Kao sto sam naslov govori gdje bi mogao nabaviti staro rabljeno kuciste ,nabavio sam dijelove od kompa i sad bi htio sloziti pa mi treba kuciste ako netko zna gdje bi mogao potraziti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kao sto sam naslov govori gdje bi mogao nabaviti staro rabljeno kuciste ,nabavio sam dijelove od kompa i sad bi htio sloziti pa mi treba kuciste ako netko zna gdje bi mogao potraziti?
Pričekaj odvoz glomaznog otpada. Začudio bi se kakve sve kompove ljudi bacaju.
Pričekaj odvoz glomaznog otpada. Začudio bi se kakve sve kompove ljudi bacaju.
Prvo sam mislio da idem gdje se baca otpad znaci dijelovi bijela tehnika i ostalo pa tamo pokupiti,a za oglasnik super ideja uopce mi nije palo na pamet bas cu to napraviti .
Zaboravio sam jos nesto pitati da sad ne otvaram novu temu da li je moguce da upalim racunalo bez kucista znaci spojio bi sve ali da ga upalim bez kucista kako bi to islo sa jumper ili ?
Možeš upalit i bez kućišta, ali trebaš sklopku.
Stara kućišta možeš naći na npr. fakultetima, ako ti ima koji blizu. Oni imaju starudije koje se ne znaju riješiti.
Nisi rekao kakvo kućište, koji format ploče?
Ja imam ne staro, već prastaro za 486 ako ti treba.
Btw, kad smo pri tome; je'l teba netko 21" crt poluradi - poklanjam.
Kuciste mi treba za maticnu nvidia nforce 2 ,stadarno napajanje no name 350w i jos cu spojiti cd przilicu i hard naravno ,ne imam doma monitor to mi ne treba.
evo slika maticne :