vec ste dosadni s tim kak jaca ne zna engleski...ok bilo je smijesno u pocetku, al bogami generalno to nije smijesno....
uostalom imali smo premijera "poliglotu"....
vec ste dosadni s tim kak jaca ne zna engleski...ok bilo je smijesno u pocetku, al bogami generalno to nije smijesno....
uostalom imali smo premijera "poliglotu"....
hahahaha, a nije smijesno da jedna hrvatica upravo radi na tome, i dost daleko je odmakla....
Pita Edip Sizifa :
-"Kako ne možeš taj kamen odgurati?"
Na to će Sizif njemu :
-"Ajde *ebi mater."
EDIT: Vidio sam da je bilo.
heheh mala izmjena :P
Par smiješnih fotki,obavezno posjetite stranicu:
http://perfectlytimedphotos.com/popular/perfectly-timed-photo
Došla djevojka kod gatare pa joj ova priča: - vidim slovo z. , bićeš zdrava; - vidim slovo p. , biće para. - vidim slovo ć. , ljubav Djevojka: ...- jasno mi je z-zdravlje, jasno mi je p-pare, ali kako ć-ljubav ? Ciganka: - će da te kar*a
kako se kune plavusa:
NEVINA SAM DECE MI!!
Pita Mujo Hasu:- "Kol'ko je 2 minus 1 minus 1?
"- "Ne znam.
"- "Pa gledaj, npr, imas 2 jajeta i jedno das meni, a drugo Fati. I sta ti ostane?"
- "A ostaje mi ku*ac, sta drugo.
LOVE- Lagati o velikim emocijama :)
Ne znam jel ovaj bio, ali je dobar i istinit ;)
Dolazi čovjek u ministarstvo pitati za posao.
Službenik: Da li ste već negdje radili?
Čovjek: Bio sam tri godine u vojsci.
Službenik: Imate li kakve benificije?
Čovjek: Ranjen sam, odnio mi geler genitalije.
Službenik: Primljeni ste, radno vrijeme je od 7.30 do 15.30. Dođite sutra u 10.00.
Čovjek: Rekli ste da je radno vrijeme od 7.30 do 15.30, zašto da ja dođem u 10.00?
Službenik: Ovo vam je državna ustanova. Mi do 10.00 češemo jaja tako da nema potrebe da dolazite ranije.
gledao sam to vec al ne tu....deda razara, tako treba....dao bi ja njemu dusicnu kiselinu da opere ruke XD
I što je najgore, takvi neobrazovani ljudi koji neznaju ništa drugo nego davat intervjue za Red Carpet i slične gluposti zarađuju više od nekog visoko-obrazovanog čovjeka.
Evo sjetio sam se još nečega. Malo šale na račun sportskih komentatora (ili oni sami rade šale na svoje račune? :P).
Nadanje je kad pustiš djevojku sa prijateljicama na more i nadaš se da će se vratiti opaljena samo suncem.
Dječak sjedi na trotoaru i plače.
Dolazi Superman i pita ga-"Ko te dirao dečko?"
Dječak kroz suze odgovara-"Chuck Norris"
Superman -"E jebi ga ,što si ga zajebavao!"
Nadanje je kad pustiš djevojku sa prijateljicama na more i nadaš se da će se vratiti opaljena samo suncem.
ajme, ajme... LOL! zakon!
Oženili se Mujo i Fata. Prvu bračnu noć Mujo se skinuo gol pa počeo izvoditi bilderske poze.
Upita Fatu:
“Jesam li kao dinamit?”
Fata odgovara:
“Jesi,dragi, samo ti je fitilj kratak!
------------------------------------------------
Nakon dugog razgledanja po polici sa vibratorima u seks shopu , plavuša zovne prodavaca:
-Molim vas dajte mi zeleni,plavi i onaj crveni vibrator
-Na to će prodavac:Draga djevojko , plavi i zeleni možeš dobiti , a crveni je protupožarni aparat.
---------------------------------- --------------
Pita Perica tatu:
-Tata, kako je to kad si pijan?
-Pa… Vidiš sine ona 2 drveta? E, pijani ljudi ih vide 4.
-Tata, ali ja vidim samo jedno drvo…
Mujo i Haso bježe iz zatvora, a vani snijeg.
Haso će: – Mujo, pada snijeg! Što ćemo sad?
Ma ne brini Haso, imamo lance…
Došao Mujo kod fotografa da napravi slike.
- “Deset puta petnaest?”, pita fotograf.
- “150, zašto?”, odbrusi Mujo.

zensko
kako lici na bibera, stari moj, nebi se sator digo XD
Ima jedna takva u splitu. Ja sa curom u Djardinu i kad sam je sinja prvo san reka: Ala sinjaj ovoga Bibera totalno isti. A cujes nju: To ti je Kejtina bivša cura (neka bisex)