Gitare i sve vezano uz njih izdvojena tema

poruka: 4.970
|
čitano: 1.008.255
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Gitare i sve vezano uz njih
Tomislav95 kaže...
Hvala svima. Naravno, ne mora niti pojačalo biti novo, ako netko ima vremena može pogledati na njuškalu.

Ja prodajem svoje prvo pojačalo pa ako si zainteresiran - šaljem na vlastiti trošak - KLIK

Never before have I encountered such corrupt and foul minded perversity. Have you ever considered a career in the Church?--The Bishop of Bath and Wells, Blackadder II
16 godina
neaktivan
Kupit ću si neko jeftino, nemam toliki budžet
Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
16 godina
neaktivan
Kolka je mogućnost da će me na njuškalu shebu? Sad mi mama sere opet.
Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
17 godina

pa ne bas mala,al jbt pa nemas 5god odi do tipa isprobaj sve ak ti se svida kupi i bok

You got to lose to know how to win
15 godina
neaktivan
Gitare i sve vezano uz njih

postoje i pošteni ljudi na njuškalu,ja svog fendera CD-60 kupio za 850 kn sa futrolom i gotovo novim daddario žicama za 850kn,gitara ima samo 2 male ogrebotine. {#}

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
neaktivan

kupio sam nedavno okvarenu gitaru u nadi da ću je popravit, kako mogu provjerit jeli do magneta ili nećeg drugog

Igor
15 godina
odjavljen
Vodka 762 kaže...

kupio sam nedavno okvarenu gitaru u nadi da ću je popravit, kako mogu provjerit jeli do magneta ili nećeg drugog

Multimetrom, ako ima od 5 do 13k ohma na svakom pickupu onda su oni ok, ali najveće šanse su da je neki  potenciometar otišao, ili da je neka žica pukla ili se odspojila.

Bistar sam kao katran.
16 godina
neaktivan

Opet sam dosadan{#}

Ako netko ima vremena nek mi potraži neko jeftino pojačalo, tek počinjem svirati. Može i s njuškala. Mislim svirati rock/ metal. Hvala.

15 godina
neaktivan
http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
15 godina
odjavljen

Obje su ok, možda je peavey mrvičicu više.

Bistar sam kao katran.
17 godina
neaktivan

Jakov sto mislis o Bugeri V22, ovak, opcenito?

EDIT: I jos jedno pitanje, kad mijenjam lampe u preampu, to je uglavnom straightforward, ali ako idem mijenjati lampe u power ampu, onda bih trebao ponovno namjestati bias (prednapon?) ako se ne varam?

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2012 21:00 (1domagoj1).
15 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Razlog??

Dosta je jeftina ova peavey :D

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Opet sam dosadan{#}

Ako netko ima vremena nek mi potraži neko jeftino pojačalo, tek počinjem svirati. Može i s njuškala. Mislim svirati rock/ metal. Hvala.

Evo, ovo će ti bit ok za prvu ruku...

Laney LX12 - 350kn

13 godina
neaktivan
Pa mogao si i malo jeftinije proći za tog Fendera CD-60,jer je novi za keš nešto više od 900 kuna.
15 godina
neaktivan
Godin kaže...
Pa mogao si i malo jeftinije proći za tog Fendera CD-60,jer je novi za keš nešto više od 900 kuna.

novi je 1100kn,ovdje u vukovaru,osjeku,vinkovcima neam baš neki izbor,a i gitara je u mint kondiciji :)

15 godina
odjavljen
1domagoj1 kaže...

Jakov sto mislis o Bugeri V22, ovak, opcenito?

EDIT: I jos jedno pitanje, kad mijenjam lampe u preampu, to je uglavnom straightforward, ali ako idem mijenjati lampe u power ampu, onda bih trebao ponovno namjestati bias (prednapon?) ako se ne varam?

Bugeru  V22 ima dugo  jedan iskusni gitarist s glazbenog foruma, i ima samo riječi hvale.

Preamp lampe samo mijenjaš, a ako je pojačalo fixed bias onda moraš podesiti bias (struju  mirovanja) da.  Ako pojačalo nema trimer za podešenje... Onda moraš znat šta radiš hehe.

Intelovac123 kaže...
Jakovp kaže...

Razlog??

Dosta je jeftina ova peavey :D

Pa peavey uvijek radi jako kvalitetne instrumente, ali iskreno nemam baš puno iskustva s akustarama, dakle odaberi  onu koja  ti bolje sjeda, obje su ok.

Bistar sam kao katran.
17 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Bugeru  V22 ima dugo  jedan iskusni gitarist s glazbenog foruma, i ima samo riječi hvale.

Preamp lampe samo mijenjaš, a ako je pojačalo fixed bias onda moraš podesiti bias (struju  mirovanja) da.  Ako pojačalo nema trimer za podešenje... Onda moraš znat šta radiš hehe.

Kthx. Imam prijatelja elektronicara (moje znanje elektronike nije bas zavidno, drugim rijecima, onoliko je koliko mi je za prolaz trebalo xD), pa cu/cemo se snaci nekak.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
16 godina
neaktivan
Nešto mi nije jasno, piše za laney lx12 na nekim oglasima da imaju 10, a na nekima 12 watta. Zna netko točno?
15 godina
odjavljen
Tomislav95 kaže...
Nešto mi nije jasno, piše za laney lx12 na nekim oglasima da imaju 10, a na nekima 12 watta. Zna netko točno?

Znaš li ti koja je zalika između 10 i 12w?

10 je, ali to je potpuno nebitno. 

I probaj uzeti kustoma 12, ako ima koji u oglasniku.

Bistar sam kao katran.
16 godina
neaktivan
Pa oni koliko znam označavaju snagu, u ovom slučaju je za glasnoću. Znam da za 2 watta ne dobijem puno, a svejedno mi nikad neće biti pojačano do kraja. Jedino kustom pojačalo koje je trenutno na njuškalu je 700 kn.
16 godina
neaktivan
Našao sad neke koji se prodaju s gitarom, pitat ću jel mogu samo pojačalo kupit
15 godina
odjavljen
Tomislav95 kaže...
Našao sad neke koji se prodaju s gitarom, pitat ću jel mogu samo pojačalo kupit

Pitaj, vjerojatno če prodati, i obavezno pitaj za manju cijenu, nekih  50 kn dole.

2 wata su  nikakva razlika , a 10w će biti skoro duplo glasnije od 12 kao je zvučnik 3db osjetljiviji, tako da ne brini.

Bistar sam kao katran.
13 godina
protjeran

www.killrbuckeye.com za pocetnike,akordi i ostalo....

maniac
16 godina
neaktivan

Dosla gitara!

Za gitaru od 300$, ovo zvuci bolje nego moj RG1527...

Ima nesto sto nisam vidio prije - tone potenciometar se moze 'izvuci' vani, i onda ima drugaciji range. Kad ga izvucem vani i spustim na 0, zvuci skoro kao jazz gitara.

Vrlo interesantno.

Jedino sam pogrijesio oko hardwarea - nije nista od Ibaneza. Znam zasigurno da je konjic Floyd Rose, i to je to. Nista drugo ne prepoznajem.

Set as I am in my ways and my arrogance, burden of proof tossed upon non-believers... You were my witness, my eyes, my evidence, Judith Marie, unconditional one...
15 godina
odjavljen
Deus ex machina kaže...

Dosla gitara!

Ima nesto sto nisam vidio prije - tone potenciometar se moze 'izvuci' vani, i onda ima drugaciji range. Kad ga izvucem vani i spustim na 0, zvuci skoro kao jazz gitara.

Vrlo interesantno.

Jedino sam pogrijesio oko hardwarea - nije nista od Ibaneza. Znam zasigurno da je konjic Floyd Rose, i to je to. Nista drugo ne prepoznajem.

Koja je to gitara, daj neku sliku!

Bistar sam kao katran.
15 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Dosla gitara!

Vrlo interesantno.

nisam baš u toku,koja gitara?

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 19:27 (luka94).
17 godina
neaktivan

Ona s ebaya...

16 godina
neaktivan

Nisam slikao, toliko sam bio zauzet mijenjanjem zica i sviranjem :-D

Brand je Spear Gladius, neki texaski luthier. Bojaju gitare nekakvim cudnim premazom pa je uvijek unikatan look.

Moja izgleda slicno ovoj: http://www.bug.hr/forum/post/ostalo/gitare-sve-vezano-uz-njih/2632743.aspx

Slikat cu danas pa postati.

Btw upravo sam saznao da je napokon stigao i GForce :-D :-D :-D

Danas se nece spavati, izgleda :-D

Set as I am in my ways and my arrogance, burden of proof tossed upon non-believers... You were my witness, my eyes, my evidence, Judith Marie, unconditional one...
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 19:47 (Deus ex machina).
15 godina
odjavljen
Bistar sam kao katran.
17 godina
Deus ex machina kaže...

Dosla gitara!

Vrlo interesantno.

splita hum?

You got to lose to know how to win
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice