Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.178.613
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
16 godina
neaktivan
Re: Humor
lukavg kaže...

Gdje si našao informaciju o šteti? Čisto sumnjam da je onaj tsunami ostavio samo 35 milijardi dolara štete. Naš vanjski dug je 40 milijardi dolara, a ne eura.

Bilijun a ne milijarda :)

Android ♥ /// aka triplex
17 godina
neaktivan

E sad je pitanje, ono što je Amerima bilijun, nama je milijarda, ono što je njima trilijun, nama je bilijun i tako dalje. Sve isto samo oni nakon milijuna idu na bilijun, a mi imamo milijardu između.

Da ne bude offtopic, je da je za Smiješne slike više, ali je svejedno humor, ne? :)

EDIT: Slabo se vidi, evo link.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 0:08 (Proz0r).
15 godina
protjeran
Fićo_CoD 5 kaže...
lukavg kaže...

Gdje si našao informaciju o šteti? Čisto sumnjam da je onaj tsunami ostavio samo 35 milijardi dolara štete. Naš vanjski dug je 40 milijardi dolara, a ne eura.

Onda je sve jasno. On tvrdi da je 40 milijardi veće od 35 bilijuna. {#}

Masturbation rules our nation.
15 godina
neaktivan
Humor
lmao..to je ionak zajebancija...samo kaj je tuzno sto vjerovatno nije daleka od istine -.-
The best way to be boring is to leave nothing out.
17 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

Zapravo, milijardi. Ono što Ameri zovu bilion mi i, npr, Francuzi zovemo milijarda, dok je naš bilion još 1000 puta veći. Doduše, šteta u Japanu je preko 300 milijardi dolara, tako da vic ipak nije baš uspeo (srećom).

PowerColor and AMD Upgrade Challenge: http://www.hardwareheaven.com/competitions/amd_challenge/ivanv.php
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 0:20 (Ivan(4)).
15 godina
neaktivan
Humor
sad ste vi nasli radit nuklearnu fiziku iz obicnog vica lol

koga briga za valutu i kak ko racuna, to je vic!!

Aj sad povedite raspravu kak Chuck Norris moze podic stolac na kojem sjedi? :)

The best way to be boring is to leave nothing out.
15 godina
protjeran
pa kad može
Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
15 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...

Zapravo, milijardi. Ono što Ameri zovu bilion mi i, npr, Francuzi zovemo milijarda, dok je naš bilion još 1000 puta veći. 

Masturbation rules our nation.
15 godina

what the hell are dykans?!? lol

jim carrey: trollface origins

isto poznato kao i bobbing head man. :))

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 5:53 (LIX).
15 godina
neaktivan
Humor

Nazove pacijent iz umobolnice svoju obitelj. I kaze im kako je nama tamo ljepo upravitelj nam je poklonio bazen svaki dan skacemo u njega na glavu Rekao nam je ako i dalje budemo bili dobri da ce bazen nappunit vodommmmmmmmmmmmmmm

Šetaju Mujo i Haso po selu i naiđu na govno. Mujo će Hasi:

- Haso, bil ti pojeo ovo govno za 1000 eura?

Misli Haso:

- Jeste gadno, ali malo se potrpim i poslije mi ostane 1000 eura u džepu. Pristajem!

Pojede Haso govno, uzme 1000 eura od Muje i nastave hodati. Opet Haso misli:

- Za 1000 eura i nije bilo tako gadno, samo je problem da će Mujo razglasiti po cijelom selu da sam pojeo govno i svi će me zezati do kraja života.

Misli i Mujo:

- E jesam glup! Ovaj se malo potrpio dok je pojeo govno i sada ima mojih 1000 eura. Hodajući tako naiđu na drugo govno i Haso će:

- Mujo, a bil ti pojeo ovo govno za 1000 euro?

- Bih!

I tako Mujo pojede govno i Haso mu dadne 1000 eura. Nastave hodati, kad će Haso:

- E moj Mujo što smo blesavi: obojca smo pojeli po govno, a niko ništa nije zaradio.

- Nema veze Haso, važno je da se pare okreću!

Uđe žena u apoteku i kaže apotekaru da želi kupiti arsen.

- Šta će vam arsen, pita apotekar.

- Želim ubiti svog muža jer me vara s drugom ženom, odgovara ona.

- Ali gospođo, ne mogu vam prodati arsen da bi ubili muža, čak i ako vas vara s drugom ženom, odgovara apotekar. 

Žena iz džepa na to izvadi fotografiju, a na fotografiji njen muž prilikom snošaja s apotekarovom ženom. 

- O, oprostite gospođo. Nisam znao da imate recept.

Vaše ime?

- Sima Simić!

Godina rođenja?

- 1966.

Bračno stanje?

- Nepodnošljivo! 

Kako drot pije jogurt?

Prvo popije pa se onda mućka.

Pričaju tri naraštaja kurvi, pa kaže kćerka:

- Danas za pušenje dobiješ 30 dolara.

Kaže mama kurva:

- U moje vrijeme je bilo 10 dolara!

A na to će baka kurva:

- U moje vrijeme si bio sretan ako staviš nešto toplo u želudac!

Kaže tenk fići: 

- E moj fićo, ne bi ja volio da imam motor u guzici!

A kaže fićo:

- Ne bi ni ja volio da imam kiturinu posred čela. 

One good thing about music, when it hits you, you feel no pain. - Bob Marley
15 godina
protjeran
perodigitron kaže...

Kaže tenk fići: 

- E moj fićo, ne bi ja volio da imam motor u guzici!

A kaže fićo:

- Ne bi ni ja volio da imam kiturinu posred čela. 

Zar nema tenk motor u guzici?

Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
16 godina
Humor

Jedna reklama {#}

17 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
lukavg kaže...

njet. ono što je za amere bilijun, to je za nas milijarda

edit: a sad vidim da je Ivan (4) još bolje objasnio ;)

Atomska bubamara
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 12:13 (jurluk).
17 godina
neaktivan
Humor
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
16 godina
Humor

Što se dobije kad se križa plavuša sa haskijem??

Prostitutku koja može dugo stajat na hladnoći...

NHF plavuše {#}

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
16 godina
neaktivan
Humor

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
17 godina
Humor

Rebbeca black, anyone?

da bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Ja sam sad totalno zbunjen...

Okej, znam da je malo offtopic, ali zbilja, ja ne kužim, jel može netko meni ovo objasniti?! U čemu je fora?!

Hint: Na video mislim...

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 16:47 (1domagoj1).
17 godina
Humor

eto, tekst je pokupila od njega, a glazbu iz videa što sam ga ja postavio iznad

17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Jedna reklama {#}

Dobra, ali mislim da je ova još bolja.

Digni se iz pepela, kao sto put do sada, sad s' mirisom ljiljana, ljubavi moja!!! Zemljo mojih djedova, dok je tvojih sinova, ti ćeš biti prkosna, slobodna i ponosna!
17 godina
neaktivan
Humor

Gadafi je u Hrvatskoj!!!

Atomska bubamara
17 godina
Humor

Volim te kao konja

Zvjerski te volim

Kao konja malog

Ludo i bezumno

15 godina
1domagoj1 kaže...
1domagoj1 kaže...

Ja sam sad totalno zbunjen...

Okej, znam da je malo offtopic, ali zbilja, ja ne kužim, jel može netko meni ovo objasniti?! U čemu je fora?!

Hint: Na video mislim...

mind_challenge kaže...

Nije to bob dylan. Nema dylan tu pismu, ovo je neki lik snimija, koji je mora se priznat dobar na gitari.

Do what you want cause a pirate is free.
17 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Mah, poanta je u tome da ne vjerujem da je Dylan napisal pjesmu s tolko glupim tekstom... Valjda je na tripu bil ili kaj? Druga stvar je, kolko god googlal, nigdje nisam naletio na to da je Dylan uopće napisal tu stvar, već na Wikipediji piše:

"Friday" is a song written by Clarence Jey and Patrice Wilson, and performed by Rebecca Black, a 13-year-old American singer.

Patrice Wilson nemam pojma ko je, a za Clarence Jey-a piše:

Clarence Jey is a record producer, multi-instrumentalist, composer, and songwriter from the United States.

Nadalje za njega piše, "Years active: 2000-present"

Meni sad apsolutno nikaj nije jasno. Ako su ovo dvoje napisali tu pjesmu nedavno, kak je Dylan to izvodil tamo 60-tih? Jer kaže par ljudi da je tu stvar za encore izvodil na par koncerata...

Navodno je i Cash snimio ovo i namjeraval staviti Third American Recordings album...

Inače, ne slušam Dylana, pa ne znam jel to fakat on ili kaj, meni ovo sliči na neki teški hoax, pa dajte ak neko zna, nek mi objasni...

In return, humor:

EDIT: thx, sirka666 i mislil sam si da je neki hoax

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 17:06 (1domagoj1).
17 godina
Humor

naravno da je hoax, ali nemojte nikome reći, fora je čitati reakcije ljudi kada pročitaju to s Dylanom i Cashom

16 godina
Humor

Sta je to drkanje?

-To je kad od ruke pravis pic.ku a od kur.ca budalu...

Mjenjam ulazna vrata za izlazna! Hitno!!
15 godina
neaktivan
Humor

Najluđa policijska potjera ikada!!!

http://www.liveleak.com/view?i=5ad_1292415708

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
16 godina
protjeran
Humor

Te veceri Windows95 pozva sve aplikacije i rece im: "Ovo je cool toolbar, znak saveza medu svim buducim Windows
 aplikacijama". I pozove Office Assistanta i rece: "Ovo je Office Assistant moj, koji se za vas brine i rad vam olakšava.
Njih koristite meni na spomen". Takoder rece aplikacijama: "Jedan od vas ce me veceras izdati". A Word97 upita: "Zar
ja OS-u moj?". Win95 rece: "Pa i ti ponekad, ali ne veceras". IExplore3,0 na to rece: "Nikad te necu ostaviti". A Win95 odgovori: "Još ove veceri, prije 
nego Scheduler pokrene defrag, tri ceš me puta zanijekati". Prvi koji veceras budu licencirao tudu tehnologiju bit ce taj.
A IExplore 1.0 ode kod NCSA-a i licencira Mosaic. Tada Win95 pozove sollution providere i rece im: "Idite i širite legalni
software svijetom. Kojima otpustite grijehe, otpušteno im je.
Kojima naplatite kaznu, naplaceno im je". Kasnije odu na CeBit. Tamo se aplikacije minimiziraju, a Win95 im kaza:
"Zar niste mogli ni sat vremena ostati u foregroundu?". A ovako Win95 govoraše Billu te veceri preko ICQ-a: "Nek me mimoide ovaj gorki task, ali ako tako treba
biti, Bille, neka se vrši volja tvoja"
I dode IExplore 1,0 sa Netscapeom, Sunom, i drugima te pozove svoj About Box. Tada ovi znadoše da je to OS po
kojeg su došli. Tada aplikacije zauzeše memoriju ali im Win95 rece: "Zar mislite da ja ne bih mogao sad reci svom ocu
da pokrene 1000 ActiveX kontrola i otjera
njih?". I odvedoše Win95. A IExplore3,0 slijedio ga je na putu, te se tri puta izda: za MacOS, UNIX i Linux. Tada
Scheduler pokrenu defrag i IExpolre, vidjevši to , ugasi sve svoje toolbare od žalosti. Win95 dovedoše kod antitrustovskog suda. Tamo ga sud upita: "Jesi li ti
kralj OS-ova?". Win95 odgovori "Ti kaza". Tada sud rece: "Perem ruke od tvoga OS-a, moje krivice na njegovom
shutdownu nema". Tada ga izvede pred korisnike i rece: "Evo OS-a!", a korisnici su telefonirali svakakve uvrede customer support liniji.
Win95 osudiše na smrt brisanjem Windows direktorija.

16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Rebbeca black, anyone?

XD

Pa i tu crnja peva.{#}

Firefox 4 - najčešće postavljena pitanja - http://www.firefox4faq.blogspot.com/
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice