Dr. Ivo i BMW zaključana tema

poruka: 45
|
čitano: 4.834
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Dr. Ivo i BMW

Ljudi, ja ovo ne mogu vjerovat. Šta radi ova naša monopolistička "vlada"!!!

Ovo je ružno, bezobrazno, gnjusno i ja mislim da nam se "divi" cijeli svjet!

Ljudima (doktorima, nastavnicima...svima u DRŽAVNIM firmama) kresat plaću za 6% da bi se u "kriznoj godini" uštedjelo, ja mislim oko šest miliona kuna (možda se varam), i KUPIT yebeni auto "za vladu" ili ti ga za gospodina Smranadera od četiri i pol miliona kuna!! (iako je kupljen krajem prošle godine, ali se je znalo šta dolazi, a kupio se u vrijeme kada je Smranader najavio ukidanje Božićnica). Ma to nema nigdje, nigdje...ljudima uzimat yebenih 280 kuna mjesečno od plaće, (u obitelji mi neko radi u prosvjeti pa znam tu cifru), a u vrijeme RECESIJE i BANANE ići kupovat automibili u kakvom se ne voze niti predsjednici moćnih europskikh država (Francuska npr.). Stari je skuplji za održavat??!! LOL. A šta sada? Prodaju ga i "strai" će morat održavat...!!!! Sa svakom izjavom si skaču u usta i nikom ništa. Ružno....

I onda onaj bjeloglavi sup (Kosorica) kaže da vozi toliko star BMW da joj se ugasio na cesti. Joj, joj, joj.....

Toliko o tome, ako će mod izbrista ovu temu, može, alli sumnjam jer su ovdje ljudi sposobniji nego ova naša "vlada"

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
17 godina
Dr. Ivo i BMW

E da imam tolike silne novce rado bi si kupio tog BMW-a. 760Li blindirani! UFFF! A taj auto ne mogu prodati bilo kome, ne može ga kupiti fizička osoba! Samo državnici... pa će ga vjerovatno vratiti u tvornicu! A usput i Bandić jhe kupio WV Passata R36! Čudan auto za poglavarstvo!

17 godina
Dr. Ivo i BMW

Službena vozila HDZ-a!

HDZ truck bananas HDZ truck bananas
HDZ truck bananas HDZ truck bananas
HDZ truck bananas  HDZ truck bananas
17 godina
Dr. Ivo i BMW

Mod, brišri ovu temu. Mislio da će koji normalan komentar past, ali ljudi ovdje pišu *ranja. "Da imam toliko para...", "vozila HDZ-a", zato izbrisat jer će ljudi počet spamat i to je to.

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 11:42 (doktor1).
17 godina
neaktivan
Dr. Ivo i BMW

bolje da je uzeo rols rojs

I7 940 @4.1 , ASUS RAMPAGE II EXTREME , Dominator 12 gb DDR3 1600mhz , EVGA GTX295 & ASUS GTX 295 , HX1000W , Coolermaster 932 HAF + monitor u boji .
17 godina
Dr. Ivo i BMW

Neznam što si očekivao prilikom pokretanja teme, da će netko podržati Ivu i HDZ-e u kupnji BMW-a!!!

17 godina
RE: Dr. Ivo i BMW
Miha LA kaže...

Neznam što si očekivao prilikom pokretanja teme, da će netko podržati Ivu i HDZ-e u kupnji BMW-a!!!

Baš to!!!! Ajde molim te reci o čemu bi ti da ljudi pišu!!! Daj natuknice!!!!
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Mod, brišri ovu temu. Mislio da će koji normalan komentar past, ali ljudi ovdje pišu *ranja. "Da imam toliko para...", "vozila HDZ-a", zato izbrisat jer će ljudi počet spamat i to je to.

Nemožeš sad tako govoriti, čim je neko drugačijeg mišljenja. Nek moderatori odluče dali je spam ili ne. Ali drugačije mišljenje treba dozvoliti. No ja se slažem s ovim što si napisao u uvodnom postu. Zaista nije fer ponašanje našeg premijera. On kao da je čovjek bez moći procjenjivanja!Nije mogao promisliti da će informacije proletjeti u javnost i da će mu doći na vrh glave taj BMW. Pa jadan, što ga je kupovao ako će ga sad prodavati.I očigledno je da njemu nije kriza, kad god priča o krizi, laže.
Nijedno pravilo bez iznimke!!
17 godina
neaktivan
Dr. Ivo i BMW

a ne pokvareno je to. ide kupiti auto a drugima reže plaću. ako se ovako nastavi svi ćemo mi građani propasti osim njih "viših".

17 godina
neaktivan
Dr. Ivo i BMW

Toliku lovu dati za auto, a stalno nešto seru o štednji. Kome će prodati taj auto, nitko nema love da ga kupi, a onaj koji ima naručit će novog tako da auto vjerojatno neće uspjeti prodati. Ali nisu ni oni jedini. Čini mi se da su jučer na vijestima rakli da Mesić ima tri blindirana Mercedesa (terenci), a Bandić se voza u službenoj VW R36-ici. Zanimljivo.

17 godina
neaktivan
Dr. Ivo i BMW

Nije pravedno od njega jbte kupi si auto od nasih placa!

Kako bi volio da mu se slupa taj BMW joj kako bih skako od srece.

AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB |ASUS M2N Motherboard
17 godina
neaktivan
pa ak mu se slupa ima kasko dobit ce pare :D
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
Dr. Ivo i BMW

Ovaj BMW je mrak.

Gledao sam na lani na njemačkoj televiziji prilog o blindiranim autima i prikazali su nekoliko pokusa koje su rađeni kad je ispitivana sigurnost ovakvih automobila. Pokusni primjerak je bio stariji tip blinidiranog BMW-a 7. Nevjerojatno je što sve ovo auto može preživjeti.

Najjeftinija izvedba košta preko 300,000 eura, a na isporuku se čeka oko godinu dana.

Usput rečeno, kad bi se Sanader, Bandić i Mesić vozili biciklima uokolo,   to nam ne bi niti najmanje pomoglo. Svoj trojici je draže da se narod zabavlja oko njihovog voznog parka, nego da se bavi stvarnim problemima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 12:46 (klimama).
17 godina
neaktivan
goggy kaže...
Miha LA kaže...

Baš to!!!! Ajde molim te reci o čemu bi ti da ljudi pišu!!! Daj natuknice!!!!
 Pa jel ne vidite da je čovjek razočaran sa ponašanjem ljudi koji vode ovu državu.

No ova tema je protiv pravila foruma (kao i sve političke teme) stoga bi jedan "ključić" dobro došao..
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! Are you a web developer? Are you, punk??
17 godina
neaktivan

Ja sam mislio da je politika zabranjena na ovom forumu? A koliko vidim forumaši nisu bas raspolozeni za neku ozbiljniju raspravu nego se stavljaju glupe slike i komentira taj famozni BMW...

Ono sto je sramotno je to da taj HDZ dobiva 25 miliona kuna iz državnog proračuna dakle od nas građana (jer tko puni proračun?) i potrosili su tih 4.5miliona kuna na blindirani auto za nekog tamo sanadera. Kao potreban mu je? Necu ulazit u potrebnost takvog automobila za premijera ove zemlje (tko god premijer bio) jer nisam siguran bas da mu je to potrebno. To je dakle prva stvar takav auto mozda i nije potreban. Nadalje HDZ se pravda da je auto kupljen stranačkim novcem, ok sve 5. Ali odakle stranci novac, 25miliona kuna iz proračune HELLOOOO!. Dakle taj argument im pada u vodu. Iduci argument nase vlade je bio da je kupljen stranačkim novcem, tj. donacijom članova kojih ima oko 250,000 (nisam siguran za točnost ovog podatka, negdje sam ga čuo) i sad si izracunajte koliko bi svaki trebao dat. Naravno da to nije istina. Ali i da je istina da su ga zaista kupili "sami" dolazimo do one glavne stvari zbog koje je ova afera toliko gnjusna. A to je činjenica da je recesija da se poziva ljude na štednju, odricanje od rasta plača, uvodi se plačanje u zdravstvu itd. a u isto vrijeme vladajuca stranka baca novce na najskuplje sto tržište ima ponudit. Di je tu moral, di je etičnost. Pa ti ljudi jednostavno nemaju obraza.

Nemojmo se varat pa samo kritizirat HDZ, naša oporba nije ništa bolja. Je donekle, ali samo jer nisu na vlasti, nemaju moč, a moč kvari ljude. Dokle je god Bandić sa svim svojim aferima i idiotarijama član SDPa, glavni kandidat za ZG, i dokle god ima podršku članstva i predsjednika SDPa ja prema Zokyu necu imat previše poštovanja. No to je neka druga tema.

Ako su već trebali takav auto. Zašto ne zaposlit hrvatsku industriju da proizvede tako nešta. Imamo gredelj, imamo đuru đakovića, pa valjda neke firme imaju iskustva u oklopnim vozilima. Na taj način bi možda stvorili hrvatski proizvod, koji je jeftiniji a ne nužno lošiji od konkurencije. Jadni smo mi kad su nam vladari tako sujetni, egoistični i seljači da ne žele ništa manje od onog najskupljeg iako smo najsiromašniji. Da, sramota.

17 godina
neaktivan
Dr. Ivo i BMW

mi stežemo remen a oni kupuju auto od 4 milijuna... ko bi na njega izvršio atentat, nije vrijedan metaka...

Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Nisi vald mislio da je nekog stvarno birga kaki auto vozi Sanader.
Živim svoj život i boli me đon.
Dok god ne utječe na mene baš me briga.
I da uštede su 6 milijardi ne 6 milijuna - (6milijardi = 6000 milijuna)
http://www.njuskalo.hr/oglas380962
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Ja sam mislio da je politika zabranjena na ovom forumu? A koliko vidim forumaši nisu bas raspolozeni za neku ozbiljniju raspravu nego se stavljaju glupe slike i komentira taj famozni BMW...

Ono sto je sramotno je to da taj HDZ dobiva 25 miliona kuna iz državnog proračuna dakle od nas građana (jer tko puni proračun?) i potrosili su tih 4.5miliona kuna na blindirani auto za nekog tamo sanadera. Kao potreban mu je? Necu ulazit u potrebnost takvog automobila za premijera ove zemlje (tko god premijer bio) jer nisam siguran bas da mu je to potrebno. To je dakle prva stvar takav auto mozda i nije potreban. Nadalje HDZ se pravda da je auto kupljen stranačkim novcem, ok sve 5. Ali odakle stranci novac, 25miliona kuna iz proračune HELLOOOO!. Dakle taj argument im pada u vodu. Iduci argument nase vlade je bio da je kupljen stranačkim novcem, tj. donacijom članova kojih ima oko 250,000 (nisam siguran za točnost ovog podatka, negdje sam ga čuo) i sad si izracunajte koliko bi svaki trebao dat. Naravno da to nije istina. Ali i da je istina da su ga zaista kupili "sami" dolazimo do one glavne stvari zbog koje je ova afera toliko gnjusna. A to je činjenica da je recesija da se poziva ljude na štednju, odricanje od rasta plača, uvodi se plačanje u zdravstvu itd. a u isto vrijeme vladajuca stranka baca novce na najskuplje sto tržište ima ponudit. Di je tu moral, di je etičnost. Pa ti ljudi jednostavno nemaju obraza.

Nemojmo se varat pa samo kritizirat HDZ, naša oporba nije ništa bolja. Je donekle, ali samo jer nisu na vlasti, nemaju moč, a moč kvari ljude. Dokle je god Bandić sa svim svojim aferima i idiotarijama član SDPa, glavni kandidat za ZG, i dokle god ima podršku članstva i predsjednika SDPa ja prema Zokyu necu imat previše poštovanja. No to je neka druga tema.

Ako su već trebali takav auto. Zašto ne zaposlit hrvatsku industriju da proizvede tako nešta. Imamo gredelj, imamo đuru đakovića, pa valjda neke firme imaju iskustva u oklopnim vozilima. Na taj način bi možda stvorili hrvatski proizvod, koji je jeftiniji a ne nužno lošiji od konkurencije. Jadni smo mi kad su nam vladari tako sujetni, egoistični i seljači da ne žele ništa manje od onog najskupljeg iako smo najsiromašniji. Da, sramota.

Joj, već sam napisao da tema treba lock al ne mogu da ne napišem još malo.. :(
 Ako je istina to što kažeš da je auto kupljen od 250.000 članarina ili donacija onda u hrvatskoj imaš minimalno 250.000 fanatika koji slijepo slijede svog "Premijera". I svi misle..ajmo mi našem premijeru kupit auto od 4 milijuna kuna. Znači da 250.000 ljudi nema nikakvog samopoštovanja i da uopće ne razmišlja svojom glavom.

Sad mi je sinulo, idem dat Ivi lovu za pelješki most. Samo, pitam se, dal ću ga ikad koristit??
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! Are you a web developer? Are you, punk??
17 godina
neaktivan
Dr. Ivo i BMW

Joooj ajmo barem ovdje bez politike!

1. Auto je narucen prije "stezanja remena"

2. Auto ce biti prodan

3. Nemojte padati na politicke igre jer ovo je sve jedna igra i dizanje bijesa protiv aktualne vlade od oporbe! Ja ne volim niti jedne, niti druge, niti trece jer svaki od njih bi napravio jednak zajeb ali me jaaako zivcira to prepucavanje! Umjesto da si pomognu jedva cekaju da nadu trn u oku jedno drugome i od tog trna naprave granu da bi ocrnili jedni druge javnosti koja sve uzima zdravo za gotovo nikada ne gledajuci sve strane!

Mrzimo jedne druge, pogledajte koliko se vole Istrani, Dalmatinci, Zagrepcani, Slavonci... Ali tko ce koga nego svoj svoga! A tu nasu prepirku iskoristavaju Slovenci, Bosanci a nastavimo jos tako i Srbija bi mogla traziti dijelic mora od zemlje koja se bori sama sa sobom!

Politika jede zivce, zato se bolje okaniti nje i jesti povrce... voditi ljubav... druziti se sa prijateljima... kopati po kompu...

17 godina
neaktivan
Luka kaže...

2. Auto ce biti prodan

3. Nemojte padati na politicke igre jer ovo je sve jedna igra i dizanje bijesa protiv aktualne vlade od oporbe! Ja ne volim niti jedne, niti druge, niti trece jer svaki od njih bi napravio jednak zajeb ali me jaaako zivcira to prepucavanje! Umjesto da si pomognu jedva cekaju da nadu trn u oku jedno drugome i od tog trna naprave granu da bi ocrnili jedni druge javnosti koja sve uzima zdravo za gotovo nikada ne gledajuci sve strane!

Mrzimo jedne druge, pogledajte koliko se vole Istrani, Dalmatinci, Zagrepcani, Slavonci... Ali tko ce koga nego svoj svoga! A tu nasu prepirku iskoristavaju Slovenci, Bosanci a nastavimo jos tako i Srbija bi mogla traziti dijelic mora od zemlje koja se bori sama sa sobom!

Politika jede zivce, zato se bolje okaniti nje i jesti povrce... voditi ljubav... druziti se sa prijateljima... kopati po kompu...

pa kaj je oporba narucila sanaderu auto? O politici se mora razgovarat i borit se jel ako cemo se svi ostavit politike onda ce drzavu vodit LOPOVI dok mi "cackamo po kompu" a pa ence moci treba se pobunit,treba kritizirat i treba se borit da nam bude bolje jel niko  nece pokucat anm an vrata i rec evo sve rijeseno bit ce ti bolje u zivotu!
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan
UBIZEC cORPORATION kaže...
Luka kaže...

2. Auto ce biti prodan

pa kaj je oporba narucila sanaderu auto? O politici se mora razgovarat i borit se jel ako cemo se svi ostavit politike onda ce drzavu vodit LOPOVI dok mi "cackamo po kompu" a pa ence moci treba se pobunit,treba kritizirat i treba se borit da nam bude bolje jel niko  nece pokucat anm an vrata i rec evo sve rijeseno bit ce ti bolje u zivotu!
 Ajmo onda gradanski rat! Evo ja cu biti za aktualnu vlast, ti budi za SDP i ajmo! Idemo Hrvat Hrvata ubiti!
Sto mislis da bi SDP ili HSP ili HSS ili SDSS bili bolji??? To ti je sve isto!

Tu se napada za auto a sami ste culi da je narucen prije krize i da je na prodaju! Tko god bio na vlasti nama ne bi odgovarao i po njemu bi se pljuvalo!
Problem je u nasoj drzavi sto uopce nismo slozni!

Ako hoces promijene, odi napravi svoju stranku i evo glasat cemo za tebe dok i ti ne udes u "igru" i pocnes igrati po njihovim pravilima!
17 godina
Miha LA kaže...

Pa ako netko iz dijaspore čita ovaj forum.... Namigiva

Pogledaj na index, ima članak o tome kako je dijaspore iz SADa stala braniti Sanadera... To što su oni iz dijaspore napisali... Well, uspilo bi i HC emače nasmijati Osmijeh

Luka kaže...

Tu se napada za auto a sami ste culi da je narucen prije krize i da je na prodaju! Tko god bio na vlasti nama ne bi odgovarao i po njemu bi se pljuvalo!
Problem je u nasoj drzavi sto uopce nismo slozni!

Nisi pratio temu... Fora je u tome, što je HDZ zanijekao kupnju ovog automobila. U nekoliko navrata glasnogovornica HDZa je rekla da je zadnji auto kupljen debelo prije krize i da se radi o Škodi. Nakon što su novinari došli do računa (zapravo, mislim da se radi o potvrdi kasko osiguranja, al nemojte me ovdje držati za riječ), onda je HDZ odjedom počeo suosijećati s narodom i prodaje vozilo. Tako da...
Ja bih tebe skidao k'o filmove s torrenta
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 13:25 (Bukva).
17 godina
neaktivan
Luka kaže...

2. Auto ce biti prodan

Aj ti meni fino objasni kako to Bosanci "iskoristavaju" prepirke koje se vode?!
Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
17 godina
neaktivan
Luka kaže...

2. Auto ce biti prodan

Daj stari..živiš u zabludi.. Dizanje bijesa protiv vlade od strane oporbe???? hehehehehehe
Vjeruj mi, ne može meni oporba više podić količinu bijesa prema vladi. Prezirem sve do jednoga..

Luka o kakvom ti građanskom ratu govoriš? Zašto?? Nije meni cilj ubijat hrvate, već maknut trenutno vlas jer su nesposobni lopovi.. :)) hehe I to je sve..
Nemam ja ništa protiv tebe da bi ti išao nanosit zlo. Dosta je zla bilo u našoj državi.

Treba maknut HDZ, ne ubijat hrvate!!!

"Politika jede živce i treba je se okanit". Upravo ovo treba iskorijeniti i vratit vlast narodu a ne nekolicini ljudi. Ova demokracija u hr uopće nije demokracija jer narod nema pravo glasa.

Dajte, jel nema nijednog moderatora da zaključa temu?? Prije nego netko izgubi živce i krenu se dijelit crveni..
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 13:31 (coder_).
17 godina
Bukva kaže...
Miha LA kaže...

Pa ako netko iz dijaspore čita ovaj forum.... Namigiva

Pogledaj na index, ima članak o tome kako je dijaspore iz SADa stala braniti Sanadera... To što su oni iz dijaspore napisali... Well, uspilo bi i HC emače nasmijati Osmijeh
Najbolji su mi ti, zive vani gdje je med i milijeko onda podržavaju HDZ
a ni ne znaju kako ljudi ovdje zive.
Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 780 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
17 godina
neaktivan
boxer kaže...
 Aj ti meni fino objasni kako to Bosanci "iskoristavaju" prepirke koje se vode?!
 Ma nisam htjeo pokretati internacionalnu prepirku! Bosanci i Madari su meni najbolji nasi susjedi!;D

Ali ako bas trebam spomenuti onda je trazenje prolaza kroz nase more, izlaz na Jadransko more kod Neuma... koji prije 2. sv. rata tj. do Yuge nisu imali nikada...
Pa do Republike Srpske i Dodika koji sada prije izbora kaze da je Hrv. Kostajnica njihova a nikada nije bila...

Ma kazem vam od rasprave u politici nikada kruha jer ima nas svakakvih a svatko ima svoje misljenje...
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 13:30 (Luka).
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...
 Daj stari..živiš u zabludi.. Dizanje bijesa protiv vlade od strane oporbe???? hehehehehehe
Vjeruj mi, ne može meni oporba više podić količinu bijesa prema vladi. Prezirem sve do jednoga..

Luka o kakvom ti građanskom ratu govoriš? Zašto?? Nije meni cilj ubijat hrvate, već maknut trenutno vlas jer su nesposobni lopovi.. :)) hehe I to je sve..
Nemam ja ništa protiv tebe da bi ti išao nanosit zlo. Dosta je zla bilo u našoj državi.

Treba maknut HDZ, ne ubijat hrvate!!!

Dajte, jel nema nijednog moderatora da zaključa temu?? Prije nego netko izgubi živce i krenu se dijelit crveni..
 E pa vidis to je moje misljenje a kao sto rekoh svatko misli da je u pravu! Kazem simbolicki "gradanski rat" jer smo mi svi zagrizeni za svoja uvjerenja i tesko bi itko popustio tako lako!

Eto makni HDZ, JA nemam nista protiv! Doci ce SDP na vlast (dosao bi na redovnim izborima sljedecim ionako) i opet sve po starom. Nakon nekog vremena pljuvat ce se po njima i tako u krug... Ja stvarno nemam svoga favorita ali znam da cemo za 3-4 godine opet pljuvati ovdje po (tadasnjoj) aktualnoj vlasti...

sry. za dupli post...
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 13:37 (Luka).
17 godina
neaktivan
Luka kaže...
 E pa vidis to je moje misljenje a kao sto rekoh svatko misli da je u pravu! Kazem simbolicki "gradanski rat" jer smo mi svi zagrizeni za svoja uvjerenja i tesko bi itko popustio tako lako!

Eto makni HDZ, JA nemam nista protiv! Doci ce SDP na vlast (dosao bi na redovnim izborima sljedecim ionako) i opet sve po starom. Nakon nekog vremena pljuvat ce se po njima i tako u krug...

sry. za dupli post...
 NEću ja ni HDZ, ni SPD, ni HSP, ni HSS već hoću vlast koja neće krast, koja će bit nemilosrdna prema kriminalu(ona koja neće bit u dogovoru sa kriminalcima). vlast koja neće na svakom državnom poslu probat u privatne džepove okrenit par milijuna kuna. E to ja hoću!! A to nitko ne razumije!! Istina da to nikad na balkanu neće ni biti.. al jbg..u nadi je spas.
Ja bi najradije da ja dođem na vlast pa da svi žive sretni i zadovoljni.. Prvo što bi napravio: Svima kompovi!! Besplatan 24Mb flat!! :))))
17 godina
Luka kaže...

Automobil je naručen kada je Sanader predložio poslodavcima da ljudima srežu plaće i ukinu božićnice!! Strašno. Kažu da su morali kupiti taj auto jer je "stari" (koliko star? godinu, dvije?), skup za "servisiranje" i održavanje!! Šta će se novi sam održavat i servisirat? (po meni za te pare treba da ti ujutro donese doručak u krevet).

A to da "ljudi pustimo se politike i gledajmo "svoja" posla" mi ne prolazi. Pustimo mi političare da kupe pare, uživaju, a to šta vodimo u europi (ma moža i u svijetu) po cijeni benzina, hrane... nema veze...

17 godina
neaktivan
coder_ kaže...
 NEću ja ni HDZ, ni SPD, ni HSP, ni HSS već hoću vlast koja neće krast, koja će bit nemilosrdna prema kriminalu(ona koja neće bit u dogovoru sa kriminalcima). vlast koja neće na svakom državnom poslu probat u privatne džepove okrenit par milijuna kuna. E to ja hoću!! A to nitko ne razumije!! Istina da to nikad na balkanu neće ni biti.. al jbg..u nadi je spas.
Ja bi najradije da ja dođem na vlast pa da svi žive sretni i zadovoljni.. Prvo što bi napravio: Svima kompovi!! Besplatan 24Mb flat!! :))))
 Slazem se sa tobom ali ajde reci mi koja je to vlast? Jel postoji takva stranka?

To je poanta svega sto sam rekao, sve je to isto... briga me za auto ono je samo bio primjer...

Doktore odakle ti ta informacija? Ajde nam ti reci jednu stranku koja nudi ono sto je podcrtano?
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 13:43 (Luka).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice