sad crkajem od smjeha hahahahh gledam sad Karla od 16 godina (20+) koji se zaljubio u pros.titutku 23 godine
jedino mu otac dobro glumi majka je katastrofa jedak izraz lica za tugu i srecu ali scenarije je genijalan hahhaha
"Imat cu prostitu.ku za snahu . Sto ce susjedi reci " ili Karlo odvodi policija cura mu vise " Karlo,Karlo gdje ces ? "
a niko mu nista nebrani tribalo bi 2 uz usi :D I jos nesto zasto se glumci obracaju kameri? pa ovo nigdje nema...Krim tim zakon za ovo
Gledam sad crkajem od smjeha hahahahh gledam sad Karla od 16 godina (20+) koji se zaljubio u pros.titutku 23 godine
jedino mu otac dobro glumi majka je katastrofa jedak izraz lica za tugu i srecu ali scenarije je genijalan hahhaha
"Imat cu prostitu.ku za snahu . Sto ce susjedi reci " ili Karlo odvodi policija cura mu vise " Karlo,Karlo gdje ces ? "
a niko mu nista nebrani tribalo bi 2 uz usi :D I jos nesto zasto se glumci obracaju kameri? pa ovo nigdje nema...Krim tim zakon za ovo
Jer je kao dokumentarna dramska serija, pa se obracaju da je kao dokumentarnije
Glupo sam reka gledao mislio sam na onaj dio kad je kamermana izbacio strazar "kao sta ti snimas"...
Ja sam umro. Gori su od Krim Tima i Zabranjene ljubavi. Krv nij pura.w
Meni je zabranjena ljubav bas dobra za razliku od ostatka bar malo bolja gluma i zanimljiva prica
Glupo sam reka gledao mislio sam na onaj dio kad je kamermana izbacio strazar "kao sta ti snimas"...
pa ne ozbiljno da bude kao dokumentarac, kao snimaju njihov zivot pa tako to