guitar pro +RSE pack!?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
guitar pro +RSE pack!?
Placa se :-(
Uzmi PowerTab, jednako je mocan, a besplatan. I sa powertab archives dot com imas kvadrilijun tablatura.
guitar pro +RSE pack!?
Uzmi PowerTab, jednako je mocan, a besplatan. I sa powertab archives dot com imas kvadrilijun tablatura.
Otkad se programi s torrenta plaćaju ?
guitar pro +RSE pack!?
da znam imam jos i tuxguitar isto super porgram i cita power tab+guitar pro ali opet nema realistic sound pa nzn kak bi mu to ispalo za backtrack,al cek mislim da im nes...
EDIT:evo dok ja nadem to u bookmarksima :S
da znam imam jos i tuxguitar isto super porgram i cita power tab+guitar pro ali opet nema realistic sound pa nzn kak bi mu to ispalo za backtrack,al cek mislim da im nes...
EDIT:evo dok ja nadem to u bookmarksima :S
Aha, ti zelis da ti zvuk bude ljepsi, kuzim sad.
Ok, treba ti wavetable sintetizator, neki softwareski, i treba ti library od bilijun sampleova.
Sintetizator kao ovaj je dobar i besplatan.
Creative commons sampleove mozes pronaci na Freesound.org
Ako bas moras imati profesionalne sampleove, Propellerhead Reason ima odlican library, a Drumkit From Hell je definitivno najbolji drum sample library koji postoji (Meshuggah u pravilu snimaju svoje albume s triggerima na te semplove, umjesto zvuka bubnjeva).
Jel zna neko neki dobar program koji daje pozadinsku glazbu...znači ono u pozadini tuku bubnjevi, bas i druga gitara?
youtube je pretrpan backing trackovima a i guitar, drums only trackovima
Da ima na youtubeu, ali ja bih više volio neki program (nije bitno jeli besplatan, torrenti se ne plaćaju) u kojega mogu ubaciti određenu pismu, postoji li takvo nešto?
di se moze kupiti neka normalna gitara ovako za sviranje naših tradicionalnih pjesama uz vatricu
U svakom Music Shopu.
di se moze kupiti neka normalna gitara ovako za sviranje naših tradicionalnih pjesama uz vatricu
a kakva je to "normalna" gitara?
pa ona ne-električna cc
Da ima na youtubeu, ali ja bih više volio neki program (nije bitno jeli besplatan, torrenti se ne plaćaju) u kojega mogu ubaciti određenu pismu, postoji li takvo nešto?
Po n-ti put, Guitar Pro ili neki njemu slični poput Tuxguitara ili Powertaba. Najnoviji GP6 ima svakakvih kerefeka, više se zaj*bavaš s rihtanjem programa nego što treba da odsviraš koju.
Ima na netu i backing trackova, ne znam točno gdje pošto ne koristim backing trackove, ali google zna. No koliko se sjećam, malo ih je besplatnih, a besplatni servisi nemaju veliku bazu.
Ali ne shvaćam što fali original mp3-cama kao pratnji??
Jel' mi tko može reći neki program za note (ne tablature) te za printanje istih.
Imam TuxGuitar, ali taj program je pomalo nespretan što se tiče nota.
Jel' mi tko može reći neki program za note (ne tablature) te za printanje istih.
Imam TuxGuitar, ali taj program je pomalo nespretan što se tiče nota.
probaj sa sibeliusom http://www.sibelius.com/home/index_flash.html
...
Ima li netko tab za Bez kaputa, Atomsko skloniste?
Vazna su mi obadva sola.
ne koristi tabove
skidaj po sluhu
Slušaj čovjeka ^^
U kojem pravcu bih trebao učiti dalje?
Naučio sam osnovne akorde, barre također. Pjesme ne znam skidati
(očito), ali ritam znam prepoznati.
eii, može li mi neko preporučiti neke pjesme s područja balkana (mslm uglavnom da ih mogu razumjeti) za akustičnu gitaru, onak malo lakše pjesme ali poznate, pošto sam još početnik, sviram tek nepunih 3 mjeseca i sam se učim... znam sve osnovne akorde i par barre akorda koji se najčešće pojavljuju u pjesmama... :) hvala
eii, može li mi neko preporučiti neke pjesme s područja balkana (mslm uglavnom da ih mogu razumjeti) za akustičnu gitaru, onak malo lakše pjesme ali poznate, pošto sam još početnik, sviram tek nepunih 3 mjeseca i sam se učim... znam sve osnovne akorde i par barre akorda koji se najčešće pojavljuju u pjesmama... :) hvala
Aerodrom - Fratello
Atomsko Sklonište - Bez kaputa
Azra - A šta da radim
Azra - Balkan
Divlje Jagode - Krivo je more
Parni Valjak - Neda
Prljavo Kazalište - Uzalud vam trud svirači
Ovo je moja skromna lista pjesama kojih znam (s Balkana i da su poznate), ako hoćeš više, pogledaj ovdje.
Aerodrom - Fratello
Atomsko Sklonište - Bez kaputa
Azra - A šta da radim
Azra - Balkan
Divlje Jagode - Krivo je more
Parni Valjak - Neda
Prljavo Kazalište - Uzalud vam trud svirači
Ovo je moja skromna lista pjesama kojih znam (s Balkana i da su poznate), ako hoćeš više, pogledaj ovdje.
aham,, oke hvala.. :)
inače sam regan na toj stranici gitare.info, odatle sam i učio, također sam i obradio neke pjesme s te stranice,.. ali mene zanima, što drugi sviraju i slušaju, neke poznatije pjesme, ali lakše za svirat, samo da nisu strane.. hvala još jednom
Imam jedan super program što se tiće sviranja zove se frets on fire nešta slično ko gitar hero samo duplo bolje i teže mogu se ubacivat svoje pjesme a svira se tipkovnicom to se jedino nemože izvest na laptopu jer se tipkovniva mora stavit u položaj kao gitara zabavnp je a može se skinut na ovom linku http://fretsonfire.sourceforge.net/
Imam jedan super program što se tiće sviranja zove se frets on fire nešta slično ko gitar hero samo duplo bolje i teže mogu se ubacivat svoje pjesme a svira se tipkovnicom to se jedino nemože izvest na laptopu jer se tipkovniva mora stavit u položaj kao gitara zabavnp je a može se skinut na ovom linku http://fretsonfire.sourceforge.net/
i kakve to ima veze s ovime...
Nije duplo bolje i teže.
i zna li neko di se, sto lize durave ili kvatrica u zg moze ic na lekcije?
ajd pitanje,kolko je pametno ic skidat pjesmu po sluhu sa skoro nikakvim znanjem glazbene teorije?
ajd pitanje,kolko je pametno ic skidat pjesmu po sluhu sa skoro nikakvim znanjem glazbene teorije?
Vrlo pametno. Biti će teško, ali teško je bez obzira na znanje teorije jer sluh je jedno, a teorija drugo. Ali naučit ćeš puno toga i to na najbolji način.
It's a way to go ;)
Pa gle to ti ovisi koju pjesmu skidaš....ak pjesma ima samo pratnju, akorde (neka laganica), bez sola onda ti i ne treba neko znanje teorije...Glavno da uhvatiš ritam i da znas akorde koji su u toj pjesmi, al ak ideš skidat sluhom malo teže pjesme (sa solom, riffovima i dr.) onda moraš znati bar neke....ja teoriju isto baš i neznam al su zato tu tablature i sve vezano uz njih...xd
Mene zanima, jel netko zna gdi bi u Zg mogao kupiti/dobiti/kaj god, Dunlopov Crybaby wah, naravno, neispravan, naime, bitno mi je samo kućište, elektroniku smo kumić i ja sredili, ali kućište je zaje*anija stvar, a stvarno mi se neda izmišljati neki dizajn, puuuno lakše je ubaciti u već gotovo?
Nastavljam sa Asturias, presao sam onaj dio koji nisam mogao procitati.
i kakve to ima veze s ovime...
kakve nema u programu sviraš gitaru a na temi piše gitare i sve vezano uz njih pa znači taj program je vezan uz njih a čuj lika kakve to veze ima