Bježao neki djed od smrti, sakrio se u obdanište, i sjeo da ruča sa dječicom.
Dođe i Smrt i kaže:
- "Šta to radiš?"
Djed će:
- "Lucam."
Na to će Smrt:
- "Lucaj, lucaj, pa ćemo pa-pa."
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Win mi je ovaj 'make clean' na slici.
Chuck Norris je već u srednjoj bio broj 1.
Štetas šro ne mogu proslijeđivati interne mailove s posla.
Uglavnom, zahtjev korisnika MAxTV-a da mu, ako je moguće, isporučimo veći MaxTV box (onaj receiver, ne znam stručni termin, budući da nije moje područje) jer njegova mačka jako voli spavati na njemu, ali je sad narasla i spada dolje. I u prilogu slika prij i poslije, kad je još bila mala maca i sad kad je porasla kako spavaju na tom boxu :D
Što je najbolje, sasvim ozbiljno pisano.
Maximum trolling :D
Uglavnom, zahtjev korisnika MAxTV-a da mu, ako je moguće, isporučimo veći MaxTV box (onaj receiver, ne znam stručni termin, budući da nije moje područje) jer njegova mačka jako voli spavati na njemu, ali je sad narasla i spada dolje. I u prilogu slika prij i poslije, kad je još bila mala maca i sad kad je porasla kako spavaju na tom boxu :D
hahahahahahhahaa koja budalaa..i koji odgovor je bio:D
Eto steta sto je tema "Kako vi s prijateljima" lockana, ali evo danas mi je lega rekao, kako je kupio 2 nova harda od terabajta i da mu rade u crossfireu.. :D
Sva sreća pa nije rekao da mu rade na Xfireu... lol
On toppic: Išla mlada novinarka u neku zabit napravit intervju s lokalnim stanovnicima. Došla ona, a u selu samo jedan bračni par I sad kog će intervjuirat, muškog naravno.
Novinarka: Ima li u vašem idiličnom životu sretnih trenutaka?
On: Nema. Zapravo, ima jedan. Prije mjesec dana izgubila se susjedova ovca i mi nju tražili i tražili. I kad smo ju napokon pronašli, od sreće smo ju svi iz*ebali.
Novinarka: ( u šoku ) Pa dobro, ima li neki drugi sretan trenutak u vašem životu?
On: Ima još jedan. Prije dva tjedna, mom susjedu se izgubila koza....(tražili ju) I kad smo ju našli, svi smo ju u veselju iz*ebali.
Novinarka: (potpuno utučena, pokušava skrenut temu) Aaa... Ima li u vašem životu žalosnih trenutaka?
On: Prije tjedan dana, JA se izgubio...
Ne znam za vas, al ja sam se pokido na ovaj!
jos je i stavio i sliku?..pa daj epic...ja bi mu osobno napravio neki onda box,izvario slemio..pa ovo je stvarno haahha
:D
Snjeguljica je ostala sa 5 patuljaka....jer su 2 otišla u big brother
Kada žena govori prostote muškarcu to je 4,5km po minuti.
Japanska narodna: Tko rano rani pokupi ga tsunami
Kada žena govori prostote muškarcu to je 4,5 kmpo minuti.
hebemu, valjda "kn". pol sata sam razmišljo, pa rek nisam valjda tak glup da ne kužim u čemu je stvar
a vi što ste dali TU, jeste ćoravi il šta?
hebemu, valjda "kn". pol sata sam razmišljo, pa rek nisam valjda tak glup da ne kužim u čemu je stvar
Možda je autor @Gman iz Bosne
1 KN = 0.25 KMpo :P
4,5Km = 18kn. Gman je iz Hercegovine.

a onda je KM, a ne km, tako da bih onda skužio odma
prvi sam mislio da je ovo kilometar, pa mi nije bilo jasno
Pokušavam pročitat natpis na likovoj majici ali mi oči nekud bježe....
neidu ti valjda oči u križ
Ma ne... nekamo vuku lijevo, pa ih pomaknem desno, pa onda NAGLO lijevo... :)