Gitare i sve vezano uz njih izdvojena tema

poruka: 4.970
|
čitano: 1.007.339
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Re: Gitare i sve vezano uz njih
luka94 kaže...

kaj nemože pitat onog lika od robys guitars da mu napravi vrat?

Naravno, svi majstori će ti napraviti samo vrat ako treba.

15 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
luka94 kaže...

kad budem pro gitarist za cca. 5 godina ću si naručit replicu kramer telecastera kakog je mick mars koristio :)

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
15 godina
odjavljen
luka94 kaže...
Jakovp kaže...
luka94 kaže...

kad budem pro gitarist za cca. 5 godina ću si naručit replicu kramer telecastera kakog je mick mars koristio :)

Upravo se radi jedan framus telecaster (robie's guitars)

http://www.glazbeni-forum.com/showpost.php?p=984308&postcount=306

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 16:44 (Jakovp).
15 godina
neaktivan
Gitare i sve vezano uz njih

izgleda super,jel ima pointed headstock?

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
15 godina
odjavljen
luka94 kaže...

izgleda super,jel ima pointed headstock?

To još ne znamo {#}

Prati temu pa ćeš saznat :)

16 godina
Jakovp kaže...
4ucker kaže...
Jakovp kaže...
4ucker kaže...

Nakon dugo izbivanja s foruma, da se pohvalim na ovomu isto, uz trkeljanje po tamburi, nagovorio sam oca da kupi ultra skupi/e komade drveta stare 12 godina - sapelle mahogany - 1600KN 100cm x 100cm, debljine 5cm, i od toga će biti izrađeno par tijela za gitare, no prva u planu je Gibson Flying V.

Nemoj slučajno sam raditi, daj obavezno nekom renomiranom majstoru, šteta bi sad bilo uništiti tako skupo drvo.

Moj otac se time bavi otkako zna za sebe, tako da nemam frke :P

Ok, a šta ćete s vratom, naručiti gotov ili? Treba znat stavit šipku, pravilnu skalu za pragove i te sitnice.

Sve će on raditi, uz moju pomoć, on to zna već, kako kažem, radi otkada već.

15 godina
odjavljen
Super, obavezno nadite tocne nacrte i koristite kvalitetan hardware, te po mogucnosti dvosmjernu sipku.
16 godina
Jakovp kaže...
Super, obavezno nadite tocne nacrte i koristite kvalitetan hardware, te po mogucnosti dvosmjernu sipku.

Dvosmjerna šipka već kpljena, nacrti nađeni, šablon izrađen.. Hardware Schaller, pikapove ručno namotavati.

15 godina
neaktivan

a kakve gitare namjeravaš još napravit pored flying v-a?

15 godina
odjavljen
4ucker kaže...
Jakovp kaže...

Dvosmjerna šipka već kpljena, nacrti nađeni, šablon izrađen.. Hardware Schaller, pikapove ručno namotavati.

Odlično. Želim vam puno uspijeha, i šalji slike ovdje molim te {#}

15 godina
neaktivan

jeli bolje da uzmem ovo http://www.pik.ba/artikal/1613880/bass-gitara-peavey-millenium-5-bxp-torba-/ ili odem sad na koncert rammsteina u ZG

Igor
15 godina
odjavljen
Vodka 762 kaže...

jeli bolje da uzmem ovo http://www.pik.ba/artikal/1613880/bass-gitara-peavey-millenium-5-bxp-torba-/ ili odem sad na koncert rammsteina u ZG

lol rammstein

Uostalom čim pitaš ovdje nije ti previše stalo do nijednog posebno... Odaberi sam, ja bih odabrao bass.

15 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
Vodka 762 kaže...

lol rammstein

Uostalom čim pitaš ovdje nije ti previše stalo do nijednog posebno... Odaberi sam, ja bih odabrao bass.

stalo je meni sam daloko zg a nemam para za oboje

Igor
15 godina
odjavljen
Vodka 762 kaže...
Jakovp kaže...
Vodka 762 kaže...

lol rammstein

Pa šta biš više htio?

Nemoguće je da želiš oboje.  Bit će još koncerata.. I bass gitara..

15 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
Vodka 762 kaže...
Jakovp kaže...
Vodka 762 kaže...

lol rammstein

sta bi ti reko od srca.... bas mogu prodat ako netrbadne

Pa šta biš više htio?

Nemoguće je da želiš oboje.  Bit će još koncerata.. I bass gitara..

Igor
15 godina
neaktivan

i ja bi na tvom mjestu uzel bass,a i ovo nije zadnji put da rammstein dolaze u zagreb :)

15 godina
odjavljen

Možda ti taj band bude sranje za godinu dana... bass uvijek možeš prodat.

15 godina
neaktivan

koliko kostaju zice za bas, petozicani

Igor
15 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Možda ti taj band bude sranje za godinu dana... bass uvijek možeš prodat.

rammstein su dosta dobar live band...

15 godina
odjavljen
Vodka 762 kaže...

koliko kostaju zice za bas, petozicani

130-450 kn.

16 godina
luka94 kaže...

Gibson Les Paul Standard - najvjerojatnije, nemoj me držati za riječ. Mada će to čekati. Trenutno imam love za samo jednu gitaru full da ju opremim. Čak razmišljam staviti Floyd Rose na Flyinga, no to je zeznuto, prvi bi mi put bilo da njega stavljam..

15 godina
odjavljen
4ucker kaže...
luka94 kaže...

Gibson Les Paul Standard - najvjerojatnije, nemoj me držati za riječ. Mada će to čekati. Trenutno imam love za samo jednu gitaru full da ju opremim. Čak razmišljam staviti Floyd Rose na Flyinga, no to je zeznuto, prvi bi mi put bilo da njega stavljam..

Nemoj stavljati floyda, to je nakaradno, a i gitare sa floydom je 10 put teže napraviti kako treba, sve setupirat i tako.

Les paul je gitara svoje vrste, nije ju nimalo lagano napraviti, ima milijun caka...

16 godina
protjeran
4ucker kaže...
luka94 kaže...

Stani i ti pravis gitare?

Valjda si u pravu sto je vjerujes ocu, ja imam rođaka, rekao sam, ali on je profesionalni luthier...

Da imam priliku naruciti handmade gitaru, bila bi to bijeli ili crveni Stratocaster i jedan od onih polusupljih Gibsona.

Tu svira gitaru mog rođaka.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 14:02 (Mentalist).
16 godina
Jakovp kaže...
4ucker kaže...
luka94 kaže...

Nemoj stavljati floyda, to je nakaradno, a i gitare sa floydom je 10 put teže napraviti kako treba, sve setupirat i tako.

Les paul je gitara svoje vrste, nije ju nimalo lagano napraviti, ima milijun caka...

Gledaj, nemoj se naljutiti ili slično, ali ja sam osoba koja ima samopouzdanja u sebe, i ne bojim se ničega, iz grešaka se uči. I kod izrade gitara, vjeruj mi strpljenje je najbitnije, i preciznost.

Les Paul uopće nije kompliciran za napraviti (toliko), sjećam se samo dok sam oca gledao prije par godina kako je jednog radio, ima par stvari kod kojih treba obratiti pozornost, ali nije teško.

15 godina
odjavljen
4ucker kaže...

Gledaj, nemoj se naljutiti ili slično, ali ja sam osoba koja ima samopouzdanja u sebe, i ne bojim se ničega, iz grešaka se uči. I kod izrade gitara, vjeruj mi strpljenje je najbitnije, i preciznost.

Les Paul uopće nije kompliciran za napraviti (toliko), sjećam se samo dok sam oca gledao prije par godina kako je jednog radio, ima par stvari kod kojih treba obratiti pozornost, ali nije teško.

Svaka čast na stavu!

Ali Les paul je definitivno težak za napravit (100% točno naravno).

Puno sreće i uspijeha!

15 godina
neaktivan

oćeš bar jednog explorera napravit?{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 8:43 (luka94).
16 godina
luka94 kaže...

Dunno. {#}

15 godina
odjavljen
4ucker kaže...
luka94 kaže...

Dunno. {#}

Napravi SG-a, trust me {#}

15 godina
neaktivan

napravi mockingbird-a,proglašen je "coolest guitar of all time" :)

&lt;3 <3
16 godina
Jakovp kaže...
4ucker kaže...
luka94 kaže...

Dunno. {#}

Napravi SG-a, trust me {#}

Eeee! Njega sam čak i htio, no ne još, nikud mi se ne žuri. I to onog Voodoo verziju. mmm.

luka94 kaže...

napravi mockingbird-a,proglašen je "coolest guitar of all time" :)

Otac ga je napravio prije par godina, otišao je za Austriju.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice