HR pošta

poruka: 14
|
čitano: 3.501
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
HR pošta
Bok svima!

Imam problema sa našom poštom,dobivam razglednice i pozive na sud na svoju adresu ali na neka nepoznata imena!
I sad zanima me kako cu ja znati dali je moj paket ili pošta stigla kod neke XY osobe?Ko je kriv za to sto meni pošiljke kasne ili pak ne dođu?
14 godina
neaktivan
HR pošta
Dali postar smije ostaviti papiric da mi je poziv za sud na posti bez da prije pozvoni i vidi jesam doma?
14 godina
neaktivan
HR pošta
BUMP
17 godina
neaktivan
RE: HR pošta
nasaposta kaže...
Dali postar smije ostaviti papiric da mi je poziv za sud na posti bez da prije pozvoni i vidi jesam doma?

Da smije... vazno je da je uruceno na adresu ako je papiric u pitanju, ne direktno osobi...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
nasaposta kaže...
Bok svima!

Imam problema sa našom poštom,dobivam razglednice i pozive na sud na svoju adresu ali na neka nepoznata imena!
I sad zanima me kako cu ja znati dali je moj paket ili pošta stigla kod neke XY osobe?Ko je kriv za to sto meni pošiljke kasne ili pak ne dođu?

Ne brini, nije tvoja pošta kod nekog drugog, nego je netko najvjerojatnije prijavio svoje mjesto stanovanja na tvoju adresu, takav su slučaj imali moji susjedi, dolazila im pošta od nekog lika iz Osijeka

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
14 godina
neaktivan
HR pošta
Znam da u ZG ima jos adresa istih kao i moja!A kako si siguran da neko nije dobio moj paket ako sam ja dobio neciju razglednicu?
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 19:48 (nasaposta).
17 godina
neaktivan

Ovo pitanje???

Šalji preporučeno i onda dobiješ onaj broj lijepo s kojim možeš provjeriti u pošti je li došla osobi ili nije...

Pošiljke većinom ne kasne slane preporučeno (2 - 3 dana max) te gotovo nikad ne ne dolaze :)

14 godina
neaktivan
HR pošta
Pa kako cu znati dali je neko dobio moj paket koji mi dolaz sa dealexstrime,ebay,amazon?
17 godina
neaktivan
Pa sto se tice tih paketa oni se podizu s OSOBNOM...

Inače...

Ako postoji još takvih adresa koje su na nekoj pristojnoj udaljenosti od tebe... ONDA nemoj stavljati 10 000 Zagreb

Nego napiši poštanski broj svoje četvrti, odnosno ispostave pošte u tvojoj četvrti... tako se ne moraš bojati da će doći kod nekoga na drugom kraju...
14 godina
neaktivan
HR pošta
Napisao sam sve kako spada ali nebi se cudio da mi paket ode u krive ruke'
Paket se podize sa osobnom,meni nije trebala zadnji put!
15 godina
neaktivan
HR pošta

Stiglo mi danas pismo, na njemu piše:

"Upravni postupak, uručiti u ruke primatelja" (tak' nešto)

A onaj majmun nagurao u sandučić i otrgnuo si onaj papir na koji se potpisuje primatelj.

HR pošta - moja pošta {#}

Kadir beneath Mo Moteh
14 godina
neaktivan
HR pošta
Eto i sta ja njima mogu ako mi ne stigne paket koji sam uredno platio?
17 godina
neaktivan
Pa odi se tuziti... nista drugo ne mozes...

Ja nikad problema nisam imao...
14 godina
protjeran
blacko kaže...

Stiglo mi danas pismo, na njemu piše:

"Upravni postupak, uručiti u ruke primatelja" (tak' nešto)

A onaj majmun nagurao u sandučić i otrgnuo si onaj papir na koji se potpisuje primatelj.

HR pošta - moja pošta {#}

Nije to ništa,meni je neki glupi poštar slao poštu od susjeda na mom katu,no nije mi se dalo zvati policiju jer bi morao na sud,pa biti svjedok pa ovo ono,no dobro poštar se smirio i počeo normalno slati poštu,a i sumnjam da je netko od mojih susjeda to primjetio i tužio se policiju

Chuck Norris je uspio hakirati 4chan
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice