- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel to prijestupna godina ili kako?
Šteta šta je zaključan Hall of Shame.
nekuzim sta je tu fazon?
Ovaj dobiva navodno prvi ček 31.2, a tamo je napisao da je prvi ček odavno dobio.
hvala,hvala skuzio sam ma nabrzinu sam pogledao sliku pa lol 31.02 haha
Šteta šta je zaključan Hall of Shame.
nekuzim sta je tu fazon?
pa kad ides dic novac preko tog ček-a imas dosta dugo cekanje
Daj otvorite kalendar i zaokruzite ili kliknite na 31. 2.
Ako želite slušati komediju: http://www.accuradio.com/player/slipstream/comedy/314/
Ciga: Jel' imate prašak za buve? Prodavac: Imate li psa ili mačku?Ciga: Imam buve
Vozi lik BMW-a i skuca se u kontejner. Iznerviran izlazi iz auta da vidi štetu, u istom trenutku izlazi i ciga iz kontejnera i kaže:
"B'ate, 'oćeš da se dogovorimo ili da zovem muriju?!"
Sjede Francuz, Italijan i Bosanac sa ženama za stolom i ručaju. Kaže Francuz svojoj ženi:"Dodaj mi sećera, sećeru". Na to će Italijan svojoj:"Dodaj mi meda, medena".Okrene se Bosanac ženi i kaže:"Dodaj mi mlijeka, kravo!!!
OMFG. OMFG. OMFG. OMFG.
Ne znam, ne znam sta bih rekao
Plavuša kaže:"dobila sam od svog dečka veliku kitu.......................................................cvijeća
tnakir, da ti nisi dino drpić?
tnakir, da ti nisi dino drpić?
nije... ali se slazem s njime... zenska je bezveze.. naprosto ocajna kurbet'na
Ma baš je odvratna, da možeš ti je ne bi "potegnio"
OT:
još jedan grafit:
24 sata na dan, 24 boce piva u gajbi (kašeti, sanduku). Koincidencija?
Iskreno nebi.... imam kriterije... ne bi ni Severinu.... jednostavno ne bi moga kad znan kako je glupa zenska... to bi bilo bez osjecaja, tek toliko da potegnen nesto. a toliko ocajan pak nisan
udvostrucite si sanse xD
Iskreno nebi.... imam kriterije... ne bi ni Severinu.... jednostavno ne bi moga kad znan kako je glupa zenska... to bi bilo bez osjecaja, tek toliko da potegnen nesto. a toliko ocajan pak nisan
kakvi su ti kriteriji u 4 ujutro u diskoteci?
takvi da obicno uhvatim neku gimnazijalku... je da ima i tamo takvih praznoglavki, ali one u 90% slucajeva ne izlaze na mjesta di i moja ekipa... to je vecinom po cajka đjirevima.
udvostrucite si sanse xD
Jedan lik iz mojeg razz je rekao da je biseksualac najbolje biti, jer daješ i primaš, ali nije se šalio....Od onda sjedi sam u klupi, oko njega barem 2 praznih mjesta s svake strane...
udvostrucite si sanse xD
Jedan lik iz mojeg razz je rekao da je biseksualac najbolje biti, jer daješ i primaš, ali nije se šalio....Od onda sjedi sam u klupi, oko njega barem 2 praznih mjesta s svake strane...
Ozbiljno ili zahebavaš?
udvostrucite si sanse xD
Ozbiljno ili zahebavaš?
Ne, ozbiljno...Čak mu i neki profesori znaju reć :"Topli brat" :D...