Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.066.268
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
15 godina
RE: Humor
killer4987 kaže...

pardon, šta ti uopće overclockaš? Sobnu lampu možda?

ahhahahahahhahh

taj bi shebo i željeznu šinju 

16 godina
protjeran
Humor

hahahah, a gle kaskafaveca kako god se vec pise :D izgubio pola zvjezdice, jaooooooooooo  :D

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
16 godina
neaktivan
killer4987 kaže...

hahahah, a gle kaskafaveca kako god se vec pise :D izgubio pola zvjezdice, jaooooooooooo  :D

kake to veze ima sa ovom temom?Izlanuo se

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina
protjeran
killer4987 kaže...

nisam izgubio neg sam darovao  Mjesnoj zajednici u svrhu nabavke informaticke opreme za one koji nemaju 

┐(-。ー;)┌
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
killer4987 kaže...

nisam izgubio neg sam darovao  Mjesnoj zajednici u svrhu nabavke informaticke opreme za one koji nemaju 

Kolega, sa zezanjem je svršeno. Reci nam što se uistinu dogodilo. Poljubac

During your life, neveT stop dreaming. No one can take away your dreams.
16 godina
protjeran
Humor

jednostavno je izbubio, nitko niji kriv za to :D mozda je zapostavio koje teme, manje postova, manje TU i manje Hvala i nas kaskafavec ostao bez pola zvjezdice, jaooo, bas mi te je zao

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
17 godina
neaktivan
Humor

Pitanje:Kako se zove motociklist bez kacige?
Odgovor: Donator organa 

██████████████████████
16 godina
Humor

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
15 godina
xZero kaže...

mrzimmmm teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Namigiva

17 godina
neaktivan
Humor
15 godina
protjeran
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 15:22 (Don Kihoty).
16 godina

trgam se xD

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 15:49 (lollik91).
16 godina
protjeran
Humor

Danas je stigao novi OK.

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky, lukavg To do list: Weky-eva cura
16 godina
protjeran
Humor

Jos malo.

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky, lukavg To do list: Weky-eva cura
16 godina
Humor

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
15 godina
odjavljen
Humor

Taj OK sam uvjek čitao i valjao se na podu od smjeha.

Najjače su mi pisma, kao recimo:

Masturbiram jastukom… mogu li ostati u drugom stanju?
• Kupali smo se zajedno i on je svršio u vodu.. Mogu li ostati trudna?
• Gurnuo mi je prst dolje, da li sam još nevina?
• Sa dečkom sam stupila u intimne odnose prije godinu dana i stalno koristim pilulu.
Prije mjesec dana, na fakultetu sam upoznala momka s kojim sam također stupila u intimne odnose. Moje je pitanje da li moram uzimati još jednu pilulu, jednu za dečka, a drugu za kolegu sa faksa?
• Bok! Imam 11 godina. U trećem mjesecu ove godine primjetila sam da kad stavim ruku na trbuh, osjetim neko kucanje oko pupka. Mislila sam da sam možda trudna. Užasno se bojim trudnoće! Nisam još nikad imala decka, a kamoli da sam spavala s njim, al mislim da sam trudna jer to kucanje osjetim točno oko pupka. Je li moguće da sam trudna ako sam se samozadovoljavala ili to uopće nema veze sa trudnoćom…
• Imam 12 godina i ljubila sam se dečkom. Poslije smo se "trljali " preko hlača… jel mogu ostat trudna?
• Imam 16 god, spavala sam nedavno s dečkom i čula sam da do 18 god himen ti ponovno naraste…. koliko mu vremena treba?
• Spavam s 2 dečka, da li ovaj prvi dok spavam s njim može skužiti da sam ga prevarila?
• Imam 13 god i pokazujem pi**u dečkima u wc i jako mi je neugodno jer imam veliki crveni prišt tamo dole… kako da se riješim prišta?
• Moze li ginekolog skužiti da mastrubiram…..?
• Hoće li moji roditelji skužiti da više nisam djevica….?
• Prijateljica mi je rekla da ako se istuširam nakon sexa neću ostati trudna…. jel to istina…?
• Vise mi je tipova sa partya reklo da ako jedem bombone (ectasy) da ne mogu zatrudniti, pa sam dala da svšavaju u mene. Sada sam trudna - da li to znači da su lagali, ili nisam konzumirala dovoljno tableta?
• Zadovoljavala sam se olovkom i toliko sam se zanijela da sam je gurnula preduboko i malo sam krvarila? Da li je to bio moj prvi sex?
• Imam redovan seks sa dečkom bez kondoma. Primetila sam da mi rastu grudi, stomak mi se uvećao a menstruacija mi kasni četiri meseca. Da li to znači da sam možda trudna?
• Spavala sam s dečkovim bratom, da li se to smatra varanjem?
• Imam 13 godina, nikada se nisam poljubila s dečkom niti spavala s njime ali malo sam se udebljala, da li sam trudna?
• Ja i prijateljica smo se jučer s dva dečka mazile i ljubile na krevetu.. Danas cijeli dan imamo vjetrove! Jesmo li trudne?
• Samozadovoljavala sam se s Barbikom uslijed čega je Barbiki ispala glava i ostala "unutra"…Što da radim? Molim vas, ne šaljite me ginekologu…
• Imam 16 godina i imam dečka s kojim imam intimne odnose. Muči me što on voli da mi gura grlić boce tamo dolje. Moje pitanje je da li mi je dečko alkoholičar.
• Primijetila sam da na reklamama za uloške uvijek bude neka plava tekućina, a meni curi crveno.. Jesam li normalna?
• Uvijek sam bio iskusniji od prijatelja, bio sam faca škole i u mene su se zaljubile sve osmašice. Imam 13 godina i postat ću tata.Pomozite!

// OFP Forever Fan // PM isključen zbog izuzetno dosadnih likova koji pitaju glupa pitanja.
15 godina
neaktivan
Weky kaže...

Najjače su mi pisma, kao recimo:

Masturbiram jastukom… mogu li ostati u drugom stanju?
• Kupali smo se zajedno i on je svršio u vodu.. Mogu li ostati trudna?
• Gurnuo mi je prst dolje, da li sam još nevina?
• Sa dečkom sam stupila u intimne odnose prije godinu dana i stalno koristim pilulu.
Prije mjesec dana, na fakultetu sam upoznala momka s kojim sam također stupila u intimne odnose. Moje je pitanje da li moram uzimati još jednu pilulu, jednu za dečka, a drugu za kolegu sa faksa?
• Bok! Imam 11 godina. U trećem mjesecu ove godine primjetila sam da kad stavim ruku na trbuh, osjetim neko kucanje oko pupka. Mislila sam da sam možda trudna. Užasno se bojim trudnoće! Nisam još nikad imala decka, a kamoli da sam spavala s njim, al mislim da sam trudna jer to kucanje osjetim točno oko pupka. Je li moguće da sam trudna ako sam se samozadovoljavala ili to uopće nema veze sa trudnoćom…
• Imam 12 godina i ljubila sam se dečkom. Poslije smo se "trljali " preko hlača… jel mogu ostat trudna?
Imam 16 god, spavala sam nedavno s dečkom i čula sam da do 18 god himen ti ponovno naraste…. koliko mu vremena treba?
• Spavam s 2 dečka, da li ovaj prvi dok spavam s njim može skužiti da sam ga prevarila?
Imam 13 god i pokazujem pi**u dečkima u wc i jako mi je neugodno jer imam veliki crveni prišt tamo dole… kako da se riješim prišta?
• Moze li ginekolog skužiti da mastrubiram…..?
• Hoće li moji roditelji skužiti da više nisam djevica….?
• Prijateljica mi je rekla da ako se istuširam nakon sexa neću ostati trudna…. jel to istina…?
Vise mi je tipova sa partya reklo da ako jedem bombone (ectasy) da ne mogu zatrudniti, pa sam dala da svšavaju u mene. Sada sam trudna - da li to znači da su lagali, ili nisam konzumirala dovoljno tableta?
• Zadovoljavala sam se olovkom i toliko sam se zanijela da sam je gurnula preduboko i malo sam krvarila? Da li je to bio moj prvi sex?
• Imam redovan seks sa dečkom bez kondoma. Primetila sam da mi rastu grudi, stomak mi se uvećao a menstruacija mi kasni četiri meseca. Da li to znači da sam možda trudna?
Spavala sam s dečkovim bratom, da li se to smatra varanjem?
• Imam 13 godina, nikada se nisam poljubila s dečkom niti spavala s njime ali malo sam se udebljala, da li sam trudna?
Ja i prijateljica smo se jučer s dva dečka mazile i ljubile na krevetu.. Danas cijeli dan imamo vjetrove! Jesmo li trudne?
• Samozadovoljavala sam se s Barbikom uslijed čega je Barbiki ispala glava i ostala "unutra"…Što da radim? Molim vas, ne šaljite me ginekologu…
• Imam 16 godina i imam dečka s kojim imam intimne odnose. Muči me što on voli da mi gura grlić boce tamo dolje. Moje pitanje je da li mi je dečko alkoholičar.
Primijetila sam da na reklamama za uloške uvijek bude neka plava tekućina, a meni curi crveno.. Jesam li normalna?
• Uvijek sam bio iskusniji od prijatelja, bio sam faca škole i u mene su se zaljubile sve osmašice. Imam 13 godina i postat ću tata.Pomozite!

Odvalio sam se kolikih glupača ima na ovom svijetu...ARHIVA!Cool

Two beer or not two beer--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 16:36 (Plahi).
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Danas je stigao novi OK.

Mentalist kaže...

Jos malo.

hahaha, care!

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
neaktivan
Humor

During your life, neveT stop dreaming. No one can take away your dreams.
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 18:45 (RazerDinoMan).
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Danas je stigao novi OK.

Mentalist kaže...

Jos malo.

Hahahahah, nisam znao u tom OK-u ima tolikih gluposti. I onda se čudimo kako su neki "priglupi".

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
17 godina
nidjo123 kaže...
Mentalist kaže...

Danas je stigao novi OK.

Mentalist kaže...

Jos malo.

Hahahahah, nisam znao u tom OK-u ima tolikih gluposti. I onda se čudimo kako su neki "priglupi".

Ja nisam znao da je Mentalist pretplacen na OK :)

I'm going woo woo
15 godina
protjeran
Weky kaže...

AHAHAHA this is fucking awesome!!!!!

Pokid'o sam se ..

Tu me svi mrze a mene čisto boli kur*c
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
nidjo123 kaže...
Mentalist kaže...

Danas je stigao novi OK.

Mentalist kaže...

Jos malo.

Ja nisam znao da je Mentalist pretplacen na OK :)

Mentalist ima prste u svemu ... :)

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1
15 godina
neaktivan
Weky kaže...

• Vise mi je tipova sa partya reklo da ako jedem bombone (ectasy) da ne mogu zatrudniti, pa sam dala da svšavaju u mene. Sada sam trudna - da li to znači da su lagali, ili nisam konzumirala dovoljno tableta?

ma sva pisma su bizarna i neznas koje je gluplje od kojeg al ovo je definitivno najbolje...xD

e trbuh me poceo bolit od tolkog smijanja...

Smijeh

-=Every moment is another Chance=-
15 godina
odjavljen
Humor

Evo još:

*Pišem vam prvi put, iako redovito čitam vašu reviju. Mislim
kako je fulkul. U toj rubrici sam saznao puno korisnih stvari,
zato sam se odlučioda vas pitam za mišljenje.
Star sam 15 i po godina i imam već nekovrijeme curu. J*bali još
nismo, ali to nije problem. Imam starijegbrata, ima 21 godinu,
koji mi je pokazao kako se d*ka. Tada sam biostar 12 godina.
Sada svaki dan skupa d*kamo, pa pušimo. A brat bi volioi j*bati
se samnom. Ali meni je to gadno i radije bi i sa curom j* bao.Je
li to pogrešno što radimo? Zbog toga još ne znači da sam
p*der, ili?Hoće li me cura "ubiti" ako joj kažem? Ful hvala...

* "Pomozite molim vas, stalno mi na kiti ispod glavića nešt
bijelo! U potpisu : Sokol "
Odgovor : SOKOLE, OPERI GA!!!

// OFP Forever Fan // PM isključen zbog izuzetno dosadnih likova koji pitaju glupa pitanja.
16 godina
neaktivan
killer4987 kaže...

jednostavno je izbubio, nitko niji kriv za to :D mozda je zapostavio koje teme, manje postova, manje TU i manje Hvala i nas kaskafavec ostao bez pola zvjezdice, jaooo, bas mi te je zao

Seriously, wtf?

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
15 godina
neaktivan
Humor

wow, taj OK je stvarno brutala

ode sestri uzet pa malo prolistat :)

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
16 godina
neaktivan
Weky kaže..

Svaki put kad to čujem na glavi dubim da se prestanem smijati Smijeh

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
15 godina
neaktivan
Weky kaže...

Evo još:

*Pišem vam prvi put, iako redovito čitam vašu reviju. Mislim
kako je fulkul. U toj rubrici sam saznao puno korisnih stvari,
zato sam se odlučioda vas pitam za mišljenje.
Star sam 15 i po godina i imam već nekovrijeme curu. J*bali još
nismo, ali to nije problem. Imam starijegbrata, ima 21 godinu,
koji mi je pokazao kako se d*ka. Tada sam biostar 12 godina.
Sada svaki dan skupa d*kamo, pa pušimo. A brat bi volioi j*bati
se samnom. Ali meni je to gadno i radije bi i sa curom j* bao.Je
li to pogrešno što radimo? Zbog toga još ne znači da sam
p*der, ili?Hoće li me cura "ubiti" ako joj kažem? Ful hvala...

wtf...jel su komentari na ovo uopce potrebni...

a sta ces....100 ljudi...100 cudi...xD

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PS: bolje da nisam ovo procito...sad mi se dize vecera u trbuhu...xD

-=Every moment is another Chance=-
16 godina
protjeran
Humor

100 žena 200 sisa

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice