Klasa A, jedna lampa - katodni bias. Dakle više manje si miran. Možeš provjeriti je li unutar tolerancije, ali ja se ne bih brinuo jer se ovakav tip biasiranja "sam vraća u stabilnu točku". A biasira se na živo, tako da zbilja moraš znazi što radiš, jer te pojačalo može ubiti vrlo lako.
Ovaj tip s linka je ugradio kontrolu biasa, ali to nije potrebno. Pogotovo jer se lampa koristi poddimenzionirano, inače se iz nje dobiva 10 w u katodnoj A klasi. Znači čak i ako bias je malo previsok, lampi neće biti ništa.

. Jedino sto mi se ne svida su ovi plasticni prekidaci za power i standby.
. Jedino sto mi se ne svida su ovi plasticni prekidaci za power i standby. . Ako netko zeli jos slika ili neke specificne slike, samo recite.
. Ako netko zeli jos slika ili neke specificne slike, samo recite.

Shvacam.Zaista zelim nauciti svirati gitaru.Tako da me zanima,koje su dobre.Ja mislim ove sto su na njuskalu da bi mogle biti ok.Znam da se gitare ne gledaju po izgledu i boji,ali barem marku gitare da pogodim.
Shvacam.Zaista zelim nauciti svirati gitaru.Tako da me zanima,koje su dobre.Ja mislim ove sto su na njuskalu da bi mogle biti ok.Znam da se gitare ne gledaju po izgledu i boji,ali barem marku gitare da pogodim.