Dobrovoljno pristupanje vojsci RH

poruka: 278
|
čitano: 145.806
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Dobrovoljno pristupanje vojski RH

Odma cu ti rec ostavi se corava posla jer bez debele veze nemoj niti pomisljat da ces upast.

Moj necak (ja mu dođem tetak) stvarno sportski tip upa je samo zato sto smo ja (tri godine san ratova) i njegov otac (cetiri godine ratova i ranjen je usput) potegli sve ratne i poratne veze.

Viruj mi jedva jedvice

Sami sebi smo najveci neprijatelji
16 godina
Re: Dobrovoljno pristupanje vojski RH
ma i ko upadne u tu dobrovoljnu i zavrsi moze provest dve godine kuci dok dobije poziv za aktivnu sluzbu.... a one koje zanima kako je u vojsci, jako je tesko objasnit nekome izvana kako sustav funkcionira...mozda da usporedim s drzavom, drzava nam je da te bog sacuva, a sustav je deset puta nakaradniji...to je najkrace za rec...
VenAtoR#2231
15 godina
neaktivan

jeli ima netko da ide na ljecnicki 27.-28.4?

scholes
16 godina
neaktivan

Bez nekakve veze jedino je moguce upsat ako ste medicinske struke , doktror medicine ili medicinski tehničar ostalo nikako.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2015 10:55 (zeroname).
10 godina
neaktivan
Pozz. Malo mrtva tema al ajd.
Treća sam godina elektrotehnike i kanim upisati TVZ (elektrotehnika; bacc. ing.), te me zanima moze li se paralelno uz faks upisati i vojska. Cuo sam da sam uz faks časnik i da onda oni financiraju troskove fakulteta. Sad me zanima kako ide procedura i sl. Lp
Hardwell - Young Again
16 godina

moras upast u projekt kadet...e sad odi na morhovu stranicu pa vidi kako to ide.... ugl mozes u armiju i sa zavrsenim faksom al nez kako ce to proc kolko sam cuo vise nece bit uzimanja iz sustava....jebga lakse im je oblikovat covjeka po svom ako je van sustava nego ako je bio vojnik pa zna razliku izmedu vonika i casnika...iako bi ovo drugo trebalo bit svakom prvo...a ne da odes 6mj u casnicku skolu i evo odma zap voda....ako me kontate

VenAtoR#2231
9 godina
neaktivan

nekidan sam dobio poziv, vrlo rado bih isao, pa me zanima kakvo je stanje, dal se moze upast, koliko se ceka, itd

9 godina
neaktivan

Dobro večer. 
Neki dan sam se prijavio na dobrovoljno služenje, sada čekam poziv za lječnički. 
Imam pouzdane informacije da se čeka otprilike 2-3 mjeseca za lječnički pregled, te da se nakon toga ako prođeš čeka nekih mjesec dana, te krećeš na vojnu obuku u Požegu gdje budeš dva mjeseca, te nakon toga ideš u Gašince. Zanima me ima li tko se još prijavio?

9 godina
neaktivan

ja sam dobio, moram se samo javit 15.2 i onda cekat, pa me zanimalo dal neko zna neke informacije i sitnice koje bi dobro dosle =DD

15 godina
neaktivan
valky94 kaže...

Zanima me ima li tko se još prijavio?

Ja sam se prijavio prije 3-4 mj  i imao sad ljecnicki 25.1

9 godina
neaktivan
slada16 kaže...
valky94 kaže...

Zanima me ima li tko se još prijavio?

Ja sam se prijavio prije 3-4 mj  i imao sad ljecnicki 25.1

Jesi prošo na lječničkom?

15 godina
neaktivan

jesam, znači gledaju krv,mokracu,EKG,spirometriju,vid,sluh,zube i rješit  psihotest i ja sam još morao nakndano ergometriju radit ... Najviše se pada na psihotestu i pregledu zubi, al ništa strašno odi kod svog zubara da ti pregleda zube prije ljecnickog i to je to :)

9 godina
neaktivan
slada16 kaže...

jesam, znači gledaju krv,mokracu,EKG,spirometriju,vid,sluh,zube i rješit  psihotest i ja sam još morao nakndano ergometriju radit ... Najviše se pada na psihotestu i pregledu zubi, al ništa strašno odi kod svog zubara da ti pregleda zube prije ljecnickog i to je to :)

kaj tocno je bitno kod zuba? karijes ili dal ti nije koji izvaden?

9 godina
neaktivan
slada16 kaže...

jel u redu imat karijes? bitno je da nemaš niti jedan pokvaren zub, niti otvoren ili baš potpuno moraju bit zdravi?

15 godina
neaktivan

ne moraju, nego tribali bi bit popravljeni il da su u fazi popravljanja .. a ja mislim 3 izvađena toleriraju i karijes 2-3 

16 godina

e pa sretno decki....nadam se da cete upast brzo nakon rocne....iako sve mislim da cete se nacekat....ako nemate veze kake

VenAtoR#2231
9 godina
neaktivan

e hvala puno na infomacijama, čisto da se znam pripremit 

10 godina
neaktivan
Dobrovoljno pristupanje vojsci RH

Dobar dan.

Idem za 9 dana u Požegu odraditi 2 mjeseca vojnog roka.

Šta ste sve nosili tamo od stvari?jer ovo godine kao zbog smanjenja budžeta moramo nositi patike za trčanje,to nam je posebno rekao ali nije rekao za ostalo pa ako može netko napisati šta je poželjno sve ponesti?

Također kakve su šanse za ostati raditi bez neke veze?

i hoće li ove godine vojska opet zapošljavati 300-500ljudi kao prošle godine?

12 godina
Re: Dobrovoljno pristupanje vojsci RH
MadMax2015 kaže...

Dobar dan.

Šta ste sve nosili tamo od stvari?jer ovo godine kao zbog smanjenja budžeta moramo nositi patike za trčanje,to nam je posebno rekao ali nije rekao za ostalo pa ako može netko napisati šta je poželjno sve ponesti?

Pribor za osobnu higijenu.

neda mi se
12 godina
protjeran

Hv ti moze biti odskocna daska za vojnu karijeru, cak i izvan RH.
10 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...
MadMax2015 kaže...

Dobar dan.

Pretpostavljam da ručnike isto nosimo ili imamo njihove?

bunkermax kaže...

Ma samo da je meni ostati raditi u vojsci

16 godina
MadMax2015 kaže...
nicky.sl kaže...
MadMax2015 kaže...

Dobar dan.

Pretpostavljam da ručnike isto nosimo ili imamo njihove?

bunkermax kaže...

Ma samo da je meni ostati raditi u vojsci

rucnike trebas zaduzit...neznam kako je sad al jedan mali zeleni ces sigurno dobit :D 

ako nemas kaku vezu bacaj se na priprema i selekcija samo spn, bsd, vob....bilo sta gdje ces imat uvjete za dobit cin a time i ugovor za stalno....

VenAtoR#2231
16 godina
Moze li mi netko pojasniti sto vas tocno privlacit u Hr vojsku...
I sam sam docasnik Hr vojske i stvarno ne shvacam mlade koji jure kao guska u maglu.
Frka85
12 godina
stručnjak kaže...
I sam sam docasnik Hr vojske i stvarno ne shvacam mlade koji jure kao guska u maglu.

A šta je tebe privuklo u vojsku ??? Jesi li se to ikada zapitao ? 

Pošto si postavio ovo pitanje smatram da nisi za vojsku i da ne služiš na čast HV-u. 

Nemoj se uvrijediti al to je moj utisak poslije ovakvog pitanja.

neda mi se
16 godina
stručnjak kaže...

bar je danas lako saznat odgovor...od njih 100 novih sto prime 98 il 99 ide u vosjku radi posla a ova mozda dvojica zato sto hoce i zele bit vojnici....

kad sam ja isao tamo 2007. isto sam zbog posla jer sam vidio da nema neke srece u slavoniji da radim nesta drugo....a i bio sam u redovnoj rocnoj i bilo mi je ok svidalo mi se to... 

VenAtoR#2231
16 godina
Asu ja sam u vojsci 11 godina, 5 generacija profesionalne vojske. Bio sam u 4 gardijskoj (pzo) dok se nismo preselili u Benkovac...tada su mi ponudili prelazak u Hrz na helikoptere i sad sam tu. Ostao sam jer volim letenje, i helikopetere. Pitam ljude sta ih privlaci? Placa ispod prosjeka, ispucas 8 metaka godisnje, u 21 stoljecu seres u cucavac, tusevi i sobe ispod higijenskog minimuma. Za kraj sluzenje na cast domovini nece platit struju, kupit hranu i djetetu pelene itd. Sve sto sam dobio od vojske je odora i cizme. Pa eto sto vas privlaci?
Frka85
16 godina
stručnjak kaže...
Asu ja sam u vojsci 11 godina, 5 generacija profesionalne vojske. Bio sam u 4 gardijskoj (pzo) dok se nismo preselili u Benkovac...tada su mi ponudili prelazak u Hrz na helikoptere i sad sam tu. Ostao sam jer volim letenje, i helikopetere. Pitam ljude sta ih privlaci? Placa ispod prosjeka, ispucas 8 metaka godisnje, u 21 stoljecu seres u cucavac, tusevi i sobe ispod higijenskog minimuma. Za kraj sluzenje na cast domovini nece platit struju, kupit hranu i djetetu pelene itd. Sve sto sam dobio od vojske je odora i cizme. Pa eto sto vas privlaci?

Pa zato sam i reko odma svima ako imaju vezu odma se trpaj negdje  da nisi u brigadi il sta ti ja znam, ili selekcija da odes tamo gdje je bolja i placa i mjesto i poso i uvijeti.... meni je super sam sam se probio, pucam puno vise od tih 8 metaka i placa mi je dobro iznad prosjeka tako da.... kako si uredis tako ce ti bit....sam il s vezom.... :D

neki dan sam bio u benkovcu....tamo je boze te sacuvaj....

VenAtoR#2231
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2017 12:25 (jocommb).
15 godina
neaktivan
stručnjak kaže...

Uglavnom nemaju pravu sliku o vojsci, tj. stanjem u našoj

10 godina
odjavljen
nicky.sl kaže... 

Pošto si postavio ovo pitanje smatram da nisi za vojsku i da ne služiš na čast HV-u. 

Koga boli pipica? Vojske ni samima sebi ne služe na čast, a nekmoli vojnici.

vocap, bičz?
12 godina

Jadni mi zašto smo ginuli kad nam je ovakva mladež

neda mi se
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice