- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisam ja, to je ovaj frend radio (u crvenoj majici na pocetku), radio je po freddiew-im tutorijalima https://www.youtube.com/results?search_query=+freddiew+tutorial&aq=f
Je*eno je ispalo
Žak je jednom prilikom izjavio: "Ne hvala sit sam", bilo je to 01.04.1876, taj dan u svijetu je poznat kao prvi april!
Taj još nisam gledao
Najdraži njegov video mi je onaj kad priča na kalkulator sa Zoranovim dedom, u toj ne psuje previše i stvarno je istinit video
Reklama za Kisko ocat na facebooku. Inače, dovede vas na ovu stranicu. Skidam im kapu, reklama je genijalna.
Tvoj rodni list je zapravo isprika iz tvornice kondoma
Mujo i Fata side na kaucu i kaze Mujo Fati:
-Fato danas me sjebo Inter
Kaze Fata njemu i mene isto
Kaze Mujo njoj daj da vidim listi?
Kaze fata : E jebiga nije nista ostavio...
Jel itko ima onu sliku, gdje se počinje od 1 = 1, onda se to raspisuje na 1 = ln(e), pa onda na i4 = ln(e) ili tak nekaj slično, na kraju se dođe do dosta kompliciranog izraza i dolje piše nekaj u smislu: "Našim dragim kolegama pravnicima i ekonomistima, da vide da i mi inžinjeri možemo zakomplicirati stvari do bola kad to želimo.".
Zauzvrat (meni najdraže :D):
zar nije logičnije da ju je jeb* Milan a ne Inter.. a?
zar nije logičnije da ju je jeb* Milan a ne Inter.. a?
Sta ja znam....nesjecam ga se bas....
Vjerovatno da ...Ma isti k***
Jel itko ima onu sliku, gdje se počinje od 1 = 1, onda se to raspisuje na 1 = ln(e), pa onda na i4 = ln(e) ili tak nekaj slično, na kraju se dođe do dosta kompliciranog izraza i dolje piše nekaj u smislu: "Našim dragim kolegama pravnicima i ekonomistima, da vide da i mi inžinjeri možemo zakomplicirati stvari do bola kad to želimo.".
Evoga KLIK
EDIT: preteko me kolega
ma uplatio on listić;D
DVOSTRUKI STANDARDI - Kada djevojka spava s gomilom muškaraca onda je KU*VA. A ako to radi muškarac onda je PE*ER
Chuck Norris sam moze napravit pozu 69
DVOSTRUKI STANDARDI - Kada djevojka spava s gomilom muškaraca onda je KU*VA. A ako to radi muškarac onda je jebač
Ključ koji otvara svaku bravu je vrhunski ključ!
Brava koja se otvara na svaki ključ je loša brava.
Edit: Malo sam izmijenio citat ;)