Dobitak na kladionici (ne želi ga isplatiti) zaključana tema

poruka: 94
|
čitano: 29.362
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Dobitak na kladionici (ne želi ga isplatiti)
zerocool12 kaže...
cod4gamer kaže...
proteine1 kaže...

gle ne z...................

Kak mi se čini i on i frend će pokupiti batina i kaznenu... S kladionicama/kockarnicama se nije baš dobro igrati tako...

i meni se nekak cini :D

15 godina
neaktivan
juice21 kaže...

Kak mi se čini i on i frend će pokupiti batina i kaznenu... S kladionicama/kockarnicama se nije baš dobro igrati tako...

To je vjerojatno kvartovski kafić, tako da nikakvih batina niti prijava nece biti.

Konobar je vidio mladog decka sa dobitnim listićem, te mu ga oduzeo na glupu pricu koja drzi vodu (maloljetnost)

Vjerojatno šef pije kavu u svom kafiću najmanje pola smjene.

Jesi razmišljao da prije popričaš sa njegovim šefom nasamo, i nakon sto mu sve obajsnis u razgovor pozoves i konobara.

Vjerujem da šefu nebi bilo drago čuti da mu se zaposlenik tako odnosi prema mušterijama. Pomislit će: ''pa možda i mene potkrada''.

14 godina
domagoj05 kaže...
juice21 kaže...

To je vjerojatno kvartovski kafić, tako da nikakvih batina niti prijava nece biti.

Konobar je vidio mladog decka sa dobitnim listićem, te mu ga oduzeo na glupu pricu koja drzi vodu (maloljetnost)

Vjerojatno šef pije kavu u svom kafiću najmanje pola smjene.

Jesi razmišljao da prije popričaš sa njegovim šefom nasamo, i nakon sto mu sve obajsnis u razgovor pozoves i konobara.

Vjerujem da šefu nebi bilo drago čuti da mu se zaposlenik tako odnosi prema mušterijama. Pomislit će: ''pa možda i mene potkrada''.

Najbolji savjet do sada - probaj ovo, po mogućnosti u pratnji punoljetne osobe.

Kakvo je smeće od čovjeka taj konobar, ne mogu vjerovati.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
16 godina
neaktivan
pr0n_addict kaže...

Najbolji savjet do sada - probaj ovo, po mogućnosti u pratnji punoljetne osobe.

Kakvo je smeće od čovjeka taj konobar, ne mogu vjerovati.

Apsolutno se slažem. Ako mu je šef ok osoba, trebalo bi sve biti uredu.

Samo, ne bih se čudio da mu je šef neki tetak/stric i sl. {#}

0_o
16 godina
Dobitak na kladionici (ne želi ga isplatiti)

Prvo idi u kafić i zaprijeti da ćeš se vratiti sa policijom i inspekcijom ako ti ne isplati novac. On je tebe pustio da se kladiš iako nemaš 18 godina, tako da mu sigurno neće biti svejedno kad mu spomeneš inspekciju i policiju.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 2:16 (antimadridista).
17 godina

cek vi mislite da ce konobar udarit maloljetnu osobu? i to bi htio vidit, da mi to napravi privatna tuzba odma leti, i dobis vise para nego na toj kladionici sto si dobio. kakva tucnjava, u ovoj prici samo taj konobar moze popusit, lijepo mu dođi, reci da ako odma neda lovu koja pise na listicu i ako se bude pravio glup i grbav da ce mu sutra tu bit inspekcija, on ce dobit otkaz i tako dalje. malo ga uplasi ozbiljnom pricom, nemoj psovat ili mu prijetit da ces mu ti ili netko drugi nesto napravit, ne daj mu nikakvog povoda da on tebe prijavi nekom, samo mu reci da ako ti nesiplati odma 2500 kn da ides prijavit inspekciji da je dao da se maloljetnici klade. valjda je bilo jos maloljetnika koji se tu klade, oni ti mogu posluzit kao svjedoci da je to radio. cak i ako je on digo tu lovu, pa sto onda, lijepo ce onda iz svog džepa izuv 2500 kn i to je to, samo se treba dobro postavit a ne da te seljacina ismije zato jer je stariji pa kao sto ces ti klinac njemu. 

14 godina
neaktivan
Gledajte svi mi kada smo bili mladi smo se voljeli kladiti, makar nismo bili punoljetni i da se to dogodilo bilo kome od nas i nama nebi bilo svejedno.

Ja da sam na njegovom mjestu ovo bi napravio:

1. Rekao bih tati sto se dogodilo, pa kakav god da ti je otac, ako mu kazes da si dobio 2500kn i da ti ih je jedan konobar uzeo, vjeruj ici ce s tobom odmah u kafic da poprica s njim (pa cak i da ti uzme te novce, bolje da su u njegovom džepu, nego kod nekog lopova od konobara)

2. Kada dodete u kafic, prvo nadite tog konobara i neka mu tvoj tata kaze normalnim glasom zasto je uzeo dobitan listic od njegovog sina, dali on zna da je on na jednu stranu ukrao novac od njega te da je tima prekrsio zakon, i da zbog toga mozete prijaviti policiji)

3. Ukoliko on se isprica i da novac super svi zadovoljni, a ako ne, tada ides do sefa kafica i kazem njemu citavu pricu te mu reces da ukoliko nece da mu vrati novce, da ce ga prijaviti policiji, te s tim ce odmah doci inspekcija jer ce vidjeti da se je osoba koja se kladila bila mlada od 18, te tada ce on dobiti kaznu od nekih min 15000kn jer se u njegovom kaficu dozvolilo kladnje nepunoljetnim osobama.

4. To ce vjerojatno proci (bar bih ja da sam na gazdinom mjestu odmah pozvao konobara i trazio da ti vrati novac), a ako ne otides do policije i prijavis konobara, mozda neces dobiti novce, ali ce bar konobar platiti za to sto ti je "ukrao" novac.
Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima, javite mi se na pp,VEOMA JEFTINO
16 godina
neaktivan

Nasilje i prijetnjama ništa ne postiže več treba biti na humani način.

To što konobar uzeo ticket jel ti je zatražio osobnu na uvid?

Ako  nije kako je znao da si maloljetan?

Ak je konobar već isplatio novce sebi.

Ne brini stići će mu pravda ali spora i dostižna.

Bit će mu zlo to što je učinio nepravdi i imat će osječaj grižnje savjesti pa će ti vratit u cijelosti.

Nenad
18 godina
neaktivan
MSN kaže...
Gledajte svi mi kada smo bili mladi smo se voljeli kladiti, makar nismo bili punoljetni i da se to dogodilo bilo kome od nas i nama nebi bilo svejedno.

Ja da sam na njegovom mjestu ovo bi napravio:

1. Rekao bih tati sto se dogodilo, pa kakav god da ti je otac, ako mu kazes da si dobio 2500kn i da ti ih je jedan konobar uzeo, vjeruj ici ce s tobom odmah u kafic da poprica s njim (pa cak i da ti uzme te novce, bolje da su u njegovom džepu, nego kod nekog lopova od konobara)

2. Kada dodete u kafic, prvo nadite tog konobara i neka mu tvoj tata kaze normalnim glasom zasto je uzeo dobitan listic od njegovog sina, dali on zna da je on na jednu stranu ukrao novac od njega te da je tima prekrsio zakon, i da zbog toga mozete prijaviti policiji)

3. Ukoliko on se isprica i da novac super svi zadovoljni, a ako ne, tada ides do sefa kafica i kazem njemu citavu pricu te mu reces da ukoliko nece da mu vrati novce, da ce ga prijaviti policiji, te s tim ce odmah doci inspekcija jer ce vidjeti da se je osoba koja se kladila bila mlada od 18, te tada ce on dobiti kaznu od nekih min 15000kn jer se u njegovom kaficu dozvolilo kladnje nepunoljetnim osobama.

4. To ce vjerojatno proci (bar bih ja da sam na gazdinom mjestu odmah pozvao konobara i trazio da ti vrati novac), a ako ne otides do policije i prijavis konobara, mozda neces dobiti novce, ali ce bar konobar platiti za to sto ti je "ukrao" novac.

Potpis na sve ovo {#}

Osoba koja je maloljetnoj osobi prodala ili dozvolila alkohol, duhanske proizvode, opojne droge, klađenje počinila je kazneno djelo. Konobar zbog toga može

ostati bez posla +  završiti u zatvoru +  platiti sudske troškove

Kakav god ti otac bio, reci mu... ti si žrtva krađe u ovom slučaju, a to što su ti oni dozvolili da se kladiš to je njihov problem a ne tvoj tako da si pred zakonom čist.

15 godina
neaktivan

Meni se čini da je vidio da te može zastrašiti i izbaciti, pa je to iskoristio, a ti si (jbg) pomalo naivno postupio. 

Znam da bi mu 2-3 prijatelja što poznajem (a koji su, hajmo tako reći, ''strastveni kladioničari'') odmah polupali čitav lokal, a usput i njega (bez ikakve zezancije).

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
16 godina
neaktivan
Nello kaže...

Nasilje i prijetnjama ništa ne postiže več treba biti na humani način.

To što konobar uzeo ticket jel ti je zatražio osobnu na uvid?

Ako  nije kako je znao da si maloljetan?

Ak je konobar već isplatio novce sebi.

Ne brini stići će mu pravda ali spora i dostižna.

Bit će mu zlo to što je učinio nepravdi i imat će osječaj grižnje savjesti pa će ti vratit u cijelosti.

ti baš živiš u nekom svom utopijskom svijetu gdje su svi dobri i pošteni i gdje je sve pravedno...how yes no

Bonasera, Bonasera. What have I ever done to make you treat me so disrespectfully? If you'd come to me in friendship, then this scum that wounded your daughter would be suffering this very day.
16 godina
PLASMAorLCD kaže...

Meni se čini da je vidio da te može zastrašiti i izbaciti, pa je to iskoristio, a ti si (jbg) pomalo naivno postupio. 

Znam da bi mu 2-3 prijatelja što poznajem (a koji su, hajmo tako reći, ''strastveni kladioničari'') odmah polupali čitav lokal, a usput i njega (bez ikakve zezancije).

U nas je jos gore :D

U nas je covjek jednom slupao LCD TV od "Binga" jer mu nije dalo broj koji je dugo cekao i gruh pepeljara u TV, i nista od nje, sasuo se sav ekran, ali covjek je imao papire da je neuracunljiv pa nije morao nista da plati hahaha, a inace u nas (stvarno lijepe) djevojke rade u kladionici, mozete misliti sta bi joj uradili kada ne bi isplatila pare....

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 11:07 (Haker_x).
18 godina
Najbolje ti je otici do sefa kafica i popricati sa njim. Ako i to ne upali pozvati inspekciju i policiju.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
18 godina
Ako treba neka pomoc javi, ja se dobrovoljno javljam da popricam s konobarom, samo ako mi je blizu jer sam ipak u krku, do ri mogu skoknuti al placas put.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
18 godina
neaktivan
proteine1 kaže...
kameni_zg kaže...

Čekaj malo pa di na listicu pise tvoje ime ?! Nisi trebao nista govorit konobaru samo rec dobro aj bok, rec nekom frendu 18+ da ti sutradan pokupi pare(ti nemoj ic s njim da te konobar ne prepozna) i to je to..., ali svejedno jbt imas 17 godina, oces rec da ce te tata tuc?

mislio sam da će mi isplatit novce, jer se cinio ok covjek,.. a što sam mogao, ja sam dosao u kafic i rekao evo tiket dobio sam, i on kao isao isplacivat, i onda poceo s*ati. blabla.. ma ne smijem prije 18 - te. tek napunio 17, a stari ne zeli da se kladim misli da cu postati ovisnik

može ti stari reci i srati tebi ali kad mu veliš da si dobio 2500kn i da ti ne želi isplatiti mislim da će osobno otići po to.. najverovatnije ti neces taj novac vidjeti ali ce ga bar tvoj stari imati..

eto pokušaj. a konobar ce ostat suvog k--ca

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
14 godina
neaktivan

Jutros došli ja i susjed u kafić, tamo je bio srećom samo onaj lopov od konobara, i došao moj susjed(glumio mi je brata), ja sam bio vani (konobar me nije vidio), i rekao isplati lovu koju si ''pokrao'' mom bratu inače ce cu te prijaviti policiji, dobit ces otkaz! A on njemu: prijavi boli mene k*rac, i poceo mu psovati majku, i poceo ga gurati da izadje vani. a susjed poludio, gurnio ga, otišao mu do kase i uzeo 2200 kn, nije imao više u kasi i izašao je vani. eto cini se da je ovo bio najbolji nacin, iako sam dobio samo 1200kn, bolje išta nego ništa! hvala svima i iz ovog sam izvukao pouku!

15 godina
neaktivan

a kaosa...

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
17 godina

niste normalni, pa ovaj ce vas prijavit. imat cete sranja.

14 godina
neaktivan
apoteka kaže...

a kaosa...

Drugačije ne bih dobio lovu....

mar123 kaže...

Neće, ne brini

15 godina
neaktivan
proteine1 kaže...

Jutros došli ja i susjed u kafić, tamo je bio srećom samo onaj lopov od konobara, i došao moj susjed(glumio mi je brata), ja sam bio vani (konobar me nije vidio), i rekao isplati lovu koju si ''pokrao'' mom bratu inače ce cu te prijaviti policiji, dobit ces otkaz! A on njemu: prijavi boli mene k*rac, i poceo mu psovati majku, i poceo ga gurati da izadje vani. a susjed poludio, gurnio ga, otišao mu do kase i uzeo 2200 kn, nije imao više u kasi i izašao je vani. eto cini se da je ovo bio najbolji nacin, iako sam dobio samo 1200kn, bolje išta nego ništa! hvala svima i iz ovog sam izvukao pouku!

dobar ti je taj susjed

cort g200
14 godina
protjeran
mar123 kaže...

hahaha haos in the birc....{#}

Neka je uzeo tako i treba,ne vjerujem da konobar ima .uda bilo sta rec ili prijavit,lijepo ce to vratit od tvog dobitka koji je sebi siplatio i to je to...:D

TL
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 12:58 (Tomo53nja).
18 godina
neaktivan

Ako nešto nekome ukradeš, to je krađa.

Ako tebi netko nešto ukrade i to sebi pribaviš nazad, to nije krađa.

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Ma sta ce ih prijavit za kradu? Pa konobar je prvi njega pokro, pa su si vratili :) Nista strasno.

14 godina
neaktivan

Ajde neka me prijavi, pa cu ja njega, da pusta maloljetnicima da kockaju, i prodaje alkohol... Pa ce ga ta prijava koštat otkaza!

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 13:00 (proteine1).
14 godina
neaktivan
proteine1 kaže...

Ajde neka me prijavi, pa cu ja njega, da pusta maloljetnicima da kockaju, i prodaje alkohol... Pa ce ga ta prijava koštat otkaza!

Kad sef vidi da nema love u kasi...pretpostavljam kaj ce biti{#}

Errando discimus...Disce parvo esse contentus....Qualis vita, finis ita
14 godina
neaktivan
Johnny4286 kaže...
proteine1 kaže...

Kad sef vidi da nema love u kasi...pretpostavljam kaj ce biti{#}

Šta nam može,   nezna nam ni ime ni prezime ni ništa.

16 godina
neaktivan

Bolje reci starom, ako ti neces dobit nista, makar ce ti pare bit kod starog, nece bit kod togg mulca od konobara. Valjda vise volis da ti stari ima pare nego taj konobar, plus ih ti je ukrao. 

A vjerujem da ce ti stari ako izvuce pare dati sigurno nesto, makar 150-200 eura. 

dzix
14 godina
odjavljen
proteine1 kaže...
apoteka kaže...
proteine1 kaže...
apoteka kaže...

dovedi nekog punoljetnog i priprijeti policijom

ako mozes dokazat da ti je uzeo tiket

nevezano sto si maloljetan, moze se smatrat kradom

a i ako si maloljetan, uvijek mozes prijavit da su ti uopce dopustili kladenje

mislis da tako mogu riješiti to, koliko je pouzdano

nista nije pouzdano, ali tako bi ja napravio

zacudio bi se koliko je prijetnja policijom ucinkovita

A šta da dodem liku i kazem idem na policiju? malo je glupo...

pa uzeo ti je dobitan listic i to je krađa (odnosno da ti uzme bilo kakav listic je krađa)

a dignut novce moze bilo tko stariji od 18 godina neovisno o tome tko je uplatio i imas potpuno pravo na to 

Nadam se da si on nije vec do sada dignuo te novce 

http://revohd.com
14 godina
neaktivan
dzelo kaže...

Bolje reci starom, ako ti neces dobit nista, makar ce ti pare bit kod starog, nece bit kod togg mulca od konobara. Valjda vise volis da ti stari ima pare nego taj konobar, plus ih ti je ukrao.

A vjerujem da ce ti stari ako izvuce pare dati sigurno nesto, makar 150-200 eura.

Citaj par postova gore, izvukli smo lovu.

14 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
proteine1 kaže...
apoteka kaže...
proteine1 kaže...
apoteka kaže...

dovedi nekog punoljetnog i priprijeti policijom

ako mozes dokazat da ti je uzeo tiket

nevezano sto si maloljetan, moze se smatrat kradom

a i ako si maloljetan, uvijek mozes prijavit da su ti uopce dopustili kladenje

mislis da tako mogu riješiti to, koliko je pouzdano

nista nije pouzdano, ali tako bi ja napravio

zacudio bi se koliko je prijetnja policijom ucinkovita

A šta da dodem liku i kazem idem na policiju? malo je glupo...

pa uzeo ti je dobitan listic i to je krađa (odnosno da ti uzme bilo kakav listic je krađa)

a dignut novce moze bilo tko stariji od 18 godina neovisno o tome tko je uplatio i imas potpuno pravo na to

Nadam se da si on nije vec do sada dignuo te novce

uzeli smo mu novac, imaš par postova prije priču...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice