BSOD
Plava boja koja nakon sto je nevidite 5 mjeseci dobijete zelju da namjerno napravite BSOD dabiste imali nesto da citate
BSOD
Plava boja koja nakon sto je nevidite 5 mjeseci dobijete zelju da namjerno napravite BSOD dabiste imali nesto da citate
Odmah molim ekipu, nemojte sad s počinjat s ovim kao što je bilo sa onom botom za razgovor, u početku je smješno, poslije postane dosadno i samo se spamma.
Bok svima.Možda je trebalo u smiješne slike,al,kako god okreneš,opet je humor!
ova druga maloprije bila u smiješnim slikama, po neznam koji put
Idu baba i deda da kupe tele... I tako se dedi pripiša i on se okrene pored puta i počne se olakšavati. Dok se olakšavao, naleti pčela i ujede ga za onu stvar. Objasni deda babi situaciju, a baba da iskoristi priliku... Pošto mu je penis nateko, popne se na dedu i radi ono što je najbolje znala. Kad je završila, deda prokomentira:- Možemo li sad ići kupiti tele?- Deda, jebo tele, ajmo kupit pčele!
Javlja se Mujo u eter Radio Sarajeva i kaže:- "Hodam ja Čaršijom kad odjednom ugledam novčanik."- "I jesi li ga podigao?", upita ga voditelj.- "Da"- "Pa šta si vidio?"- "1000KM, 1000EUR i osobna."- "Pa šta piše na osobnoj?"- "Muharem."- "I šta sad?"- "Pa ako može jedna pjesma za Muharema?
Idu baba i deda da kupe tele... I tako se dedi pripiša i on se okrene pored puta i počne se olakšavati. Dok se olakšavao, naleti pčela i ujede ga za onu stvar. Objasni deda babi situaciju, a baba da iskoristi priliku... Pošto mu je penis nateko, popne se na dedu i radi ono što je najbolje znala. Kad je završila, deda prokomentira:- Možemo li sad ići kupiti tele?- Deda, jebo tele, ajmo kupit pčele!
Javlja se Mujo u eter Radio Sarajeva i kaže:- "Hodam ja Čaršijom kad odjednom ugledam novčanik."- "I jesi li ga podigao?", upita ga voditelj.- "Da"- "Pa šta si vidio?"- "1000KM, 1000EUR i osobna."- "Pa šta piše na osobnoj?"- "Muharem."- "I šta sad?"- "Pa ako može jedna pjesma za Muharema?
nije mi jasan ovaj drugi baš?
kako ne, ovaj veli da je nasao novcanik s 1000 marak 1000 eura i osobnom, i ovaj ga pita koje je ime na osobnoj, kao da ga vrate vlasniku, ovaj veli muharem i u znak zahvalnosti sto je izgubio novcanik mu posvecuje pjesmu :D
Dođe jedan dan nastavnica u školu i kaže: "Djeco, sutra nam dolazi komisija u razred i želim da se ponašate kako doliči pametnim učenicima, i ako Ivica kaže nešto ružno, vi izađite napolje iz razreda." Sutra dođe komisija i Ivica kaže: "Preko puta se otvara javna kuća." Sve devojčice odmah izlete napolje, a on će: "Pa gdje ćete kurve, još se nije otvorila!"
Žene su fascinantna bića....kad im slomiš srce slomiš im i krila....ali one opet nauče letjeti....i to na METLI!!
this is good way to keep an idiot busy for 20 secondes..
sada na svaku riječ dodajte cat
Šta je tu smiješno?
Kaj je najbolje,frajer je glup kao onaj koji govori "Pič*o imas li zvaku! " (kakti serbian lesson). I tako samo subove skupljaju
Prenatrpani, u plinskoj komori cigani lupaju o vrata i viču:- Puštaj! Puštaj!
A Nijemac odvrće plin i kaže:
- Puštam! Puštam!
Evo malo
Uhvati policija narkomana i stavili ga u zatvor sa gubavcem.Nakon par dana otpadne gubavcu noga,a on je baci kroz prozor.Nakon par dana otpadne mu i druga noga,pa i nju baci kroz prozor.Drugi dan otpadne mu i ruka,pa gubavac baci i nju kroz prozor.Tad narkoman poviče nostalgično: E blago tebi,još malo pa si napolju!
Dečko curi: "ajd' da se igramo proljeća..ja te prašim,ti cvjetaš..?"
cura; "ajmo zime... da ti malo oladiš...?"
dođe hitler u logor, pogleda strogim pogledom i reče....večeras će te jesti svinjetinu. Na to će židovi jeeeeeeeeej, a hitler njima: šutite svinje!
Kako je HoS zatvoren...:Mislim da imamo novog rekordera...
No, it's me! :D :P
LINK (potrebno pogledati zadnje postove)... Kad se sjetim da sam umalo ban popušio, joj...
Zasto citiras post star 8 mjeseci? (sam pitam,di si ga nasao lol)
Šta gubavac radi u bazenu?
Glumi šumeću tabletu.
Glumi šumeću tabletu.
DOOOOOOOOOOBBBBBBBAAAAAAAAAARRRRRRRR¨!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kako je HoS zatvoren...:Mislim da imamo novog rekordera...
No, it's me! :D :P
LINK (potrebno pogledati zadnje postove)... Kad se sjetim da sam umalo ban popušio, joj...
Zasto citiras post star 8 mjeseci? (sam pitam,di si ga nasao lol)
Imam obicaj onako nasumice kliknuti na koju god stranicu da otvori pa trazit "dobre" viceve i naidem na to pa reko' da podsjetim da nije vise on rekorder :D
Poz !
Dolazi baba k djedu u krevet gola...pita on nju:sta ti je to majke ti,zasto si gola?,ona mu odgovori:moja nova pidzama.a on ce njoj na to:a,mogla si je malo i ispeglat.
Glumi šumeću tabletu.
DOOOOOOOOOOBBBBBBBAAAAAAAAAARRRRRRRR¨!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HHHHHHVAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!