Gitare i sve vezano uz njih izdvojena tema

poruka: 4.970
|
čitano: 1.006.898
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Gitare i sve vezano uz njih
1domagoj1 kaže...

Jel itko od vas svirao na Robijevim gitarama? Zna netko gdje bih mogao isprobati koju? Kakva je elektronika, radi ju on ili?

Njegov prijatelj Ilija mi je rekao da ima dosta gitara prodanih po Zagrebu i Slavoniji. Na kraju krajeva, pitaj ga na forumu za osobe koje imaju, i u temi njegovoj, pa se s njima dogovori.

16 godina
Xbox360 Modder kaže...

Ako netko već hoće gitaru po osobnim preferencijama neka

se obrati Robiju. link

Ja si mislim kod njega naručit' jednog LP-a,

naravno kad se skupi para.

Pa nije on jedini koji po kupčevim željama izrađuje instrument.

15 godina
Gitare i sve vezano uz njih

E raja moze pomoc, kupio sam onaj adapter sa 6,3 ulazom i 3,5 izlazom.....spojim jedan dio u guitar, drugi u adapter i adapter u 3,5 ulaz na kompu....kresnem zicu i nista, necuje se nista...

Moze pomoc?

p.s. pojacalo jos nemam para skupljam pa cu uzeti (mogu i sad vec neke preporuke) ali bih prvenstveno da rijesim ovaj problem

Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja saljite poruku :D ------ Minecraft: ScubaWard -----xf:carlibas
17 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

E raja moze pomoc, kupio sam onaj adapter sa 6,3 ulazom i 3,5 izlazom.....spojim jedan dio u guitar, drugi u adapter i adapter u 3,5 ulaz na kompu....kresnem zicu i nista, necuje se nista...

Moze pomoc?

p.s. pojacalo jos nemam para skupljam pa cu uzeti (mogu i sad vec neke preporuke) ali bih prvenstveno da rijesim ovaj problem

1. Skini Audacity i otvori program
  2. Klikni Transport -> Software Playthrough (on/off)
  3. Stisni Record i sviraj

Na Audacityju ćeš moći dobiti samo clean zvuk. Ako želiš imitacije pojačala i efekata, nabavi Guitar Rig ili neki sličan program.

Nije sve bajno jer će ti se javljati značajno kašnjenje ako imaš integriranu zvučnu. Možeš skinuti asio4all drivere koji navodno smanjuju latenciju (kašnjenje zvuka) pa vidjeti je li svirljivo.

Ako imaš liniju, možeš kopčati gitaru u nju. No zaboravi na distorziju.

~~~ North Korea - best Korea ~~~
15 godina
i_rambo_plache kaže...
FiCoO kaže...

Moze pomoc?

1. Skini Audacity i otvori program
  2. Klikni Transport -> Software Playthrough (on/off)
  3. Stisni Record i sviraj

Na Audacityju ćeš moći dobiti samo clean zvuk. Ako želiš imitacije pojačala i efekata, nabavi Guitar Rig ili neki sličan program.

Nije sve bajno jer će ti se javljati značajno kašnjenje ako imaš integriranu zvučnu. Možeš skinuti asio4all drivere koji navodno smanjuju latenciju (kašnjenje zvuka) pa vidjeti je li svirljivo.

Ako imaš liniju, možeš kopčati gitaru u nju. No zaboravi na distorziju.

Ma ukljucio sam u liniju i raspalio :)

p.s. za pocetnika koju pjesmu bih mogao uciti njene tabove?

Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja saljite poruku :D ------ Minecraft: ScubaWard -----xf:carlibas
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 21:23 (FiCoO).
16 godina

Kreni sa akordima.

16 godina
protjeran
4ucker kaže...

Kreni sa akordima.

Ma ne mora, ja nikad nisam ucio akorde, samo sam odjednom shvatio da ih znam.

True story.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
15 godina

Ma znam, jel ima neka stranica ono bas dobra za uciti akorde gdje ima i video mozda ako treba a da se ne placaju neke didje midje

16 godina
FiCoO kaže...

Ma znam, jel ima neka stranica ono bas dobra za uciti akorde gdje ima i video mozda ako treba a da se ne placaju neke didje midje

NHF, znaš li ti koristiti Internet?

15 godina
neaktivan

Da li znate neki stimer za gitaru mislim program za stimanje gitare preko PC-a?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
14 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Da li znate neki stimer za gitaru mislim program za stimanje gitare preko PC-a?

"AP Tuner 3" :) dobar je

Rest In Peace Steve Jobs, YOU CHANGED EVERYTHING
15 godina
neaktivan

Evo odlican tuner online nasao sam

http://www.ultimate-guitar-tuner.com/

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
17 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Ja ti stimam s ovim. Taj mi je najbolji.

http://www.get-tuned.com/online_guitar_tuner.php

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
16 godina
1domagoj1 kaže...
Intelovac123 kaže...

Ja ti stimam s ovim. Taj mi je najbolji.

http://www.get-tuned.com/online_guitar_tuner.php

Najbolji.

17 godina

Sve mi je bolji ovaj Guthrie Govan.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
14 godina
neaktivan

Danas sam bio u Mega music, ne sjećam se točno imena ali bilo je nešto squier classic vibe za 3k...
Pa ako znate koja je to gitara, možete li mi reći kakva je? Rekli su im da je odlična sad koliko im vjerovati...
Pojačalo ću uzeti najvjerojatnije za 1.6k. 

Evo, ova mu je najsličnija:
http://fender-shop.net/index.php?option=com_k2&view=item&id=215:classic-vibe-stratocaster%C2%AE-%E2%80%9860s&Itemid=233  

EDIT: Da to je ta.... Vrijedili ona 3k, mišljenja....

Ovako otprilike izgleda...

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 15:34 (TheRunner).
17 godina

Nije lose al za 3k kuna kupis 10x bolju stvar

You got to lose to know how to win
14 godina
neaktivan

Rabljeno?

racunaj da dobijem25% popusta na tu gitaru...

17 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Nije lose al za 3k kuna kupis 10x bolju stvar

Npr?

Svirao sam Classic Vibe Tele jednom i bio sam očaran raznolikošću zvuka i kvalitetom izrade -- nikad neću zaboravit kako sam svirao kao manijak po toj gitari i na kraju je ostala u štimu. Vintage Modified i Classic Vibe serije od Squiera su totalno podcijenjene i skoro sam siguran da ću kupiti Squiera iz tih serija kad ću imati novaca.

15 godina
odjavljen
Uglavnom da skratim pricu gitara je fenomenalna i isplati se kupit. Jos bolje kupit rabljenu za oko 2200.
17 godina

Pa zna svako malo bit neki blade za oko 3k kn u oglasniku,pa imas schecter omen ibanezovih par stvari tipa ona rg serija bijela.I ovo sta oces imas cini mi se za nekih 1800kn na glazebenom forumu u oglasniku kolko mi se cini...

17 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Pa zna svako malo bit neki blade za oko 3k kn u oglasniku,pa imas schecter omen ibanezovih par stvari tipa ona rg serija bijela.I ovo sta oces imas cini mi se za nekih 1800kn na glazebenom forumu u oglasniku kolko mi se cini...

Pa čuješ, da se i Classic Vibe naći za 1950 kn u oglasniku, nasuprot Bladeicama (i to one jeftinije Bladeice) koje bi se ajde mogle spustiti na 3 soma ak bi prodavač bio neki good guy.

Ibanezov RG, a pogotovo Schecter općenito, su totalno drugačije gitare od Squierovog Strata po zvuku i materijalu. Dobro da nisi kao alternativu Squieru naveo V100-ke od Vintedža.

Da ja imam 4,6 soma kuna, svaki dan bi odabrao Sq. Classic Vibe Strat preko najjeftinijeg Bladea (da se razumijemo, nemam niš protiv Bladeova), a dodatnog soma bi ubacio za lampaša -- kad smo već kod lampaša, Megamuzika je imala, možda još uvijek to vrijedi, veliki popust i našao sam Fenderovog '65 Princetona za 1800 kn, sniženog sa 3600, dakle za 50%!!! Nisam probao pojačalo, ali čini mi se j*bačko!

16 godina
neaktivan

Mislim si kupit ovo pojaćalo KLIK pa ako mi možete reći dali se isplati za te novce. Gledo sam po internetu i dosta ga hvale.

MUST visit :D http://www.youtube.com/user/ZOJAmoviesProduction?feature=mhee
17 godina

Ponosan vlasnik navedenog kaj te zanima?

17 godina
neaktivan
zOjA26 kaže...

Mislim si kupit ovo pojaćalo KLIK pa ako mi možete reći dali se isplati za te novce. Gledo sam po internetu i dosta ga hvale.

Ja isto namjeravam sljedece malo sobno tog Laneya, meni se bas svida, bolje mi je od ovog mog...

R4zOR229 je cini mi se negdje ovdje u temi kad ga je nabavio nabacio par snimki, lijepo zvuci...

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
17 godina

jok ja nisam stavljo nikakve snimke nemam s cime to snimit al ak zanima kaj pitajte

17 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

jok ja nisam stavljo nikakve snimke nemam s cime to snimit al ak zanima kaj pitajte

Netko je stavio garant. Mozda je bio link na youtube.

Jel ima foot switch?

16 godina
neaktivan

Ok, znaći kupujem ga. Moželi mi još samo neko reći dali ima utor za slušalice? Nisam baš primjetio da ima ali nije toliko ni bitno.

MUST visit :D http://www.youtube.com/user/ZOJAmoviesProduction?feature=mhee
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice