Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.061.574
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
15 godina
Re: Humor
skank666 kaže...

{#} i nekuzi da je on mod...hahaha

EPIC FAIL EPIC FAIL
Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 18:29 (CroVandal).
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Počasna nagrada "Interpunkcija je za peechke".

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
16 godina
neaktivan
Humor

15 godina
neaktivan
Humor

Prije nekoliko dana pročitah da je u Švicarskoj prekršajni sudac vozaču koji je na auto-cesti vozio brzinom od oko 2oo km/h „odrapio“ kaznu od, preračunato 204.000 eura. Da, dobro ste pročitali, dvijestočetiri tisuće. Sudac je visinu kazne obrazložio činjenicom da je vozač već kažnjavan zbog prebrze vožnje i da je ovaj puta primjenio zakonsko pravo izricanje kazne prema visini dohodka koji prekršitelj ostvaruje. To je model kazni u kojemu se mjesečni ili godišnji ostavreni dohodak podjeli s brojem dana i utvrdi takozvani „dnevni dohodak“. A kazna predviđena u zakonu je 10, 15 , 20.... dnevnih dohodaka. Tako rade u Švicarskoj.
Sinoć pak sam na nekoj od naših televizija čuo da je policija u Austriji na auto-cesti zaustavila vozača koji je vozio 184 km/h. U agencijskoj vijesti stoji da se radi o Hrvatu. Čovjek se policiji opravdao da nije vidio koliko vozi jer je telefonirao! Naravno da je odmah ostao bez vozačke dozvole i isključen iz prometa. A koliko dnevnih dohodaka će njemu odrapiti prekršajni sudac , ostaje da se vidi.
Ako vam se slučajno nešto slično desi kod nas, nemojte očajavati. Kod nas nema kazni koje ovise o visini dnevnih dohodaka. A ako vam kojim čudom oduzmu vozačku dozvolu, žalite se. Evo koji argument možete koristiti:
Poštovani sude!
Dana tog i tog ove godine , godine ja sam, vozeći svoje motorno vozilo, kraj ceste zamijetio neki okrugli znak s crvenimobrubom u kojem je na bijeloj podlozi stajao broj 70 (slovima: sedamdeset). Ali, pokraj tih brojeva unutar znaka nije stajala nikakva oznaka koja bi označavala mjernu jedinicu na koju se taj broj odnosi.
Kako i sami znate Hrvatski sabor je Ukazom o proglašenju Zakona o mjernim jedinicama od 10. lipnja 1993. godine (NN 58/93) proglasio da su mjerne jedinice određene na temelju međunarodnih ugovora koji obvezuju Republiku Hrvatsku, i da su zato u RH zakonite mjerne jedinice SI sustava.
U toj uredbi piše da je mjera za duljinu metar, a mjera za vrijeme je sekunda.
Izvedenica za brzinu je, kao što svi znamo iz fizike, jedinica duljine kroz vrijeme.

Dakle, ako kod znaka nije napisana mjerna jedinica, za pretpostaviti je da se radi o mjeri koju je RH međunarodno prihvatila i Zakonom ozakonila.
Dakle, da se radi o mjeri iz SI sustava. Ne mogu zato zamisliti da djelatnici Ministarstva unutarnjih poslova krše jedan od temeljnih Zakona u RH.
Naime, ja sam vozeći svoje motorno vozilo, cijenjeni sude, pretpostavio da se na znaku radi o mjernoj jedinici za brzinu, koja je po SI sustavu metar u sekundi (m/s). Vjerovao sam da se brojka na znaku odnosi na 70 m/s, što je, kad se preračuna, nešto više od 250 km/h.

Budući da sam ja vozio samo 180 km/h, što je daleko ispod dozvoljenih 70 m/s (odnosno 252 km/h), uljudno molim da se poštuje Ukaz o proglašenju Zakona o mjernim jedinicama od 10. lipnja 1993. godine (NN 58/93) da mi se u skladu s time vrati moja vozačka dozvola, koju su mi revnosni prometni policajci očito bespravno oduzeli.
Unaprijed hvala!

http://pdg.web.cern.ch/pdg/particleadventure/frameless/startstandard.html
15 godina
neaktivan
Humor

Sad si me sjetio na mog oca...

Kako se on vrhunski izvlačio, to nećete vjerovati...

Jednom ga je policajac zaustavio zbog dosade i zayebaval ga s vozačkom, prometnom, pa nek izađe i hoda ravno i onda da puše..

I tak kad je trebal puhati, policajac mu stavil onaj karton na dreger i dao mu da puše. On je odbio, dobio prijavu neku i morao na sud.

Znate kako se na sudu obranio??? :D

Rekao je da je odbio puhati, jer onaj karton koji se stavi na dreger nije bio steriliziran, i da je policajac mogao prije toga pišati i dirati to, pa zato nije htio. :D

Odbacili su optužbu protiv njega i od onda se u cijeloj HR ti kartončići nose u sterilnim vrećicama.

Možete zahvaliti mom tati za potrošenu priliku za izvlačenje od puhanja.. bar se nećete zaraziti ROFL.

Evo i jedna slika:

Danas sam dobio poziv na sud kao svjedok... :D

Kako se izvući kad nemate vozačke?

Samo recite policajcu da je imate, samo je morate naći, on će izgubiti strpljenje i napisati vam kaznu, a onda na sudu se obranite tako da kažete da vam policajac nije dao vremena da nađete prometnu...

Prodajem razne iPhone...za informacije, obratite mi se na pp.
15 godina
sutkinja Štefica Kiš
ne zvuči seksi
neidi :D
It recently became apparent to me that the letters 'T' and 'G' are far too close together on a keyboard. This is why I'll never be ending an e-mail with the phrase 'Regards' ever again.
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
sutkinja Štefica Kiš
ne zvuči seksi
neidi :D

Čitaj upozorenje... :D

EDIT:

Da li želite da vam javim kako je prošao sud? :D

(On je optužen da nije imao prometnu i da je krivo skrenuo(tko živi u krapini zna da se nakon mosta "nije smjelo" skretati lijevo i tamo je bio znak, ali je taj znak bio tako okrenut da nije bio vidljiv onome tko dolazi s mosta... Zato su nas zaustavili i sad ja moram ići kao svjedok...(nakon 3 dana su promijenili znak ROFL)

62 DA
0 NE
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 19:47 (Plahi).
15 godina
ma javi dal je sutkinja seksi :D
It recently became apparent to me that the letters 'T' and 'G' are far too close together on a keyboard. This is why I'll never be ending an e-mail with the phrase 'Regards' ever again.
15 godina
neaktivan
Plahi kaže...
Evo i jedna slika:

ideš na sud kad ja imam rođendan, dakle obadvojici veselo, meni od alkohola, a tebi od presude {#}

15 godina
neaktivan
hd22sb kaže...
Plahi kaže...
Evo i jedna slika:

ideš na sud kad ja imam rođendan, dakle obadvojici veselo, meni od alkohola, a tebi od presude {#}

Meni će biti sigurno veselo, kad ću govoriti o tome da mi stari ima pun bunker keremičkih pločica, uzoraka kamena, projekata i giljotina od banana...te da zato nije mogao naći prometnu...(a našao ju je nakraju kad mu je krelac već napisao kaznu.

Ma prepričat ću vam cijelu priču kad bude gotovo suđenje. :D

Već mi je reko da ak me pitaju nešto kaj bi mu štetilo, NE SJEĆAM SE...    HLOLACHWWMP

15 godina
neaktivan
Plahi kaže...

Meni će biti sigurno veselo, kad ću govoriti o tome da mi stari ima pun bunker keremičkih pločica, uzoraka kamena, projekata i giljotina od banana...te da zato nije mogao naći prometnu...(a našao ju je nakraju kad mu je krelac već napisao kaznu.

Ma prepričat ću vam cijelu priču kad bude gotovo suđenje. :D

Već mi je reko da ak me pitaju nešto kaj bi mu štetilo, NE SJEĆAM SE...    HLOLACHWWMP

ev ti pjesma pa je pjvuši kad budeš morao nešta slagati {#}

16 godina
Humor

Tunel na kraju svjetla...

Mjenjam ulazna vrata za izlazna! Hitno!!
17 godina
odjavljen
EraserHead kaže...

Prije nekoliko dana pročitah da je u Švicarskoj prekršajni sudac vozaču koji je na auto-cesti vozio brzinom od oko 2oo km/h „odrapio“ kaznu od, preračunato 204.000 eura. Da, dobro ste pročitali, dvijestočetiri tisuće. Sudac je visinu kazne obrazložio činjenicom da je vozač već kažnjavan zbog prebrze vožnje i da je ovaj puta primjenio zakonsko pravo izricanje kazne prema visini dohodka koji prekršitelj ostvaruje. To je model kazni u kojemu se mjesečni ili godišnji ostavreni dohodak podjeli s brojem dana i utvrdi takozvani „dnevni dohodak“. A kazna predviđena u zakonu je 10, 15 , 20.... dnevnih dohodaka. Tako rade u Švicarskoj.

Ajmo pisat peticiju da se i kod nas to uvede. Za 90 % ljudi bi to bilo ogromno spuštanje kazni (za 300 000 čak na nulu)!

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
15 godina
neaktivan
MrBlc kaže...
EraserHead kaže...

Ajmo pisat peticiju da se i kod nas to uvede. Za 90 % ljudi bi to bilo ogromno spuštanje kazni (za 300 000 čak na nulu)!

a njemu {#}?

15 godina
protjeran
Humor

chuck norris ide suncu u oči

Što kondukter radi kad Chuck uđe u tramvaj? Kupuje kartu!

Chuck Norris je porezao nož.

Kolko je Chuck Norris napravio sklekova? Sve.

Chuck Norris je vec bio na Marsu; zato tamo nema znakova zivota

http://www.soundstream.com/
15 godina
Humor

.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
15 godina
neaktivan
soundstream kaže...

15 godina
neaktivan
soundstream kaže...

humor a ne tumor {#}

15 godina
protjeran
Humor

pita mujo crnca kako zene uzivaju u njihovom sexu
 on kaze kad jebes samo lagano
 nemoj jako
 on to premjenjuje na fati
 i ona uziva uziva
 i odjednom ga pita
 a je li mujo dje si naucio te crnjacke fore

http://www.soundstream.com/
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 22:43 (soundstream).
17 godina

Deda unuku:
- "Sakrij se, evo učitelja jer danas nisi išao u školu!"

Unuk dedi:

"Sakrij se ti, ja sam im javio da si ti jutros umro!"

Pokuca Smrt Muji na vrata.
Mujo otvori: Što trebaš?
Smrt: Trebam tvoju dušu!!
Okrene se Mujo i vikne Fati: Fato, dušo, netko te treba.

1001010 1100001 100000 1110011 1100001 1101101 100000 1101011 1110010 1100001 1101100 1101010 100000 100001 100000 1101 1010 1101 1010
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 22:52 (Mitch).
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Kaže stari da ima preko 50...{#}

Stara koka, masna juha...

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 22:58 (Plahi).
15 godina
neaktivan
tpg kaže...

Pita zmija, zeca sto ti mene uvijek zajebavas sto ja nemam nogu.
Kaze zec izvini necu vise ,nisam znao da ti smeta.
Zmija ma nema veze nemoj vise .
Zec haj necu vise daj ruke  {#}

nevolim prepravljati ali neide tak, nedobije se pravi dojam:

Dakle dođe zec i kaže on zmiji: E sorry što sam te za*ebavo da nemaš noge...

a zmija kaže, ma nema veze sve u redu, a na to zec odvrati:

Svaka čast, evo ruke!! {#}

If applications are created with vb.net, what created vb.net ?
17 godina
Prodaje cigo na placu grudnjake i dere se najveći i ostali brojevi, dvojke, trojke, petice, četvorke !
Dođe žena sa kćerkom i kaže : "Ja bih kupila za svoju kćer prvi grudnjak"
Cigo : "Naravno, koji broj ?"
Žena : "Jedinicu."
Cigo : "Prištići i čirevi kod dermatologa."

;)))
1001010 1100001 100000 1110011 1100001 1101101 100000 1101011 1110010 1100001 1101100 1101010 100000 100001 100000 1101 1010 1101 1010
15 godina
neaktivan
Plahi kaže...

Sad si me sjetio na mog oca...

Kako se on vrhunski izvlačio, to nećete vjerovati...

Jednom ga je policajac zaustavio zbog dosade i zayebaval ga s vozačkom, prometnom, pa nek izađe i hoda ravno i onda da puše..

I tak kad je trebal puhati, policajac mu stavil onaj karton na dreger i dao mu da puše. On je odbio, dobio prijavu neku i morao na sud.

Znate kako se na sudu obranio??? :D

Rekao je da je odbio puhati, jer onaj karton koji se stavi na dreger nije bio steriliziran, i da je policajac mogao prije toga pišati i dirati to, pa zato nije htio. :D

Odbacili su optužbu protiv njega i od onda se u cijeloj HR ti kartončići nose u sterilnim vrećicama.

Možete zahvaliti mom tati za potrošenu priliku za izvlačenje od puhanja.. bar se nećete zaraziti ROFL.

Evo i jedna slika:

Kako se izvući kad nemate vozačke?

Samo recite policajcu da je imate, samo je morate naći, on će izgubiti strpljenje i napisati vam kaznu, a onda na sudu se obranite tako da kažete da vam policajac nije dao vremena da nađete prometnu...

vidiš, uopće nisam mislio na to (ako me ikad zaustave radi alkotesta), brate pa stvarno koliko luđaka je to moglo lizati i sve......pa se i čude zarazama......mudar tvoj stari, svaka čast!

If applications are created with vb.net, what created vb.net ?
15 godina
neaktivan
Humor

Evo još malo od mene ;)

Sedam patuljaka, na čelu sa Ljutkom, došli u Vatikan, ulaze u katedralu Sv. Petra i traže Papu. Došao Papa i pita ih šta hoće. Ljutko:
- Slušaj Papa, ima li koja časna sestra koja je manja od nas?
- Nema, kaže Papa.
- Ma možda ipak ima, razmisli malo?
- Ma nema kad vam kažem!
Ljutko, se ljutito prodera:
- Ma Papa, jesi li sto posto siguran???
- Ma Ljutko, sto posto sam siguran da nema niti jedne časne sestre manje od vas!!!
A šest patuljaka iza Ljutka:
- Ljutko je je*o pingvina, Ljutko je je*o pingvina...

Evo ovaj vic je star ko grčka, bio sigurno 100 puta, ali je i dalje cool :)

Kapetan postroji vojnike i kaže:
- "Ko napiše najkraće pismo kući, dobije odgovor, dobija nagradno odsustvo!"
Mujo napiše SMS Fati:
- "PPPO."
Fata odgovori SMS-om:
- "PPPO."
Kapetan mozga i kaže:
- "Dobro Mujo, dobićeš odsustvo, ali reci šta znače ove poruke?"
Mujo:
- "Peri Pi.ku Palo Odsustvo, a Fata je odgovorila Poruka Primljena Pi.ka Oprana."

I ovo je bilo, ali je još uvjek C00l :D

harry
16 godina

komentari najzesci :D

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

komentari najzesci :D

Ovo boli.

perodigitron
16 godina

PEDOBEAR style!

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
neaktivan
Plahi kaže...
The Unforgiven kaže...

Kaže stari da ima preko 50...{#}

Stara koka, masna juha...

i staro govedo se muze

16 godina
odjavljen
wyks kaže...
skank666 kaže...

Počasna nagrada "Interpunkcija je za peechke".

Ima jos,  sad se potrudio...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 14:54 (skank666).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice