Gitare i sve vezano uz njih izdvojena tema

poruka: 4.970
|
čitano: 996.758
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Gitare i sve vezano uz njih

Javor niie sigurno, ili je lipa ili je agatis. Znaš možda koja je godina proizvodnje?

Sorry na gnjavaži, ali o vrstu drveta ti ovisi dali ćeš staviti nitro ili nešto treće.

15 godina
neaktivan
Re: Gitare i sve vezano uz njih
Deawood kaže...

Javor niie sigurno, ili je lipa ili je agatis. Znaš možda koja je godina proizvodnje?

Sorry na gnjavaži, ali o vrstu drveta ti ovisi dali ćeš staviti nitro ili nešto treće.

Ne mogu točno reći jer sam je kupio polovnu ali bila je jako očuvana kad sam ju kupio prije dvije godine tako da mislim da nije starija od 5-6 godina, ali opet to ne mora ništa značit. Puni naziv gitare je squier stratocester standard series ako išta pomaže.

MUST visit :D http://www.youtube.com/user/ZOJAmoviesProduction?feature=mhee
17 godina
Deawood kaže...

Pa kakve veze imo tak i i onak niti jednu gitaru nebi trebo lakirat akrilnim lakom

You got to lose to know how to win
12 godina
neaktivan

Stigla je Yamaha eg012 i ga-15, štimer, remen, kabel, žice, tremolo i trzalice. Sve za 800kn..S obzirom da sam pocetnik mislim da je ovo ok...

Nije mi jasno kak je odsvirao ovaj akord na drugoj slici. Da, i trebam postavke za heavy metal  i rock na GA-15. Ako može preporuka pjesama koje nisu pre teške...od maidena, acdc, gnr, deep purple..

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 17:11 (forum user).
15 godina
neaktivan
forum user kaže...

Stigla je Yamaha eg012 i ga-15, štimer, remen, kabel, žice, tremolo i trzalice. Sve za 800kn..S obzirom da sam pocetnik mislim da je ovo ok...

Nije mi jasno kak je odsvirao ovaj akord na drugoj slici. Da, i trebam postavke za heavy metal  i rock na GA-15. Ako može preporuka pjesama koje nisu pre teške...od maidena, acdc, gnr, deep purple..

To ti je barre akord(F) samo se ne svira zadnja žica. Ako si tek počeo svirat nemoj ni pokušavat svirat barre akorde neko vrijeme jer bi mogao izgubit volju za sviranjem :D . Tamo negdje kad kad pohvataš osnove počni lagano ih vježbat.

MUST visit :D http://www.youtube.com/user/ZOJAmoviesProduction?feature=mhee
12 godina
neaktivan
zOjA26 kaže...

To ti je barre akord(F) samo se ne svira zadnja žica. Ako si tek počeo svirat nemoj ni pokušavat svirat barre akorde neko vrijeme jer bi mogao izgubit volju za sviranjem :D . Tamo negdje kad kad pohvataš osnove počni lagano ih vježbat.

Hvala! A ovaj? Zanima me kakve su ovo oznake Q i E iznad nota.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.7.2013 17:41 (forum user).
14 godina

Malo skrecem s teme ... ali triba bi mi vokal za heavy/power metal band na području Splita. Pa ako neko ima volje ili zna nekoga ko bi moga, bia bi zahvalan :)

16 godina
neaktivan
r3c0d kaže...

Malo skrecem s teme ... ali triba bi mi vokal za heavy/power metal band na području Splita. Pa ako neko ima volje ili zna nekoga ko bi moga, bia bi zahvalan :)

Vuco.

14 godina
odjavljen

{#}

Zar on nije imao hard rock bend?

13 godina

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2025 18:16 (royalhero).
15 godina
neaktivan
forum user kaže...
zOjA26 kaže...

Hvala! A ovaj? Zanima me kakve su ovo oznake Q i E iznad nota.

Ove oznake Q, E, negdje ti može pisat i S, označuju trajanje tonova; Q = četvrtinka, E = osminka, S = šesnajstinka...

UP THE IRONS!!! \m/
17 godina
neaktivan
Deawood kaže...

{#}

I hardrock i heavy metal i thrash metal bend.

Quicksand

Witchcraft

Evil Blood

Ima i Zivo blato

Mozda jos koji, ali ovi su mi ostali zapazeni.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
16 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
Deawood kaže...

{#}

I hardrock i heavy metal i thrash metal bend.

Quicksand

Witchcraft

Evil Blood

Ima i Zivo blato

Mozda jos koji, ali ovi su mi ostali zapazeni.

Prestiže me kolega.

Dosta je Vuco i njegova ekipa pridonijela našoj "metal sceni" ako se ona može takvom nazvati na području thrash metal-a i hard rocka, iako su više bili "underground".

14 godina

Hahahahah mislim da je Vođa zauzet al hvala ^^

Raspitajte se malo ako vam nije problem jer nevirujem da nema ama baš niko

12 godina
neaktivan

1. Svirati po sluhu ili tabovima?

2. Sviram po tabovima, ali imam probleme s akordima, pa pjesmu nikad ne dovrsim.

3. Pocetnik sam, imam el. gitaru, imam vremena, ne znam od kud poceti. Mislim svirati vise od 3 sata na dan.

4. Moze preporuka laksih pjesama od maidena, gnr, acdc, deep purplea? Zbilja ne znam, ja se primem tezih pjesama i onda gubim volju...sweet child mogu djelomicno odsvirati :/

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.7.2013 14:37 (forum user).
14 godina
odjavljen
forum user kaže...
1. Svirati po sluhu ili tabovima? 2. Sviram po tabovima, ali imam probleme s akordima, pa pjesmu nikad ne dovrsim. 3. Pocetnik sam, imam el. gitaru, imam vremena, ne znam od kud poceti. Mislim svirati vise od 3 sata na dan. 4. Moze preporuka laksih pjesama od maidena, gnr, acdc, deep purplea? Zbilja ne znam, ja se primem tezih pjesama i onda gubim volju...sweet child mogu djelomicno odsvirati :/

Pa sto ces svirati od maidena, GNR, ACDC i Deep Purpla kad si početnik. Nikakvi tabovi, nikakve solaže, uzmi gitaru i sviraj nešto domaćeg gdje su samo akordi.

17 godina

Highway to Hell bi trebao moći odsvirat bez poteškoća... sve do solaže :) 

Never before have I encountered such corrupt and foul minded perversity. Have you ever considered a career in the Church?--The Bishop of Bath and Wells, Blackadder II
13 godina

.

17 godina
neaktivan

Smoke on the Water.

12 godina
neaktivan
domace ne slusam, smoke je ok..highway to hell, sweet child? Mislim da je najlakse nauciti ono kaj slusam...a od maidena? Aces high, trooper ili?
14 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Smoke on the Water.

Ma jok, nek proba ovo, ovo je za početnike XD

17 godina
neaktivan
forum user kaže...
...a od maidena? Aces high, trooper ili?

Virus, Fear of the Dark pocetak pa do brzog dijela. Mozda i Hallowed Be Thy Name. Tim redom.

K vragu sad slusam Powerslave i ide mi se na Maidene, a nisam mislio ici...

14 godina
odjavljen

Pa ne slušam ni ja, ali od nečega se mora poceti. Idi do nekog instruktora i kazi mu sa zelis svirati nesto od Maidena pa ce past sa stolice.

15 godina

jel mi može ko reći jel je moguće prenijet gitaru iz bosne u hrvatsku bez da se stvore neki ne očekivani problemi?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
16 godina
neaktivan
luka94 kaže...

jel mi može ko reći jel je moguće prenijet gitaru iz bosne u hrvatsku bez da se stvore neki ne očekivani problemi?

Može, prevozio sam u oba smjera, i nije bilo problema. Čitaj kao da sam jedno trilijun puta prelazio na još trilijun različitih granica.

15 godina
4ucker kaže...
luka94 kaže...

Može, prevozio sam u oba smjera, i nije bilo problema. Čitaj kao da sam jedno trilijun puta prelazio na još trilijun različitih granica.

jesi plaćo carinu?

btw. ja do tamo i nazad idem busom

16 godina
neaktivan
luka94 kaže...
4ucker kaže...
luka94 kaže...

jesi plaćo carinu?

btw. ja do tamo i nazad idem busom

Apsolutno ništa. Par puta su otvarali, pregledali, ali nisu ništa rekli, jednostavno pustili da prođem.

17 godina
neaktivan

Pa reci da ides s gitarom da mozes vjezbati ili nesto, ako te pita. Mislim, pa to je tvoja osobna stvar, kao da ti ide naplacivati carinu na odjecu rofl.

15 godina
1domagoj1 kaže...

Pa reci da ides s gitarom da mozes vjezbati ili nesto, ako te pita. Mislim, pa to je tvoja osobna stvar, kao da ti ide naplacivati carinu na odjecu rofl.

stvar je u tome što ja ne idem tamo sa njom već ju želim uvest u hrvatsku,idem si tamo uzet od jednog rođaka uzet gitaru pa pitam oću morat plaćat carinu ili nešta

13 godina

.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice