Elektromotor Leroy-Somer 9 kW

poruka: 12
|
čitano: 2.666
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Procjena vrijednosti

Nisam našao nikakvu sličnu temu pa moram ovak,čistio sam nešto kući i naletio na ovaj elektromotor,prodao bih ga ali nemam pojma koju cijenu da stavim.

Koliko uopće vrijedi ovakav elektromotor ? Ako bi neko kupio bilo bi povoljno u svakom slučaju

Modovi ako sam prekršio kakvo pravilo molio bih bez kartona hah

SLIKA

SLIKA2

SLIKA3

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 13:19 (Silent horror1992).
14 godina
neaktivan
Re: Procjena vrijednosti
Silent horror1992 kaže...

Nisam našao nikakvu sličnu temu pa moram ovak,čistio sam nešto kući i naletio na ovaj elektromotor,prodao bih ga ali nemam pojma koju cijenu da stavim.

Koliko uopće vrijedi ovakav elektromotor ? Ako bi neko kupio bilo bi povoljno u svakom slučaju

Modovi ako sam prekršio kakvo pravilo molio bih bez kartona hah

SLIKA

SLIKA2

SLIKA3

Pa sve ovisi o njegovom stanju ..al mogao bih dobru cijenu postići(motori te snage se koriste za cijepanje drva)tako da ti savjetujem da pricekas  jesen jer se to onda najvise trazi ...a i sam ga mozes iskoristiti ako ti treba za cijepanje drva ...ak te zanima guglaj ''kalač na trn'' imas i po yt klipova ...

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
11 godina
neaktivan

1500kn otprilike,možda čak i više,ovisi kakvo je stanje unutra

13 godina
protjeran

Ma stoji mi to već 3-4 godine kući,to mi je donio jedan od članova familije iz Francuske,totalno sam zaboravio za taj motor i samo skuplja prašinu,poznavajući čovjeka nakon malo korištenja je uzeo nešto novo a ovo izbacio,stoga mislim da je tip top stanje,stavio sam na njušku 1500kn pa možda neko naleti,dao bi i za manje ionako mi to ničemu ne služi.

14 godina
neaktivan
Re: Elektromotor Leroy-Somer 9 kW
Silent horror1992 kaže...

Ma stoji mi to već 3-4 godine kući,to mi je donio jedan od članova familije iz Francuske,totalno sam zaboravio za taj motor i samo skuplja prašinu,poznavajući čovjeka nakon malo korištenja je uzeo nešto novo a ovo izbacio,stoga mislim da je tip top stanje,stavio sam na njušku 1500kn pa možda neko naleti,dao bi i za manje ionako mi to ničemu ne služi.

1500 ...trazi ti 3000 ... po slikama mi izgleda nov ...a kazem ti da ljudima nie problem dat za to jer im je potrebna ta snaga od 9 kw 

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
14 godina
odjavljen

Pogledaj malo cijene na ebayu jer kolko sam na brzinu vidio cijene su velike. Preko 5000 kn. Pa ako  ti nije hitno s novcima, stavi slične cijene. Ako ti nije već netko kupio motor za preprodaju

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2015 21:02 (formula1live).
14 godina
neaktivan
Re: Elektromotor Leroy-Somer 9 kW

Kolega formula mislim da je glupo uspoređivati e bay cijene i cijene na domacem trzistu ... 

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.6.2015 12:49 (ante5656).
16 godina

Stavi na njuškalo odmah i čekaj, nemoj očekivati da ćeš prodati odmah, to je stvar koja nikad ne gubi na vrijednosti

13 godina
protjeran

ma nije meni hića da moram to sad na silu i pošto poto prodat,zvao sam čovjeka koji mi je to donio iz Francuske i kaže da je to sve savršeno naštelano i spremno za korištenje,stoji već par dana na njuškalu za 1500kn pa niko još zvao nije,možda ipak nisu cijene te koje kažete pa ne zovu ili nije premium oglas pa ne vide ljudi,ali npr. kolika god stvarna vrijednost bila dao bih 30% jeftinije pa ako neko nešto i zaradi drago mi.

18 godina
neaktivan

Mislim da ćeš teško pronaći kupca za ovaj elektromotor. Većina privatno kod kuće ima jednofazne limitatore a time jednofaznu struju. Ovo je trofazni elektromotor koji zbog svoje snage treba posebnu zvijezda/trokut sklopku jer bi direktnim uključenjem povukao previše struje i "srušio" mrežu u cijeloj ulici.

Zora puca, bit će dana ...
13 godina
protjeran

a gledaj,stajalo je par godina i nisam imao koristi od njega, nek stoji i dalje ako se ne može prodat,ali čisto me zanima koliko vrijedi,morat ću se raspitat kod nekog ko sa tim radi preprodaje i vikluje te motore.

13 godina
protjeran

Glupo što opet bzveze otvaram temu al dođe čiko i prije pol sata i iskešira 1000kn za ovaj motor, 2 min električar pregledo i kaže ko novo, znam da sam se zahebo jer bi on dao i duplo više bez beda ali kkao tražit više prek telefon sam rek 1000kn.  Kakav danak neiskustvu mladog kengura  

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice