- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo malo crnog humora
kakve su to budale ja nevjerujem..pa da mi dodju sa takom gluposti na vrata ljepo bi ih nabio na ku***!!
...kundak?
moja rijec ima 5 slova a tvoja 6. i najcesce je pomagalo zenama.
Već sam mislio da je kuhača, kad si rekao da je pomagalo ženama, al' onda opet ima 6 slova... da nisi krivo prebrojao?
Evo malo crnog humora
kakve su to budale ja nevjerujem..pa da mi dodju sa takom gluposti na vrata ljepo bi ih nabio na ku***!!
...kundak?
ima i inačica sa 4 slova :D
Crnjak:
Tko zivi u kuci na dnu mora i jos je zut?
Japanci
Hint: Spoonge bob
Dođe kćer ocu iz škole:”TATA,TATA trudna sam..samo mi ne ide u glavu kako je to moguće!?”-U glavu ti nejde,a u pi*ku je išlo a?
Specijalizovana kompanija za otkup i preradu voća traži radnika za nošenje gajbica.
Nije potrebno trideset godina prethodnog iskustva na sličnim poslovima, nije potrebna vozačka dozvola za Mig29, niti timski duh.
Ne pravimo fudbalsku reprezentaciju niti letimo na Mars, već prerađujemo voće. Potrebni samo fizička spremnost i dobra volja.
Plata po dogovoru
carevi!
Specijalizovana kompanija za otkup i preradu voća traži radnika za nošenje gajbica.
Nije potrebno trideset godina prethodnog iskustva na sličnim poslovima, nije potrebna vozačka dozvola za Mig29, niti timski duh.
Ne pravimo fudbalsku reprezentaciju niti letimo na Mars, već prerađujemo voće. Potrebni samo fizička spremnost i dobra volja.
Plata po dogovoru
carevi!
Vozačka za MiG29 looool. Iako......s obzirom na cijene polaganje vozačkih, prije ću imati za Mig nego za auto.....Croatia, what else ?
a koji buco :D http://www.rtl.hr/debeljuco-pjeva-o-kolacicima-video-12977
Sorry na debelom off topicu ali moram reagirat Ti sa RTL-a bi se mogli barem malo informirat prije nego napišu info videa i postave da bi se moglo razgovarat o tome kako roditelji hrane to dijete.
Policijska proza
Prije bi bio haiku...
Pa to ne smiju pisat, mislim, za sud je to.
Dosao Hitler pred Boga i pita ga Bog:
> -Sto bi napravio da te sad vratim na zemlju?
> Hitler:
> -Ubio 1000000 zidova i jednog Danca.
> Bog:
...> -Zasto jednog Danca?????????
> Hitler:
> -Hahaha, vidis da i tebe boli k***c za Zidove! hahahaha :D :D
Sjede Mujo i Huso u kafiću na plaži te će Mujo Husi:
-Ma vidi ti bolan Huso naše Fate - jučer je naučila plivati a danas već tri sata roni.
+ jedan bolesni :
Piše mala ciganka teen časopisu:
-Imam 14 godina i još sam nevina...Je li moj otac normalan?!
Dečko: -Daj reci 8...
Cura: Neću!!
Dečko: -Daj onda reci 11...
Cura: aj dobro, 11...
Dečko: -Na qurcu te nosam i pamtim 3
Mijenjam sto kutija tamiflua za sto kutija joda... Šifra: paranoik
Fore sa osam? Ma na qurcu ih nosaj.
Fore sa osam? Ma na qurcu ih nosaj.
Sad da ispadnem još veći feget, ako pišeš na "qurcu", ne treba ti -u, jer se -q čita kao "ku", znači, na qrcu vas nosam
Sad da ispadnem još veći feget, ako pišeš na "qurcu", ne treba ti -u, jer se -q čita kao "ku", znači, na qrcu vas nosam
Ne znam za tebe, ali mene su učili da se "q" čita "kju"...
Tak da vam ta teorija sa "qurac" i "qrac" nikak ne drži vodu...
Ne znam za tebe, ali mene su učili da se "q" čita "kju"...
Tak da vam ta teorija sa "qurac" i "qrac" nikak ne drži vodu...
a kod mene se "q" čita "kve"
tako da bi to zvučalo "na kvercu vas nosam"
inače sve je ispravno, čitanje tog slova ovisi o navici...dakle može se čitat "kju", "ku" i "kve"
Ontopic:
Tri vještice gledaju tri Swatch sata. Koja vještica gleda koji Swatch sat?
Sad engleski: '' Three witches watch three Swatch watches. Which witch watch which Swatch watch?
Eto, *ebo ih njihov svjetski jezik...
Kaze mujo hasi :
-imam H1N1
odgovara haso :
-nije to nista ja imam mp3