- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
- “Gusare zašto imaš drvenu nogu?”
- “Pao sam u more, napao me morski pas i odgrizao mi nogu!”
- “A zašto imaš kuku na ruci?”
- “U napadu na naš brod sam se mačevao i ostao bez ruke, pa sam stavio kuku!”
- “A zašto imaš povez na oku?”
- “Jednog lijepog dana izašao ja na palubu, pogledao u nebo i baš u tom trenu proleti galeb i pos*ere mi se u oko!”
- “Što si od toga oslijepio?”
- “Ma nisam. To mi je bio prvi dan sa kukom…”
Ima i onaj sličan:
- Kako je umro kapetan Kuka?
- Obrisao se krivom rukom.
koji ludaci zele naplacivati tu svoju jadnu kopiju you tubea
to je neki spoof ili sta
Vi svi veze sa životom nemate, samo gluposti lupate i neznate o ćemu pričate. Pa jel vi znate da u Africi za svakih 60 sekundi prođe jedna minuta?!?!?
Vi svi veze sa životom nemate, samo gluposti lupate i neznate o ćemu pričate. Pa jel vi znate da u Africi za svakih 60 sekundi prođe jedna minuta?!?!?
A jesi li ti znao da svaki treći čovjek čini otprilike trećinu stanovništva?!
Ovo je humor, na gamers.ba jedan tip me ubjeđuje da postoji Max Payne 3 i još mi je dao link za download, kad ono, neki shrot od prerade. Kaže da mu je frend skinuo i da rastura. Iako sam mu dao linkove i sa gamespota, oficijelne stranice te čak i wikipedie, njemu to ništa ne znače te "odgode" zato jer on ima link za download...
Ovo je humor, na gamers.ba jedan tip me ubjeđuje da postoji Max Payne 3 i još mi je dao link za download, kad ono, neki shrot od prerade. Kaže da mu je frend skinuo i da rastura. Iako sam mu dao linkove i sa gamespota, oficijelne stranice te čak i wikipedie, njemu to ništa ne znače te "odgode" zato jer on ima link za download...
Pih, nes ti humora, takvih izleta nadjes na ovom forumu kad hoces :-D Ja sam otupio vise.
Tajna mladosti Madone
bilo vec puno puta
upozorenje za druge tak da ne stave to za par stranice opet
Tajna mladosti Madone
Stara baba,ko taraba
finally an iPhone killer... You're left hand! xD
sorry ako je bilo
dali netko moze postati onaj video gdje lik izvrijeda zenu i obitelj kad osvoji na lotu pare i poludi od srece
(video je inace fake)
dali netko moze postati onaj video gdje lik izvrijeda zenu i obitelj kad osvoji na lotu pare i poludi od srece
(video je inace fake)
Sad si me sjetio na
. Ali ovo nije fake. :)
Vjerojatno je bilo, ali svejedno, Remi je car. :D
Joj kad bi ja dobio bio bi isti on....Meni bi srce kucalo ko ludo....150 otkucaja u minuti....i skako bi na sve strane,,,,popeo se na kasarne i pjevo i feel good...tanananananana,i feel something....._YEAHHH...Soo Goooddd
I lol'd so hard...
http://www.motifake.com/image/demotivational-poster/0811/david-thorne-david-thorne-fucking-legend-spider-e-mail-demotivational-poster-1226541278.gif
Nešto najjače što sam vidio u zadnjih godinu dana...
Misa joj i radoznalosti....
hahaahahah kako pare mjenjaju ljude....hahaahahahahh