- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
EDIT : Pogledajte sliku , Boze dragi na kakve sve epic failove
Nije epic fail, vec ce biti epic win ako lik nabavi Nokiu 1100 (modeli RH-15 ili 16, 17) cijene se krecu od 2000 do 5000 eur. I ne sluze sa prisluskivanja razgovora vec za kradu novca iz bankomata u zapadnoj europi. No o ovome u drugoj temi
Zamjenski likovi
taj tip igre sa prve slike, kako se zove??
Space Invaders?
I dont get it..
Nije epic fail, vec ce biti epic win ako lik nabavi Nokiu 1100 (modeli RH-15 ili 16, 17) cijene se krecu od 2000 do 5000 eur. I ne sluze sa prisluskivanja razgovora vec za kradu novca iz bankomata u zapadnoj europi. No o ovome u drugoj temi
Sorry na offtopicu, ali ovo me stvarno zainteresiralo. Neću ići krast lovu, nego čisto princip rada. Ako možeš otvorit novu temu, ili na PP, bio bih zahvalan
Sorry na offtopicu, ali ovo me stvarno zainteresiralo. Neću ići krast lovu, nego čisto princip rada. Ako možeš otvorit novu temu, ili na PP, bio bih zahvalan
i ja isto x)
Jednog dana UN-ova svjetska zdravstvena organizacija WHO raspisala je natječaj na temu: "Zivot na planeti u novom mileniju", nagrada je bila milijun dolara. Stiglo je mnogo prijava i radova. Na glavnoj sjednici UN-a, Mujin rad proglašen je najboljim. Njegov izložak je bio čovjek u gačama s gas-maskom koji u jednoj ruci drži ružu, a u drugoj kondom. Izlazi Kofi Annan i čestita Muji, objasnjavajući publici zasto su baš njega izabrali pa kaže:
- "Vidite poštovani gosti, gosp. Mujo je vidio danasnji svijet vrlo bistrim očima... gas-maska predstavlja Zagađeni okolis, kondom predstavlja pojavu mnogih spolnih zaraznih bolesti, sama nagost osobe naglašava siromaštinu koja nas je zadesila, no ruža u ruci ipak ukazuje da za sve nas postoji nada i da ce ipak nastupiti bolja vremena, da cemo sve to prebroditi. Ali evo dajem rijec gosp. Muji."
- "Postovane dame i gospodo, mislim da je doslo do nesporazuma, ja sam ovu sliku uradio s drugom porukom koja glasi: Je*ati s kondomom isto je sto i mirisati ruzu preko gas maske!"
NASCAR drivers are paid up to $200 every time they turn left, and scraped onto a stretcher every time they don't.
nenadjebivo ( :
"Imam problema sa svojim buldogom... Cini mi se da, ... j#biga, ... -
pa ovaj, ... da navija za Hajduk..."
"Pa otkud ti to???? Jesi li siguran?"
"A gledao sam na TV-u 2-3 tekme Hajduka i svaki put kad tovari zabiju gol, moj buldog napravi salto!"
"Ujebooote... fakat problematicno! A dal napravi salto unaprijed ili unazad?"
"Ovisi s koje ga strane opi.zdim."
--------------------------------------------------------------------------
Kako zovete budalu koja u ruci drži mitraljez?
- Gospodine.