- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

To je malo čudno, u tom slučaju bi mi prvi sumnjivac bio switch. Ali provjeri ti još to.
Kvragu, ni na kompu mi ne radi srednji i desni položaj switcha
Kvragu, ni na kompu mi ne radi srednji i desni položaj switcha
Čini mi se da imaš negdje hladne lemove, pošto ti neck pickup sam radi, a kažeš da ne dobivaš zvuk na srednjoj poziciji koja bi trebala uključivati i neck pup.

Naravno.
http://webshop.musicshop.hr/prekida-schaller-103sf-fender-p-5611.html
http://www.glazbena-kutija.hr/grupe_proizvoda/gitare/pribor_za_gitare/1684/14/83
Bar novi nije skup, s ebaya još jeftinije.
Jakove, kad budeš u Ogulinu imaš pivu ili šta već piješ ;)

Jakove, kad budeš u Ogulinu imaš pivu ili šta već piješ ;)
Hvala, tu sam da pomognem koliko mogu :)
Naravno.
http://webshop.musicshop.hr/prekida-schaller-103sf-fender-p-5611.html
http://www.glazbena-kutija.hr/grupe_proizvoda/gitare/pribor_za_gitare/1684/14/83
Bar novi nije skup, s ebaya još jeftinije.
nije skup?ovo ko da je od suhog zlata na ebayu nadem za 20kn i manje a sumnjam da je neka razlika

9GAG much?
P.S.
Upravo sam bio na Pink televiziji.
9GAG much?
P.S.
Upravo sam bio na Pink televiziji.
9gag? /b/ro what's wrong with ya?
P.S.
Cestitam ;)
Ovako, u srijedu imam koncert. Žice na obe gitare su mi stare.
Ako stavim sutra žice i da ih štimam svakih 15 minuta, bi li mogle u srijedu navečer držati štim?
Ako stavim sutra žice i da ih štimam svakih 15 minuta, bi li mogle u srijedu navečer držati štim?
Nemoj!
Mene je strah za poludjet stavljat nove zice pred koncert, i to ne toliko zbog toga jer ce stim opadat, nego zbog toga jer nikad ne znam da li ce mi nova zica puknut sama od sebe...
Nemoj!
Mene je strah za poludjet stavljat nove zice pred koncert, i to ne toliko zbog toga jer ce stim opadat, nego zbog toga jer nikad ne znam da li ce mi nova zica puknut sama od sebe...
Mene je strah radit bilo šta pred koncert. Opet se uvijek sve dobro završi.
Javim vam, velika je dilema stavljena pred mene.
Ja bih promijenio, do srijede će se uštimat dobro :)
Sviraj puno i štimaj svakih pola sata i super :D
Ja mislim da bi trebale. Malo se iživljavaj na njima s trzalicom i sve bi trebalo biti ok, možda i isti dan.
Arpeggios From Hell will do the thing.
Nemoj svirat kad ih stavis, nego ih rastezi jako i stimaj, nemoras svakih 15 minuta, nego 20ak sekundi ih natezes, i onda nastimas, i tako 15-ak puta svaku zicu, i to je to, ja tako uvijek radim (klasicna i elektricna) i uvijek drzi, eventualno sutradan jos malo namjestim, ali rjetko kad se rastima. A do srijede ce se to u potpunosti "smirit". A sto se tice pucanja zica, to ti stvarno nitko ne moze pomoc, ako pukne - pukne...
Stavio sam najskuplje žice koje sam u životu kupio -D'Addario EJ46C.
Dođu dvije treće (G) žice. Jedna od nekog revolucionarnog materijala i jedna klasična. Revolucionarna je smeđa (krem), stavio sam nju. Vidjet ćemo kako zvuči (i basovi su revolucionarni).
Moze neko da mi kaze koja je od ove dvije bolja kvalitetom??
HITNO JEE!!
HITNO JEE!!
Jednako su kvalitetne.
HITNO JEE!!
Jednako su kvalitetne.
Pa koju onda ka kupim ;)
Pa koju onda ka kupim ;)
Isprobaj ih, i uzmi onu koja ti najbolje leži u rukama, tj onu koja ti je najsvirljivija, najmakša.
just another stratocaster....
just another stratocaster....
Kakve to ima veze? Obazirem se na to koliko mi je lijep.
šta je to kvintni krug?