- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da gledao sam koji iphone ima lolZ:
I just lol'd, thas all.
da gledao sam koji iphone ima lolZ:
I just lol'd, thas all.
sushi : Wassabeeeeeee
znate sto je humor? ljudi na fejsu i njihovo uclanjavanje u grupe.
ljudi su tolko naivni da pozovu sve prijatelje otvore link i dobe virus, a pisalo je osvoji mobitel kad se registriras... ja krepavam od smijeha kad vidim status tipa ovog: kakvo je fejsbuk sranje, pise da cu osvojit mobitel kad pozovem sve prijatelje a kompjuter mi je krepao..
Nije to ništa. Kad je bila neka stranica kao naughty slike neke pjevačice. Uglavnom skineš taj rar, a unutra 3 "slike na foru: DSC04546734.exe.
Naravno frendica naivno instalirala, pobrala virus i jednog keyloggera...
sad sam se sjetio jos neceg.. znate onu reklamu : brusketi mareti.... to je za LOL
1. nisu maknuli talijanski glas iz origigi reklame
2. kakvi su to preljubi? dođe mlada cura i kao nju zavodi, pa mu dođe žena i onda opce ne mari za to .... wtf?
2.
Ide plavuša u dućan kupit televizor. Prodavač joj kaže:
- Žao mi je gospođice, ali ne prodajemo plavušama.
Ona se naljuti da kakva je to diskriminacija i ode doma. Sutradan si ofarba kosu u smeđe i odluči opet probati. Uđe u dućan i pita prodavača za televizor, na što će on opet:
- Ne prodajemo plavušama.
- Pa dobro, kako ste znali da sam plavuša?
- Zato što mi prodajemo mikrovalne pećnice.
Bio moj drug sa devojkom u prodavnici uređaja za domaćinstvo (dakle, živa istina) i devojka "bacila oko" na neku mikrotalasnu. Krene on panično da razmišlja kako da izbegne trošak, pa poviče: "Jao, kako dobar monitor!" Devojka se momentalno okrenula i izašla napolje da je neko ne bi zapamtio sa takvom budalom. 
e pa sta ces,pametan covik. Odlicno se snasao u kriznoj situaciji! xD 
Svaka mu dala XD
evo jedna, sliko sa xf kad sam gledao neki video od prijatelja (nadam se ako sazna da se nece ljutit :P) video i nije tako los ko sto ovi govore..
stisnili mu lame a on burno reagiro meni je bilo smjesno
ala luđe hahaha koji bog moras bit za ovo http://www.njuskalo.hr/oldtimeri/servolet-1957-oglas-1041402
Hahahhahahahaha šervolet, koji panj
Voze se žena i muž kolima na autoputu. I pandur ih zaustavi. Pandur pita muža:• Zašto si vozio 65 km, kad je dozvoljeno 55 km?
Muž:
• Nisam, keve mi, vozio tako brzo.
Žena:
•Što lažeš, kad si vozio 70 km?
Muž:
• Zaveži, ku*ko!
Pandur:
• Nisi stavio ni pojas.
Muž:
• Sada sam ga upravo skinuo.
Žena:
•Što opet lažeš, kad ga nisi ni imao?
Muž
• Zaćuti, kozo jedna!
Pandur pita ženu:
• Da li on uvek tako priča sa tobom?
A žena će:• Ne, samo kad je pijan.
Moli sin oca programera da mu objasni neke stvari.
- Tata, reci mi, kako sam se rodio?
- Dobro sine, znao sam da ćes me jednog dana to pitati. Evo ovako...
Tata i mama su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na MSN. Tata je onda zakazao mami sastanak preko emaila u WC-u u jednom cybercafeu. Onda je mama napravila nekoliko downloada s tatinim memory stickom.
Kad je tata bio spreman za upload, primetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo, a ni delete više nije pomagao, devet meseci kasnije nam je stigao zajebani virus...
Moli sin oca programera da mu objasni neke stvari.
- Tata, reci mi, kako sam se rodio?
- Dobro sine, znao sam da ćes me jednog dana to pitati. Evo ovako...
Tata i mama su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na MSN. Tata je onda zakazao mami sastanak preko emaila u WC-u u jednom cybercafeu. Onda je mama napravila nekoliko downloada s tatinim memory stickom.
Kad je tata bio spreman za upload, primetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo, a ni delete više nije pomagao, devet meseci kasnije nam je stigao zajebani virus...
{
ako brojač vica==10 puta;
izbaci poruku: "Bilo dosad nebrojeno puta!";
idi na idući post;
}
Tzv. Ruska lasta 
Ovo mora u arhivu!! 
Kliknite gumb nebrojeno puta i dobIćete
YEEEYEEEYEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH
ima gdje instant gumb za vuvuzelu?
dođe mujo kući i zatekne u krevetu fatu i hasu kako se seksaju:
- fato! - krikne mujo