Ako možete vidjet dobro na slici, jel sve dobro izgleda? Učvrstio sam i nije baš pomoglo...
Gdje bi se trebalo kontakt sprejem?
Savij ovaj dio u oznacenom smjeru, ne toliko koliko sam ja nacrtao, samo tek tolko da se vrh pomakne za pola centimetra otprilike. Ako to ne poboljsa situaciju, onda spricaj sa sprejem, al to nisam nikad radio pa nek ti netko drugi kaze gdje tocno, vjerojatno na ovaj metalni prsten pored tog oznacenog dijela.
Nema šanse da to pomaknem, čvrsto je jako, a bojim se baš na silu savinut (prstima)...
A kako onda kabel pomakne to opet kad ga ukopčam na suprotnu stranu? Mislim zar ne bi trebalo bit svejedno koliko je savinut ako ga kabel pomakne na isto mjesto?
Ja sam imao prije problem da je kabel od cestog vadjenja i stavljanja taj dio odgurao u suprotnu stranu, i on vise nije imao dovoljan pritisak na kabel pa je cesto gubio kontakt. Jednostavno sam ga malo na silku savio, i sada kabel stoio potpuno cvrsto i ne gubi kontakt. Ali ako je to cvrsto priljepljeno uz vrh kabela kada je kabel unutra, onda nije u tome problem.