buda je bio jedan jako pametan čovjek, mudrac koji ih je učio te su ga oni počeli štovat i obožavat...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
-Zašto 3 policajca idu zajedno?
-Jedan čita i piše, a druga dvojica čuvaju genija.
Eto svima preporucujem film na Novoj TV u 21:30, "Mrak Komadi" ili "White Chicks" ako se hoce posteno nasmijati.. :D
Eto svima preporucujem film na Novoj TV u 21:30, "Mrak Komadi" ako se hoce malo nasmijati..malo puno.. :D
Ja preporučam RTL TV, 22: i nešta :D, Izgubljeni u Europi ili tako nešto... :)
Eto svima preporucujem film na Novoj TV u 21:30, "Mrak Komadi" ako se hoce malo nasmijati..malo puno.. :D
Ja preporučam RTL TV, 22: i nešta :D, Izgubljeni u Europi ili tako nešto... :)
Bar 1put svaka 2 mjeseca je taj film :/
Ima nekih koji ga jos nisu pogledali, ja sam ga pogledao nekoliko puta,pa cu opet.. :)A post sam stavio tu iz razloga sto se tema zove humor..
Veli slijepac ženi:"E,ženo,ti si meni mrak!"
Neću uvrijediti nikoga jer je to samo vic.
Shit , nisam se nadao
Prvi dan:
- Dragi idem na fitnes.
- Dobro draga.
Drugi dan:
- Dragi idem na aerobik.
- Dobro draga.
Treci dan:
- Dragi idem na jahanje.
- Idi draga konj je zvao vec tri puta.
Dobro vece deco...:)
Čuveni dječji psiholog drži predavanje:
-Kad vas dijete ljuti ,možete ga umiriti time što ćete mu blago četkati kosu.
-A,ako to ne pomaže?-upita glas iz publike.
-Onda upotrijebite drugu stranu četke na drugom kraju djeteta!
Došao Crnogorac na pazar i pita prodavačicu:
- "Pošto paprika?"
- "Dva eura".
- A on ce:
- "Da nijesu možda punjene???"
"Haso bolan zašto piješ toliko??"
- "Pokušavam da utopim probleme ali prokleta djubrad znaju plivati!
Zicer dana!
iPhone neće pomaknut sat na ljetno računanje vremena
Chuck Norris je pogledao film na RTL-u a da to nije repriza.
Danima me drugarica gnjavi da ovo pogledam (poslušam) tako da sam to malopre konačno i uradio i... ovo se nečuje svaki dan... Zapravo, mislim da ovako nešto nikad nisam čuo. Devojka je pobedila.
EDIT: I ne, ako niste slušali (ili vam neko rekao), ne možete ni da pretpostavite o čemu se radi.
Oni čak između reklama daju i malo filma.
Eto svima preporucujem film na Novoj TV u 21:30, "Mrak Komadi" ili "White Chicks" ako se hoce posteno nasmijati.. :D
Ima i danas reprita kome je sinoć bilo kasno za gledati,neznam točno jeli je prije ili poslije dnevnika
jedan lik prodaje komp
DIJELOVI :Samo KUCISTE JE CRNO I ALUMINIJSKO SA LED EFEKTIMA, INTEL PENTIUM processor DVIJE JEGRE I TO ODVOJENE OD UKUPNO E5200 , hard disk WD blue od pola terabajta (500gigabajta), novo ATX 450w napajanje, 2gb RAM (2*1gb) memorije, grafika ATI RADEON od 512, ......SVE JE POTPUNO NOVO I SPREMNO ZA RAD.....Za LCD monitor nadoplata je 300 kuna 17"...a 19" je 400kn....
SS or......
Evo link
Vidim Hrvatsku bez korupcije. Vidim jeftine stanove i dobre plaće. Vidim Dinama u knock-out fazi lige prvaka. Vidim sretna lica na lijepo uređenom Kvatriću. Vidim dobar hrvatski film. A, eno vidim i Elvisa. Izlazi iz Konzuma.
* Dolazi C. Ronaldo kući i pita ga majka: "Što je sine, opet Barcelona?"
* Dragi putnici upravo letimo kroz Slo.. Italiju
* Uđe žena u apoteku i kaže apotekaru da želi kupiti arsen.
- Šta će vam arsen, pita apotekar.
- Želim ubiti svog muža jer me vara s drugom ženom, odgovara ona.
- Ali gospođo, ne mogu vam prodati arsen da bi ubili muža, čak i ako vas vara s drugom ženom, odgovara apotekar.
Žena iz džepa na to izvadi fotografiju, a na fotografiji njen muž prilikom snošaja s apotekarovom ženom.
- O, oprostite gospođo. Nisam znao da imate recept.
A ovakvim stvarima se uvijek nasmijem