Vaia nikad nisam slušao, mogao bih. Jeste čuli za Mishu Mansoora, mlad gitarist, jako kreativan, svira pod nazivom Bulb i u grupama Haunted Shores i u Periphery(oni mi se ne sviđaju baš).

to je onaj lik od premier guitars koji predstavlja monsters of high gain?
Može li mi netko preporučiti neku dobru stranicu ili channel na youtubeu za učenje hamer on-a, benda,pull offa, vibrata, tappinga i sličnih stvari , s primjerima za vježbu?
Hvala!
Može li mi netko preporučiti neku dobru stranicu ili channel na youtubeu za učenje hamer on-a, benda,pull offa, vibrata, tappinga i sličnih stvari , s primjerima za vježbu?
Hvala!
Hmmm.. Ima mislim dosta videa, mada takve stvari pogledaš jednom i samo vježbaš i vježbaš...
Po meni, najbolji učitelj na YT-u što se gitare tiče jest martyschwartz odnosno guitarjamzdotcom. Tamo će te kroz razne lekcije ako si početnik učiti tehnikama sviranja na gitari, i čovjek je pravi zayebant tako da ti neće biti dosadno i monotono.
Moze li mi neko dati slike ova dva akorda?
G7b9,Gsus7
Moze li mi neko dati slike ova dva akorda?
G7b9,Gsus7
A Google ne zna?
Meni je ovo vratio.
Uvjek sam obozavao gitare ali nazalost od osnovne nakon nekih godinu dana ucenja ju nisam ni dotakao.
Ali zato moj bratic svoju ljubav prema gitarama nije zanemario. Njegov hobi je izrada gitara, nemam pojma tko ga je naucio to ali covjek je u tome vec neko vrijeme i uziva radeci ih.
Oo, pa ti si twinov bratić dakle! Vidio sam njegove radove na forumu :)
Uvjek sam obozavao gitare ali nazalost od osnovne nakon nekih godinu dana ucenja ju nisam ni dotakao.
Ali zato moj bratic svoju ljubav prema gitarama nije zanemario. Njegov hobi je izrada gitara, nemam pojma tko ga je naucio to ali covjek je u tome vec neko vrijeme i uziva radeci ih.
Oo, pa ti si twinov bratić dakle! Vidio sam njegove radove na forumu :)
Twin? Nisam znao da je i on tu na forumu, i nisam bas vidio postove od nekoga s tim imenom.
Pitanje (ja sam početnik i planiram kupiti gitaru):
Da li cu pogrešiti ako kupim elektricnu gitaru, a da nisam svirao klasicnu/akusticnu ?
Koju elektrićnu bi uzimao?
Opaaa, twinov rođakus. Welcome!
Twin? Nisam znao da je i on tu na forumu, i nisam bas vidio postove od nekoga s tim imenom.
Na glazbenome forumu, ne ovdje :)
Na glazbenome forumu, ne ovdje :)
Negdje usput izmedju 4'te i 5'te salice kave sam uspio skontat da pricas o nekom drugom forumu :D
Bi li mi netko mogao preporuciti IBANEZ do 4000kn (polovno ne dolazi u obzir)Po mogucnosti u boji(mislim:ne crno i bijelo)
Bi li mi netko mogao preporuciti IBANEZ do 4000kn (polovno ne dolazi u obzir)Po mogucnosti u boji(mislim:ne crno i bijelo)
zaš ne polovno?
lol zanimljiv kriterij mora bit ibanez,novi i u boji
ovaj žuti RG350 možda?
Jbg,za Fender se nema a Ibanez mi je kao drugi ''najbolji''
Jbg,za Fender se nema a Ibanez mi je kao drugi ''najbolji''
Daj mi reci kolko dugo sviraš ?
Početnik :D Ne želim počet na akustičnoj :)
Ljudi, molim vas ignorirajnte ovoga.
Njušim Matu :D
Tolike su mogućnosti čiji bi taj novi acc mogao biti...
Ne kužim ovo da ne bude crne ili bijele. Ženske se više ne pale na te boje ili?
Njušim Matu :D
Nije, mato je kruškar, a ovaj je možda spygi.
Za sve one koji počinju sa gitarom, a i oni koji hoće napredovati, svakako predlažem da pogledate http://justinguitar.com/