- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemeš za keš by Antena Zagreb
http://www.antenazagreb.hr/emisije/jutarnji-show-antene-zagreb/-nemes-za-kes--hit-i-u-srbiji/769/
dad: you changed your relationship status to its complicated on facebook?
son: yeah why?
dad: cant decide which hand to use?
dad:have you ever bought anything on ebay?
son: yeah why?
dad: i think i just wasted some money on ebay i bought a penis enlargement kit the dude sent me a magnifying glass
son: hi mom
mom : my phones breaking up, cant hear you
son: its txt mom
Jel znate kako razlikovati japanca od kineza?
Gajgerovim brojacem.
Jel znate kako razlikovati japanca od kineza?
Gajgerovim brojacem.
hehe, dobar stari žuti humor
evo jedne pjesmice:
Ako vidiš nešto zeleno da svjetli u mraku
Neboj se to nije vanzemaljac 
To je samo obični ozračeni japanac 
Kako razlikujemo Japanca i Kineza?
Japanac zrači = )
Kako razlikujemo Japanca i Kineza?
Japanac zrači = )
pročitaj 3 posta iznad. Još je bolji od ovog tvog, bolje je ispričan 
Partybreakeri 
pročitaj 3 posta iznad. Još je bolji od ovog tvog, bolje je ispričan 
Ma taj se vic vrti po internetu,imaš ga na fejsu u grupi crni humor,a ovaj svoj još nisam proćitao na internetu
Evo još par = )
Zašto je Bog stvorio cunami?
Pa da bi i siromašni vidjeli more = )
Zašto nitko ne šalje ljekove na Haiti?
Zato jer ljekovi ne idu na prazan želudac
Pita cigan apotekarku da li ima prašak za buhe
apotekartka:imate li psa ili maču
cigan: imam buhe
Koja je razlika između puža i Japanca?
puž ima kućicu,a Japanac ne
Šta kaže sijamski blizanac svome bratu kada je u nevolji?
Ne brini uz tebe sam = )
Biser dana:
Jadranka Kosor"Nikad nisam govorila o datumu nego samo o kraju lipnja,a lipanj nije datum"hahahahahaha
Chuck Norris razumije Jacin engleski! 
Biser dana:
Jadranka Kosor"Nikad nisam govorila o datumu nego samo o kraju lipnja,a lipanj nije datum"hahahahahaha
Tog se bisera sjećam bio je jučer u dnevniku
Chuck Norris razumije Jacin engleski! 
Meni je ono najbolje:
"Ja sam bila u Madžarskoj dan poslije jučer."
da, smijesno je, al nista neuobicajeno za taj svijet....vidio bi ja tebe da toliko dizes XD procjedilo bi se kroz kombinezon jos svasta :D
da, smijesno je, al nista neuobicajeno za taj svijet....vidio bi ja tebe da toliko dizes XD procjedilo bi se kroz kombinezon jos svasta :D
Šta, svi se upišaju u gaće kad dižu uteg.
pa ne al, preopteretila se zenska i kukovi joj pritiscu na mjehur; nije da se nije ispisala prije valjda XD
ak nisi znao, kad muski radi cucnjeve u teretani, isto tak kukovi mu kod veceg opterecenja pritiscu na prostatu pa moze svrsiti XD
Chuck Norris je jednom na sajmu zamijenio sobnu svjetiljku za dvosobnu..
pa ne al, preopteretila se zenska i kukovi joj pritiscu na mjehur; nije da se nije ispisala prije valjda XD
ak nisi znao, kad muski radi cucnjeve u teretani, isto tak kukovi mu kod veceg opterecenja pritiscu na prostatu pa moze svrsiti XD
Ne može baš "ejakulirat", jer nema podražaja na glans penis može samo izbaciti 90% tvari što čini ejakulat a spermići ostaju u testisu :P
prostata luči sekret u urethru koji čini sluzavi dio sjemena, te hrani spermije i čini ih pokretljivijim.
(iako izgleda kao da je svršio :P)
Ne može baš "ejakulirat", jer nema podražaja na glans penis može samo izbaciti 90% tvari što čini ejakulat a spermići ostaju u testisu :P
prostata luči sekret u urethru koji čini sluzavi dio sjemena, te hrani spermije i čini ih pokretljivijim.
urolog? 
kaj mislis da mi to nije jasno? pod svrsiti sam mislio dozivjeti orgazam, a ne ejakulirati. s time da su to dvije razlicite vrste orgazma, ovu na koju si ti mislio da ja mislim, i ovu na koju sam ja mislio XD