- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel mozes tu gitaru jos vise nekak metnut?
Pa ne svira pank da ju može držati ispod jaja...
*trollmode :D
NE diraj mi Punk!
jel mozes tu gitaru jos vise nekak metnut?
Mora da ne sviras gitaru.
Nađi video na youtubeu pa pogledaj :)
Po meni dobro svira ali se osjeti mala nesigurnost, al s vremenom će to zvučati kako treba.
Ja na njegovom mjestu ne bih odmah išao na natjecanje.
Ne. Ali mislim da nisam njegova kategorija. On je poprilicno star, cini mi se.
Mogo je se bar naštimati :S
imo je još jedan lošiji video u kojem je sviro fuer elisa,taj video je bio 10x lošiji od ovoga...
imo je još jedan lošiji video u kojem je sviro fuer elisa,taj video je bio 10x lošiji od ovoga...
Isto kao onaj tip koji se prijavio na super talent a svira gitaru 2 mjeseca, pa je pokušavao neke rifove i solaže... Ajme majko...
meni je najjače što lik svira preloše a kupio si gitaru za 5000kn,i još mi je pričo da si hoće uzet ENGL powerball 100w..
Isto kao onaj tip koji se prijavio na super talent a svira gitaru 2 mjeseca, pa je pokušavao neke rifove i solaže... Ajme majko...
Ima video negdje????
Ima video negdje????
Nažalost ne jer su bile samo kvalifikacije, ali ako mi tad tlak nije skočio na 200...
meni je najjače što lik svira preloše a kupio si gitaru za 5000kn,i još mi je pričo da si hoće uzet ENGL powerball 100w..
kaj svira lose mora svirat ne nekom *ranju?ak ima pare nek si kupi bolje da svira dobru neg losu gitaru
Dap. Žao mi je što sam to sada još jednom čuo.
koja je je razlika između klasićne i akustične gitare
Bilo je već u temi, potraži.
Mislio si da nećemo prepoznati da nas...
Uglavnom i klasična je akustična.
akustična je gitara obično sa metalnom šipkom u vratu, drukčijeg drveta, večinom je za ritam, dok klasična ima nešto širi vrat i veći razmak između žica(za početnike) i ona je za solaže nekakve, na klasičnoj ti na 12 polju počinje tijelo, dok na akustičnoj negdje oko 15 polja kreće tijelo :)
akustična je gitara obično sa metalnom šipkom u vratu, drukčijeg drveta, večinom je za ritam, dok klasična ima nešto širi vrat i veći razmak između žica(za početnike) i ona je za solaže nekakve, na klasičnoj ti na 12 polju počinje tijelo, dok na akustičnoj negdje oko 15 polja kreće tijelo :)
Najbitnija razlika je metalne vs plastične žice, dulja skala i uži vrat s radijusom kod akustičnih.
kaj svira lose mora svirat ne nekom *ranju?ak ima pare nek si kupi bolje da svira dobru neg losu gitaru
dobra gitara neće od njega napravit dobrog gitarista,kao što onaj video dokazuje.
Aargh - not available in your country :-(((((
Tako je lose da ih je strah izvoziti to :-D
Aargh - not available in your country :-(((((
Tako je lose da ih je strah izvoziti to :-D
Probaj preko proxya.
U vezi skupih gitara,
najvažnija stvar koju sam shvatio do sad je to da je ton u prstima, a ne u opremi za 50k kuna.
Probaj preko proxya.
U vezi skupih gitara,
najvažnija stvar koju sam shvatio do sad je to da je ton u prstima, a ne u opremi za 50k kuna.
Tako je, ima video dragiannia kako izvlači mast iz konzumcastera, dakle, to dovoljno govori!
dobra gitara neće od njega napravit dobrog gitarista,kao što onaj video dokazuje.
ne kazem da ce ga napravit dobrog gitarista od njega al ako si moze priustit dobru opremu bez obzira na to kak svira to je sasvim ok
Bok ljudi htio bih kupiti gitaru,al kao početnik ne znam koju vrsta gitare je najbolja za početnike,električne ili obične?
Čuo sam da su za početnike najbolje obične gitare,bez ikakve električne energije...Pa onda koja bih bila najbolja za mene:klasična,akustična,elektro-akustična i ostale?
Unaprijed Hvala!
Bok ljudi htio bih kupiti gitaru,al kao početnik ne znam koju vrsta gitare je najbolja za početnike,električne ili obične?
Čuo sam da su za početnike najbolje obične gitare,bez ikakve električne energije...Pa onda koja bih bila najbolja za mene:klasična,akustična,elektro-akustična i ostale?
Unaprijed Hvala!
Ovako.
Ako želiš da sviraš ovo:
Kupi si klasičnu akustičnu.
Ako želiš da sviraš ovo:
Kupi si električnu:
Ako želiš da sviraš ovo:
Kupi si ritam gitaru.
Rano je, pa sam dao lose primjere, ali mogu poslužiti.