Evo ovako zanima me od dotične trgovine adresa evo ovako krepao je hdd koji je uzet kod njih prije godinu i 3 mjeseca ono kada su tek izašli hardovi od 500 gb to je onaj hdd koji ima svoju temu i sada se neželi pomaknuti s mjesta više neznam što da radim jedino mi ostaje slati u labaratorij u ZG i masno platiti ili vidjeti u linksu šta če reč za hdd neznam više stvarno šta da radim molim vas pomozite mi s formelom tako da mi kažete koja im je adresa! HVALA PUNO!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vlasnik Formel FC-a Osijek je zatvorio trgovinu te na istome mjestu otvorio caffe bar, tako da Formel FC Osijek više nije prisutan kao partner Formel grupacije u Hrvatskoj.
Vlasnik Formel FC-a Osijek je zatvorio trgovinu te na istome mjestu otvorio caffe bar, tako da Formel FC Osijek više nije prisutan kao partner Formel grupacije u Hrvatskoj.
Ćek znači ta birtija je njegova ali trgovina je bila na mjestu sadašnjeg vipa i evo sada sam im poslao e-mail na formel da vidim šta da napravim prvo nisu mi vratili garanciju a hdd kada je kupovan oko 1000 kuna je plačen i ovo je 3 u nekih 9 mjeseci znaći svaka 3 mjeseca hdd je krepao i to je nevjerojatno i poslao sam njima upit i u links pa sada da vidim šta da radim u iskušenju sam na sud ić s njima!
Hm ja sam skoro pa siguran da je birtija na potpuno istom mjestu na kojem je bila trgovina, ali ako grijesim moje isprike. Mislim da je najpametnije što si mogao napraviti slanje toga maila, pa sačekaj odgovor.
Hm ja sam skoro pa siguran da je birtija na potpuno istom mjestu na kojem je bila trgovina, ali ako grijesim moje isprike. Mislim da je najpametnije što si mogao napraviti slanje toga maila, pa sačekaj odgovor.
Poslao i evo sad nekim čudom fino hdd ubacio u pc nakon tjedan dana mirovanja i oko 20 minuta da uđe u win je trebalo hddu koji valja no nije to bitno fino win nađe novi hardware pa ovo pa ono kad ono nema u računalu odem u upravljanje dodjelim slovo i ispravlja sam nekim čudom sektore evo piše na 80009 je nekontam kako ovdje brže ih ispravlja nego preko hierens valjd se tak zove glavnom manje više izgleda da če biti kao nov!
Poslao i evo sad nekim čudom fino hdd ubacio u pc nakon tjedan dana mirovanja i oko 20 minuta da uđe u win je trebalo hddu koji valja no nije to bitno fino win nađe novi hardware pa ovo pa ono kad ono nema u računalu odem u upravljanje dodjelim slovo i ispravlja sam nekim čudom sektore evo piše na 80009 je nekontam kako ovdje brže ih ispravlja nego preko hierens valjd se tak zove glavnom manje više izgleda da če biti kao nov!
pa mato drago mi je da ti radi taj tvoj hdd, ali čovječe, zabole me oči dok čitam tvoje posteve, niti točke, niti zareza, sve jedna velika kobasica od rečenice (nije samo u ovoj temi nego općenito)..daj se malo skoncentriraj dok pišeš ili prvo pročitaj što si napisao prije nego postaš- nemoj zamjeriti, ovo je prijateljski savjet
Evo šta su mi poslali a ljepo sam naglasio da je hdd uzet u FORMELU ne oni opet tupe jedno te isto!
ja:Dobar dan! Evo ovako imam problem s gore navedenim tvrdim diskom krepao je i to po 3 put tvrdi disk je kod vas uzet (U FORMELU) dok ste bili u Osijeku no više nema vaše trgovine u Hrvatske Republike 4 sada je tamo VIP i tvrdi disk zadnji puta kada je donešen sa servisa od vas dat je novi nije dobijen natrag garantni list naime vaš zaposlenik rekao je da če nazvati telefonom kada se može doći po garantni list a od tada je prošlo 3 mjeseca i tvrdi disk je stao neželi se upaliti tj. on se upali i počne lupkat nešto unutra ja neznam zašto ali svaki disk (počevši s prvim) je krepao nakon 3 mjeseca i sada me zanima što da napravim po pitanju tog tvrdog diska? HVALA!
lopovi:Poštovani g. Lukić
Firma F.C. Osijek je firma koja nema nikakve veze sa Formelom. Na kojoj su oni sad lokaciji-neznam no svakako će te pomoć za rješavanje Vašeg problema morat potražit kod njih.
Lijep pozdrav
Nemoj pisat da su lopovi kad ti je čovjek lijepo odgovorio. Formel Hrvatska nije imao nikakve direktne veze sa Formel Computers trgovinom u Osijeku. FC osijek nije bio ispostava Formela (kao što većina misli), nego trgovina koja je dijelila (pre)slično ime, ali imali su partnerske odnose oko nabavke opreme. Bez obzira na partnerski odnos, pošto roba nije kupljena direktno od Formela, nego od trgovine koja nabavlja opremu od njih pa ju preprodaje, oni ti nisu dužni pružiti podršku.
pozdrav neznam jesi li rijesio situaciju slučajno sam naletio ovdje slusaj ja sam radio u F.C.Osijeku tak da ako imas problema jos da ti nije rijeseno javi mi se