Dobitak na kladionici (ne želi ga isplatiti) zaključana tema

poruka: 94
|
čitano: 29.377
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Dobitak na kladionici (ne želi ga isplatiti)

bok ljudi, evo da vam ispričam što se dogodilo, u četvrtak sam uplatio kladionicu za petak i subotu i pogodio svih 13 parova, dobitak je 2500kn. I idem ja dignut novac sav sretan rečem konobaru u tom kafiću da mi isplati to, on uzme tiket i počeo mi s**ti da sam maloljetan (17 god) imam da mi ne može isplatiti bla bla., ja mu kazem da cu dovest punoljetnog frenda da on digne, on kaze da nemoze on dignuti lovu jer on nije uplatio nego ja . a uvijek mi je dao da se kladim, a sada kad sam dignuo lovu nešto s**e. ne smijem reć starom jer bi me ubio da zna da se kladim... eh sad me zanima što napraviti, stvarno želim taj novac, mislio sam od toga kupiti si novi procesor i matičnu. ako mislite pisati, što si uplaćivao ako si maloljetan blabla. netrebate znam to i bez vas, to je prošlost. molim pomoc

15 godina
neaktivan

isti problem i kod mene, ali manji iznos.zato ne volim aparate u kafićima jer znam ako dobijem da me neće isplatit.a probaj dovest nekog starijeg možda upali ne mora konobar znat da će podić pare za tebe.nadam se da ćeš uspjet podić svoj novac ;-)

PRODAJEM AJVAR
14 godina
neaktivan
Re: Dobitak na kladionici (ne želi ga isplatiti)
cod4gamer kaže...

isti problem i kod mene, ali manji iznos.zato ne volim aparate u kafićima jer znam ako dobijem da me neće isplatit.a probaj dovest nekog starijeg možda upali ne mora konobar znat da će podić pare za tebe.nadam se da ćeš uspjet podić svoj novac ;-)

problem je u tome što mi je uzel tiket.

15 godina
neaktivan
proteine1 kaže...
cod4gamer kaže...

e hebiga...zaboravi na pare.sad si izvukao pouku :) šteta što je tako velik iznos

PRODAJEM AJVAR
14 godina

Čekaj malo pa di na listicu pise tvoje ime ?! Nisi trebao nista govorit konobaru samo rec dobro aj bok, rec nekom frendu 18+ da ti sutradan pokupi pare(ti nemoj ic s njim da te konobar ne prepozna) i to je to..., ali svejedno jbt imas 17 godina, oces rec da ce te tata tuc?

14 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
proteine1 kaže...
cod4gamer kaže...

e hebiga...zaboravi na pare.sad si izvukao pouku :) šteta što je tako velik iznos

a taj j**eni konobar dok sam uplacivao se smjeskao uvijek, a sad kad sam dobio ono ko te hebe..... majku mu

14 godina
neaktivan
kameni_zg kaže...

Čekaj malo pa di na listicu pise tvoje ime ?! Nisi trebao nista govorit konobaru samo rec dobro aj bok, rec nekom frendu 18+ da ti sutradan pokupi pare(ti nemoj ic s njim da te konobar ne prepozna) i to je to..., ali svejedno jbt imas 17 godina, oces rec da ce te tata tuc?

mislio sam da će mi isplatit novce, jer se cinio ok covjek,.. a što sam mogao, ja sam dosao u kafic i rekao evo tiket dobio sam, i on kao isao isplacivat, i onda poceo s*ati. blabla.. ma ne smijem prije 18 - te. tek napunio 17, a stari ne zeli da se kladim misli da cu postati ovisnik

14 godina

Uzeo ti je tiket kad je vidio kolki je dobitak, zaboravi na novac ja mislim da je on to sebi uredno isplatio. Sutra idi u kafić ireci mu da ti vrati listić da ga želiš imati za "uspomenu", e ako ti vrati listić onda mozes podic pare tako sto ces napravit ovo sto sam ti predlozio u prethodnom postu.

15 godina
neaktivan

dovedi nekog punoljetnog i priprijeti policijom

ako mozes dokazat da ti je uzeo tiket

nevezano sto si maloljetan, moze se smatrat kradom

a i ako si maloljetan, uvijek mozes prijavit da su ti uopce dopustili kladenje

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
14 godina
neaktivan
kameni_zg kaže...

Uzeo ti je tiket kad je vidio kolki je dobitak, zaboravi na novac ja mislim da je on to sebi uredno isplatio. Sutra idi u kafić ireci mu da ti vrati listić da ga želiš imati za "uspomenu", e ako ti vrati listić onda mozes podic pare tako sto ces napravit ovo sto sam ti predlozio u prethodnom postu.

Gle ja se ne zelim sa covjekom svadati sad, tu bude dosta ljudi, a on ima oko 35-40 god. samo mi fali da me napleska ko budalu, i rekao mi je da više ne dolazim

14 godina
neaktivan
apoteka kaže...

mislis da tako mogu riješiti to, koliko je pouzdano

15 godina
neaktivan
proteine1 kaže...
apoteka kaže...

nista nije pouzdano, ali tako bi ja napravio

zacudio bi se koliko je prijetnja policijom ucinkovita

14 godina
neaktivan
apoteka kaže...
proteine1 kaže...
apoteka kaže...

nista nije pouzdano, ali tako bi ja napravio

zacudio bi se koliko je prijetnja policijom ucinkovita

A šta da dodem liku i kazem idem na policiju? malo je glupo...

16 godina
neaktivan

Rađe probaj, nego da ovako ostaneš bez novaca, na totalno glup način... ako ti je uopće stalo do tih novaca :)

14 godina
neaktivan
.: R32LowRider kaže...

Rađe probaj, nego da ovako ostaneš bez novaca, na totalno glup način... ako ti je uopće stalo do tih novaca :)

A gledaj, kad bih ga prijavio policiji, stari bi mi doznao da se kladim. naravno da mi je stalo

16 godina

nemaš puno izbora,ja bi nagovorio nekog starijeg frenda da ode policiji i da kaže da mu je taj konobar maznio tiket tako da ti sam sebe ne sjebeš.

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
16 godina

Nemas sta izgubiti ako probas zar ne?

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
14 godina

Neće te napleskat, ne smije, radi kako hoćes, ali da meni uzme listić koji vrijedi te pare, ja bi se definitivno posvađao s njim makar je kako ti kazes kafic pun ljudi.. neka je.. moj savijet ti je da ides po svoje pare dok jos nije kasno.

16 godina
neaktivan

Napravio je budalu od tebe odnosno ti je dobrano pripomogao da to napraviš sam.

S parama se pozdravi i ubuduće tako kockaj samo u domaćim kvartovskim lokalima gdje si dobar s konobarima.

Tip je naprosto vidio mulca i dodatak od 2.5K na plaću i igra na godine/zastrašivanje/nemogućnost da ti dokažeš ikome išta.

Ti realno tu ne možeš ništa osim izvuć pouku i naučiti za ubuduće.

Plus, ako te još i potjerao i rekao da se ne vraćaš,

ne vraćaj se i amen jer je tiket već isplaćen a tip se odavno s ekipom nasmijao na tvoj račun.

Ružno od njega, bez daljnjeg ali sasvim logično kad pogledaš iz njegovog ugla.

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
15 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

to je i najvjerojatnije sto se dogodilo...

14 godina
neaktivan
kameni_zg kaže...

Neće te napleskat, ne smije, radi kako hoćes, ali da meni uzme listić koji vrijedi te pare, ja bi se definitivno posvađao s njim makar je kako ti kazes kafic pun ljudi.. neka je.. moj savijet ti je da ides po svoje pare dok jos nije kasno.

smije, lik je u k**cu, a nešto cu izmisliti, sutra cu otici opet pa vam javim što je bilo!

forzzuk kaže...

Napravio je budalu od tebe odnosno ti je dobrano pripomogao da to napraviš sam.

S parama se pozdravi i ubuduće tako kockaj samo u domaćim kvartovskim lokalima gdje si dobar s konobarima.

Tip je naprosto vidio mulca i dodatak od 2.5K na plaću i igra na godine/zastrašivanje/nemogućnost da ti dokažeš ikome išta.

Ti realno tu ne možeš ništa osim izvuć pouku i naučiti za ubuduće.

Plus, ako te još i potjerao i rekao da se ne vraćaš,

ne vraćaj se i amen jer je tiket već isplaćen a tip se odavno s ekipom nasmijao na tvoj račun.

Ružno od njega, bez daljnjeg ali sasvim logično kad pogledaš iz njegovog ugla.

Ja želim taj novac i vratit cu ga, taman mu ga uzeo iz kase

16 godina
Ja bi sa tatom dosao da je tako pa nek neisplati! Naravno da imam 17 inace kafic bi trebao najebat ako su ti dozvolili kladenje ako nista neupali daj pricu u novine to ako nista ce im navuc inspekcije samo ju lijepo slozi...objavit ce ju neki portal pa se to prosiri nabrzinu inace to sto je ucinio je kazneno djelo posto je steta veca od 1000kn pa mozes i na policiju...a kazes da si za starog uplacivo i ovaj ti uzo listic kad si dosao po to naravno uputi roditelje u pricu...nece te ubit radi malo kladenja
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
proteine1 kaže...

Ja želim taj novac i vratit cu ga, taman mu ga uzeo iz kase

To nisu male pare, to je preko 300€, ne bi ni ja odustao tako lahko...

14 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
Ja bi sa tatom dosao da je tako pa nek neisplati! Naravno da imam 17 inace kafic bi trebao najebat ako su ti dozvolili kladenje ako nista neupali daj pricu u novine to ako nista ce im navuc inspekcije samo ju lijepo slozi...objavit ce ju neki portal pa se to prosiri nabrzinu inace to sto je ucinio je kazneno djelo posto je steta veca od 1000kn pa mozes i na policiju...a kazes da si za starog uplacivo i ovaj ti uzo listic kad si dosao po to naravno uputi roditelje u pricu...nece te ubit radi malo kladenja

A kažem li starom prebit će ga, on pukne odmah.... Ne želim da nahebem... želim to rješiti mirnim putem (ako je ikako moguce). ma uplacivao sam ja sam tiket za sebe ne za starog. a neznam....

16 godina

kad ti stari čuje da si osvojio 2500kn vjerujem da će bit sve samo ne ljut..

16 godina

Ali u profilu ti pise da si rodjen 04.10.1993, a to je skoro 19 godina, ili nisi stavio pravi datum rodjenja...

14 godina
neaktivan
luka94 kaže...

I šta ak kažem starom, on će mi s*ati i neću dobiti ni kune......

14 godina
neaktivan
Haker_x kaže...

Ali u profilu ti pise da si rodjen 04.10.1993, a to je skoro 19 godina, ili nisi stavio pravi datum rodjenja...

Nisam stavio pravu godinu, kakve sad to veze ima molim te?

14 godina
protjeran
proteine1 kaže...

A kažem li starom prebit će ga, on pukne odmah.... Ne želim da nahebem... želim to rješiti mirnim putem (ako je ikako moguce). ma uplacivao sam ja sam tiket za sebe ne za starog. a neznam....

Odi sa starim,reci da te zanimalo to kako se kladi,nastancao bzvz dosta parova da vidis oce proc sta i da vidis kako to ide,reci da si otisao tamo u birc da pitas kako da provjeris da li je listic dobitan posto si mislio da si sve pogodio, te kako mozes dic novce pri cemu ti je konobar uzeo listic i rekao da se vise ne vracas,stari ce poludit,odes s njim u birc taj i to rijesis,vise se nemoj kladit do 18. i rijesena prica...{#}

EDIT: lijepo mu kazes da ti trebaju novi dijelovi za komp i neka ti da da si to kupis on sebi neka uzme ostalo i rijesena prica jbga bilo bi uredu da starije dobije nesto ako izvuce pare od toga lika odnosno listic {#}

TL
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 0:39 (Tomo53nja).
16 godina
proteine1 kaže...
luka94 kaže...

I šta ak kažem starom, on će mi s*ati i neću dobiti ni kune......

a gle,bolje da ti stari uzme pare nego taj smrad....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice