pa mbaksa
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako se zove pijani teletabis?
-Drinki-vinki
Koja je uloga propelera na avionu? Hladi pilota.
Ako ne vjerujete, zaustavite propeler u zraku i vidjet ćete kako se pilot znoji.
Neznam dali je ovo bilo al eto :-)
Malo zenskih filozofija o kompovima u usporedbi sa muskima...
1. Tek sto ste se odlucili za jednu konfiguraciju, poboljsana i jeftinija verzija vec ceka iza ugla.
2. Sve izgleda jako atraktivno - sve dok stvar ne donesete doma.
3. Samo njihov tvorac zna sto je to unutarnja logika.
4. Cak i najmanja pogreska prilikom rukovanja vodi do totalnog raspada sistema.
5. Jezik kojim se sluze totalno je neshvatljiv svim ostalim bicima.
6. Ne ispunjavaju ni najmanju zeljicu i molbu bez da pitaju zelite li to doista.
7. Kada vam objave "Program ili datoteka nisu nadjeni", citaj to kao "Kada me vec ne zelis razumjeti, necu s tobom vise uopce razgovarati".
8. Cim nabavite jedan primjerak i odnesete ga doma, odmah shvatite da trebate spiskati jos pola place kako biste nabavili i ostalu pratecu opremu.
9. Oboje iziskuju neopisivo dugo vremena za izvrsavanje pripremnih radnji.
10. Skupljaju mnostvo beskorisnih podataka. Onda ih temeljito i precizno kategoriziraju, a na kraju, kada ih zbilja trebate, ne mozete ih vise naci.
Kako pali Yugo na temperaturi od -15? napravite obavezno!
1. otvori googler translate
2. copy this : : vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvv. vvvv. Yehbehm tee meycoo
3. put english to english
4. poslušaj
Ispričavam se ako je bilo. 
Kako pali Yugo na temperaturi od -15? napravite obavezno!
1. otvori googler translate
2. copy this : : vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvv. vvvv. Yehbehm tee meycoo
3. put english to english
4. poslušaj
Ispričavam se ako je bilo. 
samo 300-400 puta
"Dao Bog da se probudio naopako"??
Znate šta je to 2 plava oka i 14 jaja?
- snjeguljica i 7 patuljaka
- Nema je. Obojica rade tamo gdje se drugi zabavljaju.
I kaj sad da je bilo vec 500 puta, mozda je covjek tek doso na ovu temu i zeli podjelit neku foru sa nama. Sta bi sad trebao citat 5 stranica prije, fkt ne kuzim cemu odmah napadate covjeka... Ova tema se zove HUMOR....pa nismo tu da se svadamo i napadamo jedan drugog, tu smo da se nasmijemo ili podjelimo neku salu sa ostalima makar je bila vec 20 puta.
Znam da ce te me sad popljuvat, al to je moje misljenje.
Si siguran? 
Evo jedan graf moje izrade