Dobra knjiga za naučit svirat gitaru

poruka: 6
|
čitano: 5.789
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Naslov dosta govori.

Već skoro godinu dana sviram tamburicu(imam brač - kudlikov),ali sam se dosta zainteresirao za gitare i rekao toditeljim - kad sutra stiže gitara Smijeh

Iako je 400kn konzum mogu naučit svirat - boli me ona stvar kako zvuči samo da ja naučim akorde pikapove i sve to - nemam učitelja pa mi treba kvalitetna knjiga (ne tutorial) po mogućnosti e-book. Zahvalan sam na bilo kakvom linku ili preporuci za pravu(papirnatuOsmijeh)knjigu.

Hvala unaprijed

Once i rose above the noise and confusion,just get a glimpse beyond this illusion.I was souring ever higher but i flew too high.Though my eyes could see i still was a blind man,Tough my mind could think i still was a mad man.
17 godina
neaktivan

knjigu za preporučit nemam ali možeš skoknuti na http://www.gitare.info/ te tamo na forumu pitati ljude koji se u to razumiju.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
RE: Dobra knjiga za naučit svirat gitaru
Raving Rabbid kaže...

knjigu za preporučit nemam ali možeš skoknuti na http://www.gitare.info/ te tamo na forumu pitati ljude koji se u to razumiju.

Hvala - ajde ostali pucajte linkove.
Once i rose above the noise and confusion,just get a glimpse beyond this illusion.I was souring ever higher but i flew too high.Though my eyes could see i still was a blind man,Tough my mind could think i still was a mad man.
17 godina
neaktivan
RE: Dobra knjiga za naučit svirat gitaru
To bi i ja volio znati.
Imam neku gitaru od HOHHNERA
nisam je niti taknuo jer sam ju dobio za rođendan ali opet... da ne skluplja prašinu. ;)
Вгикфмлщ Зщыфмфс
17 godina
neaktivan

ima frend neku knjigu za koju kaže da je dosta dobra. sutra ću ga pitati pa vam javim.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice