Egzorcizam, demonologija zaključana tema

poruka: 108
|
čitano: 21.441
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Egzorcizam, demonologija

za "opsjednute" demonima preporučavam terapiju Leponex 2x 300mg, Haldol 3x6mg i posebno Risperidon 3x4mg.

nije ni psihijatar potreban, terapija je 100% učinkovita.

f = 2^{12k/12} \times 440 \,\mbox {Hz} = 2^k \times 440 \,\mbox {Hz}
17 godina
neaktivan
Re: Egzorcizam, demonologija
jurluk kaže...

i kako sad to objasnit?!

to se dešava nakon dugog izlaganja crkvenjačkom bajanju i propovijedanju, stručni izraz je intelektualno povraćanje, ono što nije mogla/smjela izreći svjesno, izašlo je iz nje podsvjesno u lavini psovki i uvreda u jednom trenutku, ništa čudno godine jedenja nebuloza su isplivale na površinu i logika je morala proraditi i pobuniti se nad dugogodišnjim hranjenjem sranjima, to što joj se dogodilo je izraz zdravlja i pobune nad crkvenjačkom tiranijom... IMO naravno {#}

Anything you say can and will be used against you
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2011 16:31 ((s)izgoreo).
14 godina
neaktivan
Egzorcizam, demonologija

A kako ovo tumačite?

Svi psihijatri govore ovako: 50% čovjeka se može izlječiti medicinom(psihijatrijom) a ostalih 50% je duhovno dakle tu se više ništa nemože jedino ako prihvatiš Boga!

Isto tako znam ovo! Odite u bolnicu gdje su ljudi na samrti. Čuo sam kako medicinske sestre govore da oni ljudi koji ne poznaju Boga pred samrti su toliko uplašeni i cijelo vrijeme cviliju "NE ŽELIM IĆI TAMO" i tako dalje...dok vjernici pred samrti bivaju veoma mirni i ničeg se ne boje! (naravno to je krščanska vjera jer nijedna druga nije prava).

Ajde neka mi opet neki "pametnjaković bezbožni" da neki "pametni" odgovor!!

17 godina
neaktivan
Sexy Boy kaže...
(naravno to je krščanska vjera jer nijedna druga nije prava).

Ma jel?! Sad ćemo se još i po religijskoj osnovi vrijeđati?

Koji si ti lik... Zbog takvih me sram kaj sam krščanin...

Ako trollaš, onda bome je*ački trollaš, ako si ozbiljan, jadni tvoji...

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2011 16:58 (1domagoj1).
16 godina
neaktivan
Egzorcizam, demonologija

Ja mislim da je ozbiljan, tj. siguran sam...

by Cerina
15 godina
neaktivan
Egzorcizam, demonologija

ja sam svoje rekao...na ova idiotske postove o tome da Crkva laže se ni ne želim osvrnuti nego bi samo rekao da će svakog pametnog čak i ako sumnja zanimati podrobnije objašnjenje od osoba koje se bave time,

a idioti koji nemaju pojma će ostati brbljati svoje iako ništa ne znaju o tome...isključujem se iz rasprave

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2011 17:01 (Iohannes).
16 godina
neaktivan
Sexy Boy kaže...

A kako ovo tumačite?

Svi psihijatri govore ovako: 50% čovjeka se može izlječiti medicinom(psihijatrijom) a ostalih 50% je duhovno dakle tu se više ništa nemože jedino ako prihvatiš Boga!

Isto tako znam ovo! Odite u bolnicu gdje su ljudi na samrti. Čuo sam kako medicinske sestre govore da oni ljudi koji ne poznaju Boga pred samrti su toliko uplašeni i cijelo vrijeme cviliju "NE ŽELIM IĆI TAMO" i tako dalje...dok vjernici pred samrti bivaju veoma mirni i ničeg se ne boje! (naravno to je krščanska vjera jer nijedna druga nije prava).

Otkud tebi pravo reć da nijedna druga vjera nije prava.

Znači po tebi samo krščani umiru spokojni a ostali "nevjernici" umiru u patnji.

P.S. Krščanin sam, ali nikad ne umanjum ljude druge vjere i  drugačije od sebe. 

17 godina
moderator
Sexy Boy kaže...

A kako ovo tumačite?

Suzdrži se od iznošenja neistina.

Sexy Boy kaže...

Suzdrži se od iznošenja neistina. I nemoj pušiti mitove vezane uz ateizam. http://en.wikipedia.org/wiki/No_atheists_in_foxholes

17 godina
moderator
Iohannes kaže...

ja sam svoje rekao...na ova idiotske postove o tome da Crkva laže se ni ne želim osvrnuti nego bi samo rekao da će svakog pametnog čak i ako sumnja zanimati podrobnije objašnjenje od osoba koje se bave time

Ljudi se svačim danas bave - gatanjem, tarotom, astrologijom i raznim drugim glupostima. Sve je OK dok to smatraš zabavom i dok te ne iskorištavaju (čitaj: uzimaju ti lovu), ali shvaćati takve stvari ozbiljno (uključujući egzorcizam) je infantilno. {#}

14 godina
neaktivan
Egzorcizam, demonologija

domagoj i monte cristo....ovim dokazujete da nemate pravu vjeru!

vi samo glumite da ste krščani a svaka vam vjera isto znači???

ok od sad sam musliman....

15 godina
neaktivan
Egzorcizam, demonologija

Jesi li gledao The Rite? Ja jesam u kinu, a ne znam za tvoju verziju filma, piše lijepo preko cijelog ekrana: "Svi događaji u ovom filmu su izmišljeni i nemaju veze sa stvarnošću!" 

16 godina
neaktivan
Egzorcizam, demonologija

Sexy Boy ja mislim da si ti postao vjernik kad si pogledao taj film... a prije?

by Cerina
15 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
Iohannes kaže...

ja sam svoje rekao...na ova idiotske postove o tome da Crkva laže se ni ne želim osvrnuti nego bi samo rekao da će svakog pametnog čak i ako sumnja zanimati podrobnije objašnjenje od osoba koje se bave time

Ljudi se svačim danas bave - gatanjem, tarotom, astrologijom i raznim drugim glupostima. Sve je OK dok to smatraš zabavom i dok te ne iskorištavaju (čitaj: uzimaju ti lovu), ali shvaćati takve stvari ozbiljno (uključujući egzorcizam) je infantilno. {#}

ok...onda je i Crkva infantilna institucija koja naučava da postoji zlo, onda su infantilni egzorcisti i infantilni su ljudi koji su bili opsjednuti. Vrlo egoistično i uskogrudno razmišljanje; no siguran

sam da mi to možeš podrobno dokazati da sam u krivu. :)

17 godina
neaktivan
Sexy Boy kaže...

Aha, znači po tebi i Papa glumi krščanina jer priznaje druge vjere. Ma bravo, genijalče, i danas si me zapanio svojom nevjerojatnom intelektualnom moći induktivnog zaključivanja... Samo ti uživaj u svojoj religijskoj netrepeljivosti... ;)

EDIT: Eh i Isus, čovjek oko kojeg je nastalo krščanstvo je bio Židov. Malo smo si licemjerni, jel? ;)

Imam dojam da razgovaram s nekim 10-godišnjakom koji (još) ne zna promisliti vlastitom glavom...

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2011 17:17 (1domagoj1).
15 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Jesi li gledao The Rite? Ja jesam u kinu, a ne znam za tvoju verziju filma, piše lijepo preko cijelog ekrana: "Svi događaji u ovom filmu su izmišljeni i nemaju veze sa stvarnošću!" 

sry što pitam, ali jesi li ti pismen?

na početku filma lijepo piše "What follows is inspired by true events" ,a na kraju filma piše da danas "M.Kovak" živi i djeluje u župi blizu Chicaga, a "otac Lucas" blizu Firenze...stavio sam navodnike jer nisam siguran jel se tako zovu u stvarnosti...

16 godina
neaktivan
Sexy Boy kaže...

Ja se ne pravim da sam krščanin, ja jesam krščanin ALI ne umanjujem vrijednost čovjeka koji nije krščanin.

I reci ti meni: Zašto je krščanstvo po tebi prava vjera?

17 godina
moderator
Iohannes kaže...
mbaksa kaže...
Iohannes kaže...

ok...onda je i Crkva infantilna institucija koja naučava da postoji zlo, onda su infantilni egzorcisti i infantilni su ljudi koji su bili opsjednuti.

Još uvijek vjeruješ u Djeda Mraza? {#} Papa je posebna karikatura - u onoj svojoj oblekici i Pradinim šlapicama. Pa svi oni obredići, smacanje bebine glave u vodu, mahanje mirisnim štapićima i sl. - da, to je infantilno, smiješno. Ne znam, valjda se moraš malo udaljiti od toga da bi to vidio. Ko da se igraju nekog dječjeg igrokaza ili ko da gledaš kazališnu predstavu - samo što to oni rade "za stvarno"! To je zabrinjavajuće.

Crkva naučava hrpu toga što ne postoji. Tako da tu nemam što posebno komentirati. Zato i Crkva naučava "nauk", a ne znanost. Zato jer ne može dokazati svoje tvrdnje. A ja se s izmišljotinama ne mislim opterećivati. Ako Crkva tvrdi da postoji zlo, onda nek dokaže da postoji zlo. Ako zlo zaista postoji, ne bi im trebao biti problem to dokazati.

17 godina
odjavljen
Sexy Boy kaže...

Pa zar te krščanstvo ne uči da poštuješ druge ljude bez obzira na rasu,spol,vjeru itd??

17 godina
moderator
Iohannes kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

na početku filma lijepo piše "What follows is inspired by true events" ,a na kraju filma piše da danas "M.Kovak" živi i djeluje u župi blizu Chicaga, a "otac Lucas" blizu Firenze...stavio sam navodnike jer nisam siguran jel se tako zovu u stvarnosti...

Znaš li što znači "inspired"? Znači, inspirirano, znači da su im ti neki istiniti događaji poslužili da izgrade priču za film. To ne znači da je ono što je prikazano u filmu istinito. Također, u stvarnosti se svećenik mogao ponašati kao da istjeruje demone, kao da demoni zaista postoje. To ne znači da demoni zaista postoje, nego da svećenik smatra da oni postoje. A razlika između toga dvojeg je nebo i zemlja. Fikcija i stvarnost.

15 godina
neaktivan
Kakve veze ima pismenost sa tim?
Cinestar, kina s pet zvjezdica, ja znam što sam vidio, a sada..
17 godina
mbaksa kaže...
Iohannes kaže...
mbaksa kaže...
Iohannes kaže...

ok...onda je i Crkva infantilna institucija koja naučava da postoji zlo, onda su infantilni egzorcisti i infantilni su ljudi koji su bili opsjednuti.

Još uvijek vjeruješ u Djeda Mraza? {#} Papa je posebna karikatura - u onoj svojoj oblekici i Pradinim šlapicama. Pa svi oni obredići, smacanje bebine glave u vodu, mahanje mirisnim štapićima i sl. - da, to je infantilno, smiješno. Ne znam, valjda se moraš malo udaljiti od toga da bi to vidio. Ko da se igraju nekog dječjeg igrokaza ili ko da gledaš kazališnu predstavu - samo što to oni rade "za stvarno"! To je zabrinjavajuće.

Crkva naučava hrpu toga što ne postoji. Tako da tu nemam što posebno komentirati. Zato i Crkva naučava "nauk", a ne znanost. Zato jer ne može dokazati svoje tvrdnje. A ja se s izmišljotinama ne mislim opterećivati. Ako Crkva tvrdi da postoji zlo, onda nek dokaže da postoji zlo. Ako zlo zaista postoji, ne bi im trebao biti problem to dokazati.

Vrlo zanimljivo...

Budala bio, budala ostao...
14 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

preporučam ti da ideš okulisti!

15 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
Iohannes kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

Znaš li što znači "inspired"? Znači, inspirirano, znači da su im ti neki istiniti događaji poslužili da izgrade priču za film. To ne znači da je ono što je prikazano u filmu istinito. Također, u stvarnosti se svećenik mogao ponašati kao da istjeruje demone, kao da demoni zaista postoje. To ne znači da demoni zaista postoje, nego da svećenik smatra da oni postoje. A razlika između toga dvojeg je nebo i zemlja. Fikcija i stvarnost.

vidim da nećemo nigdje ovako doći :) ugl. ti imaš svoje i u to vjeruješ, i ja imam svoje stavove i filozofiju i u nju vjerujem jer sam ju gradio na nekim činjenicama. Naravno, niti ti moraš vjerovati u ono što ja pričam niti ja u ono što ti pričaš. Imamo različite stavove no to je razlog više za međusobno poštovanje. Ja ne mislim da je tvoj stav manje vrijedan, niti bi ti trebao misliti da je moj stav manje vrijedan ili infantilan. Ima nekih vrijednosti ( kao što je moja religija) koje mi puno znače i ne volim kad to netko obezvređuje, no poštujem tuđi stav i razmišljanje. Tako da bih ja završio ovu raspravu jer smo iznijeli svoja mišljenja i sukobom nećemo doći ni do čega.

15 godina
neaktivan
I ja tebi da odeš van i upoznaš prijatelje, a ne da se raspravljaš o.... god damn demonima!
BTW citat sa wikipedije: "The film is based on the book The Making of a Modern Exorcist.."
16 godina
protjeran
Egzorcizam, demonologija

LOL stvarno ste smijesni.Pa odgovorite bar nesto,a ne srati i praviti covjeka

kao da je neki ludjak.Ako nemate pojma onda ne komentirajte sa svojim retardiranim

recenicama.Pogledajte malo po BUG forumu koliko glupih tema ima.Ima ih pun k...c.

Tako da odite tamo pa serite svoje gluposti.Ugl i mene zanima,ne toliko detaljno ali

bi volio da postoji kakav video snimljen usred exsorcizma.

born to be gamer
16 godina
neaktivan
Iohannes kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

Piše i na plotu vešmašina pa nitko ne pere robu na njemu.

Ako vec vjeruješ u svašta pogledaj obavezno Susrete četvrte vrste. Na početku filma glavna glumica kaže da se film temelji na stvarnim događajima i čak su u filmu stvarni snimci.

14 godina
neaktivan
Kordy kaže...
Sexy Boy kaže...

Pa zar te krščanstvo ne uči da poštuješ druge ljude bez obzira na rasu,spol,vjeru itd??

poštujem druge ljude al vjeru ne jer nije prava!

a ti reci što hočeš ipak si ateist

15 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Kakve veze ima pismenost sa tim?
Cinestar, kina s pet zvjezdica, ja znam što sam vidio, a sada..

i ja znam što sam vidio, provjerio sam :)

15 godina
neaktivan
brhgzugfewu kaže...

LOL stvarno ste smijesni.Pa odgovorite bar nesto,a ne srati i praviti covjeka

kao da je neki ludjak.Ako nemate pojma onda ne komentirajte sa svojim retardiranim

recenicama.Pogledajte malo po BUG forumu koliko glupih tema ima.Ima ih pun k...c.

Tako da odite tamo pa serite svoje gluposti.Ugl i mene zanima,ne toliko detaljno ali

bi volio da postoji kakav video snimljen usred exsorcizma.

youtube ti je pomoć, tamo ima materijala koliko hoćeš

17 godina
odjavljen
Sexy Boy kaže...
Kordy kaže...
Sexy Boy kaže...

poštujem druge ljude al vjeru ne jer nije prava!

a ti reci što hočeš ipak si ateist

Hvala stari, bez tebe ne bih nikad znao da sam ateist ako poštujem druge

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2011 17:33 (Kordy).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice