- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislis bachova toccata.
Mislim - nemam pojma 
Lik je tako nazvao video, ja samo prepisao.
Video je tako nazvan jer je Bachova toccata djelo koje većina pripisuje mjuziklu Phantom of the opera...
Video je tako nazvan jer je Bachova toccata djelo koje većina pripisuje mjuziklu Phantom of the opera...
Plus igra riječi floppy i opera = floppera :D
Jucer pod goeografijom na prezentaciji idem otvoriti video, i nece, izadjem da ga pokrenem preko playera, i opet nece jer ne podrzava mp4, koja glupost, i kaze astavnica: Mozda nema dovoljno brzine.
Takmičenje (svjetsko): skakanje s Mostarskog mosta.
Predstavnik američke ekipe: Tarzan.
Prilazi, zagrijava se, daju mu lavor, plahne se malo i taman da skoči, prilazi Mujo:
- Čuj bolan nemoj skakat dole ... ima školjki!
- Ma šta!?!?! Skakao sam ja među lavove, pitone ...
- Ma čuj bolan, nemoj se zajebavat, kažem ti nemoj, ima ... ima školjki!
- Ma mali, skakao sam ja među anakonde, pirane ...
- Ma joooj hajvana. Nemoj bolan, matere ti ...
Ipak skoči Tarzan, isplivava jedva, sav krvav i izranjavan, poluživ i zajauka:
- Kakve su ovo školjke?
- Pa rek'o sam ti jarane - školjke od Lade, od Fiće ...
Pita Kosorica tajnicu :
"Što na engleskom znači I DON'T KNOW?"
Ova odgovara : "Ne znam"
Kosorica : "Aaaaa jebote…. nitko ne zna!!"
- Prči me na njivi!!!
HAHAHAHAHAHAHAHA
HOĆU NOVI NICK!
Meni je profa u osnovnoj rekla neka stavim cd u liniju , i ja stavim ... kad ono neće očitat , a ona meni daj podigni antenu možda onda hoće 
Šta je kod crnca bijelo?
Pa šef naravno.
- Prči me na njivi!!!
HAHAHAHAHAHAHAHA
To ide ovako :
Kako se zove Bosanski show : "Ljubav je na selu" ?
- Prč me na njivi.
Da je baba muško...
ne bi trebala dedu 
Koji kit može najduže biti podvodom bez izranjanja?
Pa mrtvi...
Mujo i Fata šetaju obalom Jadrana i ugledaju slikara kako slika zalazak sunca i na to će Mujo:
-Vidiš Fato,kako se čovjek muči kad nema fotoaparat
EDIT:
Evo jos jedan bolji:
Za vreme doručka pita Perica oca: Tata, šta je to politika? Sada će sine tebi tata da objasni. Vidiš ovako, ja idem na posao i zarađujem novac, dakle ja sam kapitalista. Mama raspolaže tim novcem, ona je vlada, kućna pomoćnica koja radi po kući je radnička klasa, deda sve posmatra po strani šta se dešava u kući, on je sindikat. Mi svi volimo da tebi bude dobro, ti si naš narod, a tvoj mali bratić je naša budućnost. Jesi li razumeo? Nisam, tata, baš najbolje ali neka malo razmislim pa ću ti reći sutra. Preko noći se mali bratić probudio i usrao do guše i Perica se probudio, otišao u sobu kod majke ona čvrsto spava, u sobu kod kućne pomoćnice, kad tamo tata na njoj, deda je potpuno nezainteresovan i on se vrati u krevet i nastavi da spava. Ujutru pita otac sina: Perice da li si razmislio šta je politika? Jesam, tata, to ti je dok kapitalisti jebu radničku klasu, vlada čvrsto spava, sindikat je nezainteresovan, na narod niko ne obraća pažnju, a budućnost nam je u govnima.
Na predzadnjem satu biologije radili smo seciranje kralježnjaka, od svake skupine po jedan primjerak = 5 živina. I poslije sata lik izjavi:
"Ove životinje su najveći vjernici. Za korizmu su se odrekle života!" (Neopisiv smijeh je trajao skoro pet minuta)
Isprve sam mislio da je lik bio lud pa sam unosio frekvencije svih tonova. Onda nakon 3 sekunde razmišljanja sam shvatio da nema nikog na svijetu tko bi to radio, pa sam odlučio pročitati opis videa i vidio da je to obavio preko MIDI-a. xD Svaka disketa pojedini harmonik, domišljato.
A ovo se slažem, kad je već nazvo Phantom of the Floppera, mogao je nać MIDI verziju Fantoma opere pa nek mu to dere. Puno bi bolje ispalo. Phantom of the floppera....LOL xD
Mujo i Fata šetaju obalom Jadrana i ugledaju slikara kako slika zalazak sunca i na to će Mujo:
-Vidiš Fato,kako se čovjek muči kad nema fotoaparat
EDIT:
Evo jos jedan bolji:
Za vreme doručka pita Perica oca: Tata, šta je to politika? Sada će sine tebi tata da objasni. Vidiš ovako, ja idem na posao i zarađujem novac, dakle ja sam kapitalista. Mama raspolaže tim novcem, ona je vlada, kućna pomoćnica koja radi po kući je radnička klasa, deda sve posmatra po strani šta se dešava u kući, on je sindikat. Mi svi volimo da tebi bude dobro, ti si naš narod, a tvoj mali bratić je naša budućnost. Jesi li razumeo? Nisam, tata, baš najbolje ali neka malo razmislim pa ću ti reći sutra. Preko noći se mali bratić probudio i usrao do guše i Perica se probudio, otišao u sobu kod majke ona čvrsto spava, u sobu kod kućne pomoćnice, kad tamo tata na njoj, deda je potpuno nezainteresovan i on se vrati u krevet i nastavi da spava. Ujutru pita otac sina: Perice da li si razmislio šta je politika? Jesam, tata, to ti je dok kapitalisti jebu radničku klasu, vlada čvrsto spava, sindikat je nezainteresovan, na narod niko ne obraća pažnju, a budućnost nam je u govnima.
Ah, steta za edit, nemogu ti sada dati like na drugi vic.. :D
Zanimljiva je ona troll face igra :D koliko sam skuzio cilj je dobiti super-upgrade koji kosta 1m tih bodova :D
Pogledajte rezultat:
EDIT: Nevidi se bas dobro (Prt Scr), ali smijesno je :D pokusajte igru^^
Zanimljiva je ona troll face igra :D koliko sam skuzio cilj je dobiti super-upgrade koji kosta 1m tih bodova :D
Pogledajte rezultat:
Haha, i ja sam je presao, i na kraju nemos kupit upgrade.. :)
Pogledajte rezultat:
Haha, i ja sam je presao, i na kraju nemos kupit upgrade.. :)
Zabavno je :D