Gitare i sve vezano uz njih izdvojena tema

poruka: 4.970
|
čitano: 1.008.987
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Gitare i sve vezano uz njih
Rocker kaže...

Jel ima tko od vas iskustva sa Flying V gitarama,jel ih tko svirao,kakve su? Kad bih uzimao sljedeću gitaru ta mi je ušla u obzir kao favorit,pošto najviše sviram Heavy/Thrash Metal pa mislim da bila odlična.

Svirao jednog, htio napraviti jednog, otpao projekt, iako imam i drvo i sve. Nešto prekrasno, meni osobno jedna od naljepših gitara, najudobnijih i da još ne nabrajam...

16 godina
neaktivan

Mislio sam na Gibsonove,i Explorer mi se sviđa,onakav kakav Hetfield ima. Oko kolko se kreću cijene otprilike za V-icu?

Znam ono što treba da znam,moja snaga je u tome što sam to što jesam!
17 godina
neaktivan
Rocker kaže...

Mislio sam na Gibsonove,i Explorer mi se sviđa,onakav kakav Hetfield ima. Oko kolko se kreću cijene otprilike za V-icu?

Dosta. Zadnje sto sam vidio tamo u Vlaskoj u guitar shopu, cini mi se da je bila ebony (uglavnom, ona crno-bijela) bila je nekih 8,5k kn. Ali dosta je to davno bilo, sad je mozda i vise...

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
15 godina
odjavljen
luka94 kaže...
Jakovp kaže...
1domagoj1 kaže...

Meni isto, sljedeca koju kupujem ce biti rad nekog majstora.

Samo nemojte Nicka i Homelessa..

Meni su najbolji wreck, robie's guitars, robi, i cats. O ostalima ne bih ni razmislio.

šta misliš o neal moser guitars?

Kič i neukus LOL (to ja mislim)

1domagoj1 kaže...
Jakovp kaže...

Samo nemojte Nicka i Homelessa..

Meni su najbolji wreck, robie's guitars, robi, i cats. O ostalima ne bih ni razmislio.

Razmisljao sam o Robie's, a i covjek mi je relativno blizu, u Krizevcima, ako se ne varam.

Da, odličan je.

Iako sve je relativno, za 7500 kn i manje se dobije odličan gobson SG, a teško da će ga neki majstor na napraviti za takve pare.

Inače leslie radi za malo jaču klijentelu i to dosta rijetko.

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
Gitare i sve vezano uz njih

Gitaristica jednog fenomenalnog benda. Pogledajte The Mini Band na youtube. 

http://www.youtube.com/watch?v=2vBnjv9tf9M
17 godina
neaktivan

Handmade je u HR super izbor ako se traži LP pošto se Gibson ne libi udariti po džepu. Izuzev LP-a, sumnjam da naši lutijeri rade išta drugo - eventualno Stratove i Telce koji baš i nisu toliko slični originalima, a i ne isplati se baš raditi njihove kopije kad originali koštaju tu negdje kao handmade.

Al bi si čopio jednog doublecut LP s P90 u jarko žutoj od Robija da imam peneze, valjda ne bi bio problem izraditi ga kad zna tako lijepe LP raditi...

ova gitara NIJE od Robija :D ova gitara NIJE od Robija :D
A uz njega bi stajao Fender Jazzmaster

također, nije Robijeva također, nije Robijeva
I to sve prek Twin Reverba!

~~~ You know, half these gook whores are serving officers in the Vietcong. The other half have got TB. Be sure you only fuck the ones that cough. ~~~
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 21:43 (i_rambo_plache).
16 godina
neaktivan
Jel zna netko možda u čemu je greška ako čujem buzz na 6. žici od 12. polja nadalje. Bridge, žica ili nešto treće?
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
17 godina

Nut,pragovi ili jednostavno imas prenizak action

You got to lose to know how to win
16 godina
neaktivan

Pozdrav decki, zanima me mozete li mi dati link nekog jeftinijeg pojacala, za vjezbu, da ga mozda mogu kupiti online, ali da je preporuceno. Imao sam Fender Twin Reverb od mislim 150 ili 200 W , ali mi je od kuma a on se bavi akustikom pa mu je bilo potrebno. Ne treba nista pre jako niti velika kvaliteta, vec da ja mogu uzivati u sviranju :)

14 godina
neaktivan

LP = Les Paul ?

Moj nadimak je sranje, ne sviđa mi se i zanemarite ga.
15 godina
odjavljen
Games 4 life kaže...

LP = Les Paul ?

Naravno.

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
Jakovp kaže...
Games 4 life kaže...

LP = Litar Pive ?

Naravno.

There I fixed it.

16 godina

NAVALI NARODE!!!

Ja ću prodati i gitaru i pojačalo za neki PRS odande...

17 godina

Ovako imam marshall drivemaster i kolko mi se cini samo sto mi nije krepo onaj ulaz za kabel od napajanja ak moze link na ebay da to kupim,ili ako se da kak popravit

15 godina
odjavljen
R4zOR229 kaže...

Ovako imam marshall drivemaster i kolko mi se cini samo sto mi nije krepo onaj ulaz za kabel od napajanja ak moze link na ebay da to kupim,ili ako se da kak popravit

Treba ti ovako nešto, ima toga i kod nas:

http://www.banzaimusic.com/Neutrik-NMJ6HFD2.html

Svi smo mi Mentalist.
17 godina

Ma znam da ima al mi je prakticnije s ebaya narucit i najverovatnije jeftinije neg kak se to zove da potrazim na ebayu

15 godina
neaktivan

imam neispravnu gitaru(behringer) kojoj su najvjerojatnije potenciometri pokvareni. Zanima me dali mogu uzet potenciometre od squiera?

Igor
15 godina
odjavljen
R4zOR229 kaže...

Ma znam da ima al mi je prakticnije s ebaya narucit i najverovatnije jeftinije neg kak se to zove da potrazim na ebayu

Imaš toga u svakom eletronik dućanu.  Ali ima i na ebayu, samo će te na kraju doći skuplje-

http://www.ebay.com/itm/1-4-6-35mm-Stereo-PCB-Jack-Socket-by-Cliff-UK-/110731792674?pt=UK_BOI_Electrical_Components_Supplies_ET&hash=item19c8211122

Vodka 762 kaže...

imam neispravnu gitaru(behringer) kojoj su najvjerojatnije potenciometri pokvareni. Zanima me dali mogu uzet potenciometre od squiera?

Možeš.

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
4ucker kaže...

NAVALI NARODE!!!

Idem 9.5 u ZG tak da nevjerujem da će mi ostat nešto što bi si želio piknut {#}

Guild Wars 2 User ID: dermonis.7614 IGN: Royca
16 godina
AmonZero kaže...
4ucker kaže...

NAVALI NARODE!!!

Idem 9.5 u ZG tak da nevjerujem da će mi ostat nešto što bi si želio piknut {#}

Hehehe...

Zezao sam se ja, ne dam svoj Vintage ni za bogaisusa...

Ali tko ima u planu kupiti gitaru, neka ode i ugrabi nešto super! Kad pogledam samo cijene PRS-ova koje će biti, zaplakao bih...

Inače, jakovp ako ovo čitaš - odlučio sam se za Blackstar HT-60 Stage - isprobao sve živo i mrtvo, jer sam prekjučer bio u Srbiji, i kod jednog čovjeka, i ovo je "the thing"... Imho, versatilno k'o crnac u seksu...

15 godina
odjavljen
4ucker kaže...

Hehehe...

Zezao sam se ja, ne dam svoj Vintage ni za bogaisusa...

Ali tko ima u planu kupiti gitaru, neka ode i ugrabi nešto super! Kad pogledam samo cijene PRS-ova koje će biti, zaplakao bih...

Inače, jakovp ako ovo čitaš - odlučio sam se za Blackstar HT-60 Stage - isprobao sve živo i mrtvo, jer sam prekjučer bio u Srbiji, i kod jednog čovjeka, i ovo je "the thing"... Imho, versatilno k'o crnac u seksu...

Blackstar je ok! Samo je podcjenjen.

Svi smo mi Mentalist.
16 godina

Razmišljam o kupnji nove električne gitare. 

Većinom sviram rock i metal, a za nju bih izdvojio oko 3000kn.

Ako biste mogli preporučit koju, bilo bi lijepo {#}

I nove i korištene dolaze u obzir.

Guild Wars 2 User ID: dermonis.7614 IGN: Royca
15 godina
odjavljen

Bilo je milijun ovakvih pitanja i prijedloga, prelistaj malo temu i pogledaj glazbeni forum, sekciju što kupiti.

Svi smo mi Mentalist.
15 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
luka94 kaže...
AmonZero kaže...

Ne sviđaju se te špicoke svima...

reko je da svira hard rock i heavy metal,pa se obazirem na to,a SG-style gitare i super stratovi baš i nisu špicaste...

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
17 godina
neaktivan
luka94 kaže...

reko je da svira hard rock i heavy metal,pa se obazirem na to,a SG-style gitare i super stratovi baš i nisu špicaste...

B.C.Rich gitare su za... hmm... posebnu klijentelu, a eto ti baš zapeo za njih. Nikad ih nisam svirao, čak ni vidio uživo, ali iz videa (množina) mogu zaključiti da baš i nisu neka sreća, jedino kao eye-candy (iako je i to upitno pošto su meni izgledom odbojne gitare). Dakle, ukoliko mu gitara neće služiti za dokaz da je on JEB­ENO METAL!!! \m/, B.C.Rich vjerojatno nije najbolji izbor.

FYI, hard rock i heavy metal je moguće svirati i na single-coil Telcu, a napadni špicevi i crna boja nisu karakteristike koje utječu na zvuk.

~~~ Kaj ti stara radi Zadar? ~~~
15 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
luka94 kaže...

B.C.Rich gitare su za... hmm... posebnu klijentelu, a eto ti baš zapeo za njih. Nikad ih nisam svirao, čak ni vidio uživo, ali iz videa (množina) mogu zaključiti da baš i nisu neka sreća, jedino kao eye-candy (iako je i to upitno pošto su meni izgledom odbojne gitare). Dakle, ukoliko mu gitara neće služiti za dokaz da je on JEB­ENO METAL!!! \m/, B.C.Rich vjerojatno nije najbolji izbor.

FYI, hard rock i heavy metal je moguće svirati i na single-coil Telcu, a napadni špicevi i crna boja nisu karakteristike koje utječu na zvuk.

za 2400kn onaj BC rich nudi dosta:Flody rose original trem.,NT konstrukciju,fretboard od ebanovine,rockfield pup-ove,coil tap,grover mašinice

a izrada je vjerovatno isto bolja od onih washburnova...

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice