Gdje nabaviti staro kuciste?

poruka: 9
|
čitano: 3.107
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Kao sto sam naslov govori gdje bi mogao nabaviti staro rabljeno kuciste ,nabavio sam dijelove od kompa i sad bi htio sloziti pa mi treba kuciste ako netko zna gdje bi mogao potraziti?

Amd athlon 64 x2 6000+ 3.14 ,2gb kingmax,ati radeon hd 4550 512mb ddr3,gigabyte m52l-s3,fortron PNF 350w,seagate 500Gb
17 godina
neaktivan
RE: Gdje nabaviti staro kuciste?
cro_denis kaže...

Kao sto sam naslov govori gdje bi mogao nabaviti staro rabljeno kuciste ,nabavio sam dijelove od kompa i sad bi htio sloziti pa mi treba kuciste ako netko zna gdje bi mogao potraziti?

oglasnik?
17 godina
neaktivan

Pričekaj odvoz glomaznog otpada. Začudio bi se kakve sve kompove ljudi bacaju.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
16 godina
macak kaže...

Pričekaj odvoz glomaznog otpada. Začudio bi se kakve sve kompove ljudi bacaju.

istina.. jednom naso moj frend GFORCE MX stari moj..
Intel E5200 2.5 @3.0 stock vcore & cooler PowerColor HD4830 670/995 stock cooler GA-Ep43-Ds3L 4gb SuperTalent 800MHz Pioneer 216-DBK Hitachi 320 GB 16 mb MX518 Razer Goliathus Corsair VX450W
17 godina
neaktivan
cro_denis kaže...

Stavi u oglas da molis staro kuciste za racunalo na poklon.Vjeruj mi da ce ti se ljudi javit.Ja sam nasao pored baje jednom P4 2,4ghz,512 rama,radeon 9200,Fortron 350w.Kuciste je bilo neko Fujitsu-Siemens u odlicnom stanju.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
neaktivan

Prvo sam mislio da idem gdje se baca otpad znaci dijelovi bijela tehnika i ostalo pa tamo pokupiti,a za oglasnik super ideja uopce mi nije palo na pamet bas cu to napraviti .

Zaboravio sam jos nesto pitati da sad ne otvaram novu temu da li je moguce da upalim racunalo bez kucista znaci spojio bi sve ali da ga upalim bez kucista kako bi to islo sa jumper ili ?

Amd athlon 64 x2 6000+ 3.14 ,2gb kingmax,ati radeon hd 4550 512mb ddr3,gigabyte m52l-s3,fortron PNF 350w,seagate 500Gb
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2009 13:31 (cro_denis).
17 godina

Možeš upalit i bez kućišta, ali trebaš sklopku.

Stara kućišta možeš naći na npr. fakultetima, ako ti ima koji blizu. Oni imaju starudije koje se ne znaju riješiti.

Ke?
16 godina
neaktivan

Nisi rekao kakvo kućište, koji format ploče?

Ja imam ne staro, već prastaro za 486 ako ti treba.

Btw, kad smo pri tome; je'l teba netko 21" crt poluradi - poklanjam.

16 godina
neaktivan

Kuciste mi treba za maticnu nvidia nforce 2 ,stadarno napajanje no name 350w i jos cu spojiti cd przilicu i hard naravno ,ne imam doma monitor to mi ne treba.

evo slika maticne :

http://www.motherboard.cz/mb/chaintech/7NIL1_L.jpg

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice