Ljudi, ja ovo ne mogu vjerovat. Šta radi ova naša monopolistička "vlada"!!!
Ovo je ružno, bezobrazno, gnjusno i ja mislim da nam se "divi" cijeli svjet!
Ljudima (doktorima, nastavnicima...svima u DRŽAVNIM firmama) kresat plaću za 6% da bi se u "kriznoj godini" uštedjelo, ja mislim oko šest miliona kuna (možda se varam), i KUPIT yebeni auto "za vladu" ili ti ga za gospodina Smranadera od četiri i pol miliona kuna!! (iako je kupljen krajem prošle godine, ali se je znalo šta dolazi, a kupio se u vrijeme kada je Smranader najavio ukidanje Božićnica). Ma to nema nigdje, nigdje...ljudima uzimat yebenih 280 kuna mjesečno od plaće, (u obitelji mi neko radi u prosvjeti pa znam tu cifru), a u vrijeme RECESIJE i BANANE ići kupovat automibili u kakvom se ne voze niti predsjednici moćnih europskikh država (Francuska npr.). Stari je skuplji za održavat??!! LOL. A šta sada? Prodaju ga i "strai" će morat održavat...!!!! Sa svakom izjavom si skaču u usta i nikom ništa. Ružno....
I onda onaj bjeloglavi sup (Kosorica) kaže da vozi toliko star BMW da joj se ugasio na cesti. Joj, joj, joj.....
Toliko o tome, ako će mod izbrista ovu temu, može, alli sumnjam jer su ovdje ljudi sposobniji nego ova naša "vlada"