Ja odmalena naginjem Barceloni, vasa nagađanja!!!!
Nagadanja su beskorisna.
Barca igra odlicno, a Real sve bolje. Do 11.-12. mjeseca, tko zna tko ce gdje biti. Ova tema ce imati smisla tjedan dana prije samog derbija.
Uostalom, "nagadanja" ce se svodit na rezultatska pretjerivanja. Sacekajmo derbi, pa komentirajmo tada.
Hala Madrid.
Ja mislim da ce Messi zakucat' slobodnjak za rezultat od 12-0 te ce onda puknut stativa.
Ma C. Ronaldo će im utrpat 2-3 komada i adio barca
Jedna rijec: Barcelona
Nema tu nagađanja; ili galaktikosi ili katalonci!
Osobno, nekad prije više sam voljel Real, u vrijeme Hierra, Carlosa (ponajviše zbog njega) i napadačkog tandema Morientes & Raul...
Kasnije sam se više okrenul Barci jer mi se nije sviđala politika Reala, koju i sad prakticira.
Kaj se tiče El Classica, mislim da će ove godine i biti, Real napokon pokazuje pravu igru, u što su mnogi sumnjali zbog tako reći, mlade i neuigrane momčadi.
Barcu ne treba posebno komentirati....
Za prvi susret ipak dajem prednost Barceloni.
navijam za barcu i zelim da pobijede no real je odlično krenuo i dobro igra. ta utakica če biti najbolja u povijesti prijenosa na TV-u. biti će jako tesko za obadva tima no ipak barca je barca
Bit ce to tekma za pamcenje, ali ipak GO BARCA GO!!!!!! Messi ce radit sranja!!!
navijam za barcu i zelim da pobijede no real je odlično krenuo i dobro igra. ta utakica če biti najbolja u povijesti prijenosa na TV-u. biti će jako tesko za obadva tima no ipak barca je barca
Vjerovatno ne na šugavom hrt-u p--- im mater---!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aaa? zašto?
aaa? zašto?
Jer će onda biti ultra uber skijanje iz aspena navali narode opet si popušio!
aaa? zašto?
kakvo ultra uber skijanje iz aspena u nedjelju navecer?!
aaa? zašto?
Znaš ti vremenske zone ili?
Ja kžem da će ih Barca satrat.Hoće li igrati Ronaldo?
hehe, mislim da je tamo 8 sati manje nego kod nas...
a kad je utakmica?
aaa? zašto?
znam. samo sam izrazio svoje negodovanje, nece valjda to stvarno napravit (da, znam, u programu pise da oce, ali svejedno, mozda promjene stvari do nedjelje....)?!
Evo stavljeno je u program.
Iako ce biti ukljucenja prijenosa skijanja. Medutim, i to je razumljivo, nekoga zanima vise to skijanje nego Barca-Real, ali dobro je da utakmica ima prioritet :)
Ma Barca :))))
Mada ni Real ne igra lose ali ja mislim da ce Barca da dobije :)))
Ja kao vjerni navijac Reala navijat cu za - pogadate - Real.
Premda se to ne zove bez razloga jednom od najboljih utkamica, kad nikad ne znas tko ce dobit. Tako da necu nista prognozirat, bit ce vrlo gusto, meni je samo bitno da gledam dobar nogomet, mada ne bih bio sretan da Real izgubi, pogotovo ne sada kada vodi u prvenstvu, ali sto je tu, vidjet cemo sutra. Samo neka bude napeto. :)
ja kažem da će biti 2 razlike za barcu, pogledajte samo kako je barca igrala protiv intera, mogli su im utrpati još 3 komada, samo da budu svi igrači zdravi u barci i realu da bude prava utakmica
Ako već moram birati, onda Real.
Čeka se prijenos, uvjek po meni prođu trnci kod prvih kadrova, pogotovo sa velikog Nou Campa!
Iako ne podcjenjujem naravno ni veličinu Santiago Bernabeua!
Ovdje je veličina naravno divljenje, slava i moć, ne ionako ogromna infrastruktura oba stadiona ;)
Jedva čekam i nadam se spektaklu!
EDIT: Zaboravih očekivanja ;)
Očekujem spektakl i rezultat 3:3 (prva opcija) ili 3:2 za Barcu
2:1 za barcu ali ako bude kao protiv intera 3:0 za barcu!
moja prognoza, poluvrijeme 0-0 :D
moja prognoza, poluvrijeme 0-0 :D
Hahahaha..... Vidovit si pravo :D
Konacni skor 2 : 1 za Barcu
Ne-loše prvo poluvrijeme.
Ipak, traže se golovi, a trebalo ih je biti u 1. dijelu.
Sad ce barceloni uci ibrahimovic izac ce thierry henry i uvalit ce im barca 2 komada i madridani mogu kuci placuci...... Mes que un Club!
Zamjena ibrakadabrda .... thierry henry.... vidit cete sada igru barcelone
STO SAM VAM REKAO???!?!?! BARCA MES QUE UN CLUB......
IBRAKADABRA :)))
SRY NA SPAMU!