Dešavanja u Libiji

poruka: 178
|
čitano: 24.836
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Dešavanja u Libiji

na twitteru libijsku idilu iz minute u minutu remete nova zbivanja kod amera.

15 godina
neaktivan
Dešavanja u Libiji

Valjda će već jedamput uhvatit sotonu gadafija.

F.C LIVERPOOL
16 godina
protjeran
Dešavanja u Libiji

Ma samo neka se klone nas.Jer dovoljno imamo

sra.a i jos nam samo fali da saljemo nase vojnike tamo.

born to be gamer
14 godina
neaktivan
Dešavanja u Libiji

Ja mislim da će se to gadno završit,kažem samo mislim,nisam siguran.Mislim da kad (i ako ikad) ubiju gadafija,njegovi ljudi će napast europu,ja nisam siguran no sve je moguće,no mene ta politika baš i nezanima.

Da je meni otic u kameno doba Spilja u planini bila bi mi soba Krzno od medjeda bile bi mi gace Subara od mamuta na glavu mi stace !septika!
17 godina
neaktivan
Re: Dešavanja u Libiji
skank666 kaže...

da se prisjetimo te strasne diktature u libiji.... odvratno, to nije covjek to je monstrum:

...

i onda netko povjeruje da se narod buni svojevoljno...

skank666 kaže...

to ti je sve izrezirano... ko film. a i unajme si neke statiste da malo odglume i to ti je to - velika obamina obmana

Ja na libijskim ulicama nisam vidio Amere, već Libijce. Da im je zbilja bilo dobro kako je pisalo gore, zar zbilja misliš da bi ih netko mogao podmititi bilo čime?

Istina je uvijek negdje između.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Dešavanja u Libiji

Nema veze sad, čeka ih dug period demokratičnosti na SAD način.

Cemetary gates
17 godina
Danny_HR kaže...

Ja na libijskim ulicama nisam vidio Amere, već Libijce. Da im je zbilja bilo dobro kako je pisalo gore, zar zbilja misliš da bi ih netko mogao podmititi bilo čime?

Da... šaka libijaca. 

Sto se tice podmićivanja. Dolar zna biti uvjerljiv :) 

Smrt kapitalizmu. Sloboda narodu.
16 godina
odjavljen

in dollar we trust! ima nafte, ne je8e nikog, lagano "lud", nije duzan tj ne ovisi o nikom pa ga zato ne mogu kontrolirat i zbog tog on mora dole... sjecate se ovog, treba biti faca za ovakvo nesto..

sljedeci je hugo plemeniti chavez... al, eto, jadnog ga strefila bolest. nadam se da ce se izvuc..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
Dešavanja u Libiji

Nepratim baš po vijestima jer nemam vremena,a i ne želim puniti misli dodatnim problemima i jedino što mogu reći je da mi se čini kako jadnog gadafija svi hebu u zdrav mozak.

14 godina
neaktivan
Dešavanja u Libiji

Politika je kod njih učinila svoje,ali se mi još držimo.

Da je meni otic u kameno doba Spilja u planini bila bi mi soba Krzno od medjeda bile bi mi gace Subara od mamuta na glavu mi stace !septika!
17 godina
Danny_HR kaže...
skank666 kaže...

da se prisjetimo te strasne diktature u libiji.... odvratno, to nije covjek to je monstrum:

...

skank666 kaže...

to ti je sve izrezirano... ko film. a i unajme si neke statiste da malo odglume i to ti je to - velika obamina obmana

Normalno da da.

Imas primjer nas. Jest da smo iz juge izasli zbog nekih drugih razloga ali se dobro sjecam obecanja prosperiteta kojeg ce nam nuditi tzv. demokracija i kapitalizam.

Mislili smo da cemo svi voziti bjesne americke aute, jedva smo cekali americke marke, mcdonaldse, coca cole, lačoste i slicne gluparije, dok su nam u isto vrijeme obecavali nerealne plaće.

Danas imamo puno manje plaće, mcdonalds nam ne vrijedi kca, polako nam uzimaju socijalna prava, besplatnih stanova nigdje, nezaposlenost raste...itd.

Uopce me ne bi cudilo da se sada i Libijce hrani istim gluparijama, pokazuju slike americkog sna i ne znam sto sve ne, kako bi oni mislili da su zapravo potlaceni u ovom rezimu.

Oni sada misle kako ce svaki od njih moci sagraditi po 2-3 kuce, posjedovati 2-3 auta, piti starbucks kave jer su tako vidjeli na nekom filmu...dok su u ovom rezimu vjerojatno bili limitirani samo na jedan stan, velik po njihovim potrebama i vjerojatno jedan auto. (nagadam) Ljudska pohlepa je tu posrijedi takoder.

Zalit ce oni za danima Gadafija 100% sam siguran u to.

Za ostvarit te, nazovi to snove, ce im sigurno trebati par americkih kredita, a i za obnovu razrusenoga.

Sta, kamate ce ionako vracati u naftnim busotinama i ostalim dobrima, a novaca nikad dosta pa ce vjerojatno dici jos par kredita...i znate vec kako to ide na osobnom primjeru. ^^

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Dešavanja u Libiji

Sumnjam da je baš Libijcima bilo bajno kada su bez obzira na žrtve krenuli u rušnje režima, ali opet kako kaže prof Einstein u Red Alertu : sooner or later time will tell .

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am
15 godina
neaktivan
Dešavanja u Libiji

Činjenica ipak ostaje da SAD pod parolom borbe protiv terorizma, održavanja mira i sličnih može raditi što god hoće, ovaj put u međunarodno priznatoj državi. Gruba povreda svih mogućih konvencija od strane saveznika i ovaj put će proći nekažnjeno, ali srećom, pred onim na nebu smo svi ipak jednaki, ashes to ashes, dust to dust, i to ohrabruje.

Mogu postaviti režim koji žele, svrgnuti onaj koji pak ne žele, mogu to raditi svugdje, i bilo kada. To je zapravo kad čovjek pogleda - zastrašujuće. Na stranu i Saddam, i ovaj luđak Gaddafi, samo glupan može misliti da je on med i mlijeko, ali za ono što slijedi Libijskom narodu, kad ih pregaze i kad im se infiltriraju u sve pore društva SAD i kolonizatorska bagra, nažalost izgubiti će puno puno više.

A kreteni to ne razumiju, i bore se za bolje sutra rušeći sve što su do tada godinama, desetljećima tolerirali i podržavali. Pa kvragu i sve, prije 2g su se grlili i Blair, i Sarkozy i Berlusconi sa Gaddafijem, a vidi gdje su danas.

Indikativno je u 3pm isto tako da je SAD, kako je netko i argumentirao i dokumentirao na ovoj temi već, u sukobu, svađi ili pak ratu sa svim hebenim izvoznicima nafte po svijetu, ili barem svim najvećim. New world order ako mene pitate, ovo je čista urota i čistka velikih bijelosvjetskih moćnika, prvo da se oslabe muslimani, drugo da se zauzmu naftna nalazišta, i treće da se jednostavno ionako mala moć neistomišljenika SAD-a do kraja uništi.

Ja mislim, luđaci kakvi god oni bili, možemo biti Bogu zahvalni i na Chavezu, i na Bolivijcu onom ludom, i na Castru, pa i na Gaddafiju, Kineze neću ni spominjati i njihovu važnost. Tu je negdje, iako me i on razočarao, i Putin. Protuteža je nešto što ovaj svijet spašava, protuteža SAD-u, mislim.

Cemetary gates
17 godina
woodgamesfx kaže...

Sumnjam da je baš Libijcima bilo bajno kada su bez obzira na žrtve krenuli u rušnje režima, ali opet kako kaže prof Einstein u Red Alertu : sooner or later time will tell .

Ja sumnjam da je bilo toliko lose, jer da je bilo lose cijela zemlja bi se digla protiv Gaddafija kao sto se digla u egiptu i slicno.

Danas veliki dio stoji uz Gaddafija, s druge strane imas nesto manji dio + saveznike koji udaraju po njima.

Da je on takav diktator, svi bi mu okrenili ledja cim su poceli neredi.

15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
woodgamesfx kaže...

Ja sumnjam da je bilo toliko lose, jer da je bilo lose cijela zemlja bi se digla protiv Gaddafija kao sto se digla u egiptu i slicno.

Danas veliki dio stoji uz Gaddafija, s druge strane imas nesto manji dio + saveznike koji udaraju po njima.

Da je on takav diktator, svi bi mu okrenili ledja cim su poceli neredi.

Da ali zašto onda ne stanu na njegovu stranu i očuvaju režim ?

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am
16 godina
odjavljen
Dešavanja u Libiji

pa i stali su ali ih je amerika sa svojom kurvom, nato savezom, pregazio...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan
Dešavanja u Libiji

Bravo Gadafi, dugo je izdržao napade, ja bi ga drage volje udomaćio i skrivao u svojoj kući.

Proleteri svih zemalja, ujedinite se !!!
17 godina
neaktivan
'Ko jači, taj tlači. Uvijek je tako bilo i uvijek će tako biti.
Ne samo ako pričamo o ljudima. Povijest se ponavlja i ponavljat će se, samo s drugim glavnim ulogama.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
skank666 kaže...

...

skank666 kaže...

Nisi dobro gledao:

A što se tiče podmićivanja - jel želiš reći da su Srbi u Hrvatskoj bili obespravljeni i ugroženi? Izjasni se pa da znamo na čemu smo.

17 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...
Da ali zašto onda ne stanu na njegovu stranu i očuvaju režim ?

Pa očito je da su stali na njegovu stranu. Vidiš da je trebalo 6 mjeseci NATO bombardiranja i desant s mora NATO specijalaca u Misurati i Tripoliju.

15 godina
neaktivan
Dešavanja u Libiji

Neki se bune što nato pomaže libijcima, a zapitajte se ovo: I mi bi bili sretni da nam je netko u domovinskom ratu priskočio u pomoć, zar ne?

F.C LIVERPOOL
16 godina
odjavljen
Praetorian1 kaže...

Neki se bune što nato pomaže libijcima, a zapitajte se ovo: I mi bi bili sretni da nam je netko u domovinskom ratu priskočio u pomoć, zar ne?

ne pomaze NATO libijcima, pomaze americi

15 godina
neaktivan
Dešavanja u Libiji

Sad ga ti cjepidlači, kad nemaš šta pametno za reć{#}

F.C LIVERPOOL
17 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Pomiješao si kruške i jabuke. Domovinski rat - Libija:

hrvatska Vlada - libijska Vlada

srpski pobunjenici - pobunjenici iz kraljevog plemena i Berberi

srpski dobrovoljci - katarski dobrovoljci

JNA - NATO

RTS - AlJazeera

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 12:52 (funat).
17 godina
Praetorian1 kaže...

Sad ga ti cjepidlači, kad nemaš šta pametno za reć{#}

Zapravo ti nista pametnije i nije mogao reci. Sve sto je rekao je istina. Amerika non stop koristi NATO snage u svojim privatnim ratovima. Afganistan, Irak, sada i Libija, sutra Sirija, Venecuela, Kolumbija i slicno...

15 godina
neaktivan
Dešavanja u Libiji

Niste shvatili šta sam ja htjeo da kažem, oh dear god...

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 12:55 (Praetorian1).
17 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Niste shvatili šta sam ja htjeo da kažem, oh dear god...

Tebi nije jasno uopće što se tamo događa.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
16 godina
Dešavanja u Libiji

eto im sad demokracija pa nek uživaju kao mi

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
15 godina
neaktivan
Dešavanja u Libiji

Jasno mi je, Sotona Gadafi muči svoj narod, on nezna šta će od novaca, a njegov narod nema ni za kruh...

F.C LIVERPOOL
14 godina
neaktivan
Dešavanja u Libiji

Pa da smo u ratu imali nafte došla bi cijela američka vojska

Proleteri svih zemalja, ujedinite se !!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice