- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad ste već počeli sa biberom
SAW- Justin Bieber
Hello, Justin Bieber. I want to play a game. Over the years you have showed society what a queer and grotesque faggot you are. It is now time for you to pay the price for harming those around you. The device attached to your "cock" will snap in 1 minute. Think of it like a Venus Fly trap. The key to unlocking it is located right down your throat and pierced to the very tongue that has put shame upon others. How much blood are you willing to shed to stay alive. Live or die. Make your choice.
Kad ste već počeli sa biberom
SAW- Justin Bieber
Hello, Justin Bieber. I want to play a game. Over the years you have showed society what a queer and grotesque faggot you are. It is now time for you to pay the price for harming those around you. The device attached to your "cock" will snap in 1 minute. Think of it like a Venus Fly trap. The key to unlocking it is located right down your throat and pierced to the very tongue that has put shame upon others. How much blood are you willing to shed to stay alive. Live or die. Make your choice.
Gledao sam sve SAW-e i zbilja je pogođeno u detalj.
Tri svjetska cuda: Ku*ac nema noge a stoji uspravno; Pi*ka je stalno vlazna a ne hrdja; Zemlja je okrugla a narod se jebe po coskovima.
Tri svjetska cuda: Ku*ac nema noge a stoji uspravno; Pi*ka je stalno vlazna a ne hrdja; Zemlja je okrugla a narod se jebe po coskovima.
Sad bi ti dao 20 TU da mogu. Arhiva.
Bok svima.Možda je trebalo u smiješne slike,al,kako god okreneš,opet je humor!
2 slika: Nebi razrednica ni tako izgledala. Nebi se ovima u tiskari dalo to napisati xD
stvarno neznam što je, al smiješno nije
Meanwhile in Serbia:
Druga: Call of Duty Modern Warfare Serbian Edition
E da, u opisu videa sad piše "My site was taken down". I lol'd.
anketa(desno) je WIN
Neka budala bi to mogla stvarno učiniti!
neam ontopic...
anketa(desno) je WIN
hahahaha, moja cura vodi!
neam ontopic...
Zasto govoris i da su ovi na strani normalnih ljudi seljacine?
(Ako pricamo o pederi vs. normalni)
Zasto govoris i da su ovi na strani normalnih ljudi seljacine?
(Ako pricamo o pederi vs. normalni)
Homophobic much?
anketa(desno) je WIN
hahahaha, moja cura vodi!
kad sam ja bio tu za moju curu je bilo 60% onda ocigledno moja cura ima najbolje sise od svih
Dođe derpe svom ljubavniku:
- Čuj, maco, mislim da sam trudan.
A on mu:
- Pa, kako to mislis, zlato?
- Pa, eto, kasni mi stolica već tjedan dana.