Hakiranje općenito zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 3.382
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Hakiranje opčenito

sta vi mislite o hakiranju kompa.... ne inernet stranica jel se to prestrogo kaznjava znaci neke neslane sale na kompu pomocu nekog hacka.. i tako i dali netko zna nes hackat..:-)

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
17 godina
neaktivan
Hakiranje opčenito

Mislim da pojam "hakiranje kompa" ne postoji.

17 godina
neaktivan
Hakiranje opčenito

Pogledaj u ovoj temi dal si na to mislio.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
Hakiranje opčenito

ne to.. recimo ja na svom kompu radim nes a tebi stetu napravim dobro nemora biti stetno ali neku sprdnju ili tak nes

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
17 godina
neaktivan
RE: Hakiranje opčenito
MarioVk kaže...

ne to.. recimo ja na svom kompu radim nes a tebi stetu napravim dobro nemora biti stetno ali neku sprdnju ili tak nes

F1-IVO te je uputio na pravu temu! To je baš ono što trebaš! Malo prolistaj i vidit ćeš da ima jako dobrih šala i "hackova"!
Pozdrav!
Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
17 godina
neaktivan
Hakiranje opčenito

Ti bi drugima radio stetu na kompu?

Zao mi je ovdje neces dobit takve savjete a tema ide pod kljuc. Imas u onoj temi navedene bezazlene prankove i to je to. Savjete za stvari koje ti hoces ne dajemo!

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice