Gadafi je Mrtav RIP

poruka: 145
|
čitano: 16.434
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Gadafi je Mrtav RIP
luka94 kaže...

meni uopće nije jasno šta je on skrivio,može mi ko pojasnit?

http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D1%83%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80_%D0%B5%D0%BB_%D0%93%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D1%84%D0%B8 

Tamo pronadji

Say Hello To My Little Friend
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 20:15 (Scarfaceee).
17 godina
luka94 kaže...

Puno toga.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
15 godina
luka94 kaže...

Skrivio je sto je svom narodu obezbedio besplatan hleb, skolovanje u inostranstvu, medicinsku negu, skoro pa besplatno gorivo, i jos mnogo toga.

Човек је човеку одувек био вук / А вук вуку никад човек јер не мења ћуд..
14 godina
neaktivan

Skrivio je sto je svom narodu obezbedio besplatan hleb, skolovanje u inostranstvu, medicinsku negu, skoro pa besplatno gorivo, i jos mnogo toga.

gorivo je bilo nenormalno jeftino

15 godina
Scarfaceee kaže...

i oni ga zbog toga ubili?

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
15 godina
neaktivan
Gadafi je Mrtav RIP

Lopovi ubijaju lopova... Ništa neobično u današnjem svijetu...

14 godina
neaktivan
luka94 kaže...
Scarfaceee kaže...

i oni ga zbog toga ubili?

nisu bas zbog toga.. koplikovano je to, procitaj na wikipediji..

15 godina
neaktivan
Gadafi je Mrtav RIP

Koliko sam ga pratio, a jesam podosta, Hrvatska je izgubila velikog prijatelja. Počivao u miru pukovniče..

Cemetary gates
16 godina
Gadafi je Mrtav RIP

Nevjerujem ja da su ga ubili ali

požaliti će libijci ovu "demokraciju" za koju su se borili.

Hear all, trust nothing.

Smrt fašizmu, sloboda narodu.
16 godina
neaktivan
Gadafi je Mrtav RIP

Jesam li ja jedini skeptik što se tiče ovoga ili nas ima još koji mislimo da ovo nije gadafi!? Jedan tako veliki diktator i (ne)čovjek da se krije po rupama i ovako neslavno da završi svoj život?

Žao mi je ali rano je još da povjerujem u to! :S

Nego da vidimo malu anketu što vi mislite!?

15 mrtav je 100%
26 živ je (ovo je montaža)
Glavno je ne lažite samog sebe. Onaj ko laže samog sebe i svoju laž sluša, dolazi dotle da već nikakvu istinu ni u sebi ni oko sebe ne primećuje, i prema tome, ne poštuje ni sebe ni druge.
16 godina
neaktivan
Gadafi je Mrtav RIP
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Gadafi je Mrtav RIP

.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 20:49 (Scarfaceee).
17 godina
Scarfaceee kaže...

On je ostao u Libiji do smrti a mogao je da pobegen i da se negde sakrije kao Bin Laden

IMHO, trebao je pokupit zlato i zbrisat u venezuelu...ili argentinu

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
16 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

Zasto smo podrzavali gadafija ?

Isti taj Gadafi je slao nama dok smo bilo pod sankcijama

Taj Gadafi nije priznao nezavisnost Kosova i prvi se pobunio

Taj Gadafi je pole bombardovanja 99 slao pare za oporavak drzave

Gadafi je zaposljavo nase ljude kad ovde nisu imali sta da jedu

Taj gadafi se borio protiv ljudi koji su mu unistili detinjstvo

Mi imamo drugacije prioritete... Kosovo je druga prica, a ovo je hrvatski forum i ne pokreci nacionalne svade.

Cinjence su da je Gadafi cinio dobre stvari za Libiju i mlade tamo. Osigurao im je zivot dok se ne osove na noge i imali su puno vise nego mi...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Gadafi je Mrtav RIP

Nešto mi govori, da Gadafi nije mrtav.
No, u slučaju da je ovo istina, počivao u miru, vječna ti slava zbog svojeg opiranja "velikim dečkima".

EDIT: na ovim snimkama što sam vidio, to je lice slično gadafiju, to nije gadafi...

FOSS FTW!
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 20:53 (BenjamiX).
17 godina
odjavljen
Gadafi je Mrtav RIP

S obzirom da je Documenting Reality pun raznih videa i slika, vijest je istinita

15 godina
Gadafi je Mrtav RIP

inače šta će sad radit sa onim fiatom?

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
13 godina
protjeran
Gadafi je Mrtav RIP

Neće vam sada biti u stanju pomoći izgleda što se tiče tog nesretnog Kosova, a vi ga u niste u stanju ''vratiti'' jer ja ne znam za nesposobniji narod glede vojnih konflikata bilo koje vrste.

On topic: Iako mislim da je mrtav, snimke i slike zaista nisu dovoljne bilo kakvu potvrdu, potrebna je nepristrana obdukcija.

Amat Victoria Curam.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 20:59 (Landser_33).
14 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Jesam li ja jedini skeptik što se tiče ovoga ili nas ima još koji mislimo da ovo nije gadafi!? Jedan tako veliki diktator i (ne)čovjek da se krije po rupama i ovako neslavno da završi svoj život?

Nemogu da verujem da jos neko misli da je montaza

17 godina

da citiram jedan komentar sa interneta..

Sad će Libijski narod vidjet svoga Boga sa Wall Streeta, MMF-a, S&P-a, Exxon Mobile-a, Shell-a i ostalih anglosaksonskih hoštaplera..

ni sami ne znaju kog su si vraga natovarili za vrat..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 20:58 (nixass).
14 godina
neaktivan
luka94 kaže...

dat ga meni {#}

15 godina
protjeran
Scarfaceee kaže...
luka94 kaže...

http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D1%83%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80_%D0%B5%D0%BB_%D0%93%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D1%84%D0%B8

Tamo pronadji

jel imas link na nekom normalnom pismo neznamo svi egipatske hijeroglife.

procitaj si onaj link od cince.mozda nebudes vise tako uskih pogleda.al cisto sumnjam

16 godina
neaktivan
Gadafi je Mrtav RIP

Evo sto je sve napravio za Libiju.. C/P od nekoga tko je ovo vec na forumu objavio

Europska Unija i Amerika duguju Libijskoj državi 200 milijardi dolara za isporučenu naftu. 2012 godine ističu koncesije velikih naftnih kompanija koje polažu pravo na Libijsku naftu. Gadafi je zatražio vraćanje duga i zaprijetio je da će u suprotnom sklopiti međudržavne ugovore sa drugim zemljama i kompanijama. Zbog toga je došlo do ovog neviđenog razaranje Libije.
Da li je Libijski građanin imao razloga buniti se protiv režima Muamera el Gadafija? Mislim da nije. Ako gledamo standard Libijskog naroda i povlastice koje im pruža država imali su vrlo lijep i lagodan život. Živjeli su kao mali bogovi.

Libija ima 6,5 miliona stanovnika, a ima 14 miliona registriranih automobila.
Ako neko hoće studirati u bilo kojoj državi u svijetu on podnosi molbu i država mu osigurava stan, hranu, automobil, besplatno školovanje i mjesečnu stipendiju od 2300 dolara.
U Libiji se ne plaća voda, struja, plin i porez, a krediti se daju bez kamata.
Ako u roku od pet godina ne možete vratiti kredit, država ga otpisuje ili vraća za vas.
Svaki punoljetni građanin Libije, kada napuni 18 godina, dobiva ključeve od stana.
Ako hoćete kupiti auto vi dajete 20-30% od cijene, a ostalo dotira država.
U Libiji za 10 dolara možete kupiti 85 litara benzina ili nafte.
U Libiji je hrana gotovo besplatna, 10kg kruha košta 0,15 dolara.
U Libiji njihovi građani ne rade fizičke poslove, sve su stranci.
Živio sam 10 godina u Libiji po raznim gradovima i nikada nisam vidio ni jednog prosjaka na ulici.
Libijci ne idu raditi po bijelom svetu jer za to nemaju potrebe.
U Libiji ni jedan građanin nije izbačen ili mu je oduzet stan ili auto zato što nije mogao vratiti kredit, što nije rijedak slučaj po ovim takozvanim demokratskim zemljama koje su se okomile na Libiju.

15 godina
Scarfaceee kaže...
luka94 kaže...

dat ga meni {#}

slomit će mi srce ak ga unište :(

16 godina
neaktivan
Gadafi je Mrtav RIP

Šta bi šakali radili nego ono što cijelo vrijeme rade,godinama su se borili protiv njega,reformi,školstva;za fiat če privezat' dva konja tegleča.

16 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...
Bellatrix kaže...

Nemogu da verujem da jos neko misli da je montaza

Pa nebi ni valjalo kad bi svi ljudi tako lako prihvaćali informacije koje im se daju na pladnju. Na što bi to ličilo... No s vremenom svi steknu uvjerenja u vjerodostojnost i istinitost informacija ako su one ustvari točne!

Glavno je ne lažite samog sebe. Onaj ko laže samog sebe i svoju laž sluša, dolazi dotle da već nikakvu istinu ni u sebi ni oko sebe ne primećuje, i prema tome, ne poštuje ni sebe ni druge.
14 godina
Gadafi je Mrtav RIP

Ovaj čovjek je zbilja napravio nešto i njemu treba odati počast. 

http://steam-expo.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Evo sto je sve napravio za Libiju.. C/P od nekoga tko je ovo vec na forumu objavio

Europska Unija i Amerika duguju Libijskoj državi 200 milijardi dolara za isporučenu naftu. 2012 godine ističu koncesije velikih naftnih kompanija koje polažu pravo na Libijsku naftu. Gadafi je zatražio vraćanje duga i zaprijetio je da će u suprotnom sklopiti međudržavne ugovore sa drugim zemljama i kompanijama. Zbog toga je došlo do ovog neviđenog razaranje Libije.
Da li je Libijski građanin imao razloga buniti se protiv režima Muamera el Gadafija? Mislim da nije. Ako gledamo standard Libijskog naroda i povlastice koje im pruža država imali su vrlo lijep i lagodan život. Živjeli su kao mali bogovi.

Ako neko hoće studirati u bilo kojoj državi u svijetu on podnosi molbu i država mu osigurava stan, hranu, automobil, besplatno školovanje i mjesečnu stipendiju od 2300 dolara.
Ako u roku od pet godina ne možete vratiti kredit, država ga otpisuje ili vraća za vas.
Svaki punoljetni građanin Libije, kada napuni 18 godina, dobiva ključeve od stana.
Živio sam 10 godina u Libiji po raznim gradovima i nikada nisam vidio ni jednog prosjaka na ulici.
U Libiji ni jedan građanin nije izbačen ili mu je oduzet stan ili auto zato što nije mogao vratiti kredit, što nije rijedak slučaj po ovim takozvanim demokratskim zemljama koje su se okomile na Libiju.

to bio raj

15 godina
Scarfaceee kaže...
Mitsuoka kaže...

to bio raj

joooj da smo mi hrvati kao narod libije,pa šta bi mi napravii sa našom vladom...^^

16 godina
Gadafi je Mrtav RIP

jos jedna drzava koju su ameri shebali.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice