Pridruzujem se cestitkama i moram pitati nesto, na TV-u cesto prikazuju neke vojnike koji imaju crnu zastavu, samo umjesto dvoglavog orla imaju macu.
Jesu li ti bili glavni, ti s macom?
Pridruzujem se cestitkama i moram pitati nesto, na TV-u cesto prikazuju neke vojnike koji imaju crnu zastavu, samo umjesto dvoglavog orla imaju macu.
Jesu li ti bili glavni, ti s macom?
sretan rodendan meni a i sretan rodendan vojno redarstvenoj akciji oluja
Za vas koji ste bili... Je li Thompson pjevao koju novu pjesmu iz novog albuma i jel rekao šta kada izlazi konkretno???
Danas je 6.8. Zato zaključajte temu jer mi ide na Q.
ljude zanimaju dojmovi,pa je tema jos aktualna
ako ti smeta zaobidi je,nije potrebno spamati
@gamer71
ja sam samo cuo da rade na albumu.datum izlaska ili pokoju pjesmu nisam cuo(otisao sam oko 1 sata)
Danas je 6.8. Zato zaključajte temu jer mi ide na Q.
Čemu ljutnja Don Kihot, pa tema je naslovljena 05. 08. a ne 05. 08. 2011. !?
Uostalom, noviju Hrvatsku povijest, a za koju smatram osobno od 01. 01. 1946. na ovamo, treba svaki dan ponavljati, jer muke koje smo prošli, malo je tko u zadnjih 60 i kusur godina.
Ako poštovani narod Japana na današnji dan evocira uspomene na Hirošimu a koji dan kasnije na Nagasaki, budi uvjeren da ostalih 364 dana o tome ne priča cijela svijetska svita, ali Japanci svakako i sigurno to spominju i nikome nije na pameti biti kada je riječ o patnjama njihovog naroda!
Kod mene o takvim stvarima, pričam, dišem i razmišljam o tome 24/7/365 jer mi je promijenilo život (ne zapitkujte previše kako, onaj tko je živio u ExY, zna o čemu pričam), čak štoviše, i poimanje života i svijeta oko mene, u onom sistemu, otići na fakultet, Sizifov posao, barem za mene u mojim uvijetima i okolnostima!
Ovo je Hrvatska svaki dan, u lošim i dobrim trenutcima
!!!!
Molio bih moderatore da pobrišu trolere i spamere.
Ovo je tema o čestitanju Hrvatskog Državnog praznika a ne "Brbljaonica"
Ako cemo tako, ovo je tema za reci idemo li u Cavoglave.
To je pitanje koje je OP postavio.
A Gotovina je operirao sve u 16 - pogotovo NAKON 1992. kad smo već bili 5x jači od njih.
Sad bih ti odgovorio na ovo al to je već offtopic, al napisao si notornu glupost.
možeš odgovoriti i ne moraš. i tako bi moji postovi bili obrisani.
budući da organski ne podnosim fašiste - a Čavoglave su im svake godine okupljalište (pri čemu je Oluja običan izgovor budući naša povijest obiluje puno značajnijim i težim bitkama) - smatram pokretače ove teme klincima ispranog mozga.
btw. bio sam na Tomsonovom koncertu u Ćilipima 2008., i taj lik je običan ratni profiter, patetični lažov i ljudska nula. ona najniža vrsta koja se hrani primitivnim zanosima i tuđom nesrećom.
možeš odgovoriti i ne moraš. i tako bi moji postovi bili obrisani.
budući da organski ne podnosim fašiste - a Čavoglave su im svake godine okupljalište (pri čemu je Oluja običan izgovor budući naša povijest obiluje puno značajnijim i težim bitkama) - smatram pokretače ove teme klincima ispranog mozga.
btw. bio sam na Tomsonovom koncertu u Ćilipima 2008., i taj lik je običan ratni profiter, patetični lažov i ljudska nula. ona najniža vrsta koja se hrani primitivnim zanosima i tuđom nesrećom.
kako si ti to zakljucio sokratu.sad bi te izvrijedao ali ce mi uslijediti ban pa necu.
Tu si u pravu. I dok su se većina drugih pjevača iz HR (Toni Cetinski npr.) probili kroz koje kakve pjevačke showove/natjecanja, Tompson se proslavio hitom "Čavoglave", koji nema ni 1% umjetničke vrijednosti, niti ikakve pjesničke kvalitete, već samo odiše mržnjom, prozivanjem drugog naroda, itd. Ostale pjesme su mu prosječne. Ima možda 1-2 iznad prosjeka (Diva Grabovčeva), ali ništa posebno nije uspio ostvariti u pjevačkom smislu, već isključivo živi na slavi nekih riječi koje je govorio u vremenu domovisnkog rata (ne želim to nazvati "pjesmama", jer to pjesma nije).
Hvataš se tonija u argumentiranju ko pijan plota, Weky ga je dao kao primjer, to što si rekao da je došao gdje sada je preko mamice možda i stoji, nebitno je, sve što je Weky rekao o Thompsonu također stoji, da ga nesluša određena ekipa koja ga sada sluša, znate na koje se misli, nebi ga slušao nitko.
Toni se probio preko mamice koja je bila visokopozicionirani član HDZ odn ministrica turizma.
Od Tonija u Hrvatskoj ima jedno 300 boljih pjevača al nikad neće ostvariti što je on postigao baš zbog veza, vezica, mita korupcije u koji mu je mamica debelo ogrezla.
Znaš li ti koliko košta snimanje jednog takvog albuma kojeg toni radi, koliko košta vrhunska produkcija, koliko košta buljan i biti član glazbeničkog lobya kojem toni pripada.
Sve je to mamica platila.
To je tvoje viđenje. Pjesma nema "umjetnički kvalitet" a kao Tonijeve imaju ????????????? (ne lupaj Ranko).
Pjesma Čavoglave je imala veliki značaj u početku obrambenog rata, i govorila je o stvarima koje su četnici u to vrijeme radili, te dizala moral Hrvatskim domoljubima, borcima za slobodu od srbočetničkog agresora.
Ne proziva Thompson u toj pjesmi sve Srbe nego "..ej vi srpski dobrovoljci, bando četnici" (dakle, obraća se određenoj skupini Srba koji su mi došli razarat domovinu)
Ovaj post si arhiviraj da ubuduće ne izvališ takvu glupost pa ostaneš živ
Dragi Bugofile prvo čitaj sa razumijevanjem, a s obzirom da si ovdje dugo ja sam mislio da si to u stanju, a očito nisi.
Ne ulazim u te vezice i gluposti, samo hoću reći da kao primjer Cetinski ima puno kvalitetnijih pjesama (meni je 23. prosinac najbolja pjesma od hrvatskih izvođača). Nisam rekao za ostale pjesme, stoga prestani izvlačiti nebulozne zaključke.
Pjesma (to nije, to je buka) Čavoglave NEMA nikakve pjesničke vrijednosti. To je najobičnija buka. Kvalitetnom jednaka turbo folk pjesmama. Eto, rekao sam to i baš me briga sad nek mi moderator sve spiči 100 kartona.
P.S Kako to da ovdje pljuješ HDZ a u drugoj temi ga braniš kao njegov pripadnik :)?
Tu si u pravu. I dok su se većina drugih pjevača iz HR (Toni Cetinski npr.) probili kroz koje kakve pjevačke showove/natjecanja, Tompson se proslavio hitom "Čavoglave", koji nema ni 1% umjetničke vrijednosti, niti ikakve pjesničke kvalitete, već samo odiše mržnjom, prozivanjem drugog naroda, itd. Ostale pjesme su mu prosječne. Ima možda 1-2 iznad prosjeka (Diva Grabovčeva), ali ništa posebno nije uspio ostvariti u pjevačkom smislu, već isključivo živi na slavi nekih riječi koje je govorio u vremenu domovisnkog rata (ne želim to nazvati "pjesmama", jer to pjesma nije).
Itd?? Nastavi, nije teško za pogoditi:Ustaše?? Bilo bi Vam bolje da ostavite Marka Perkovića Thompsona na miru jer ima i važnijih problema u Lijepoj našoj!
Evo jedno zanimljivo pitanje, zašto non-stop čim čujete riješ Ustaša odmah dižete paniku, i zašto Thompson ne smije reći ZA DOM SPRMENI??? Napadate Thompsona koji se borio za svoju Hrvatsku.
Daaa on je ratni profiter???? Ehh da je ratni profiter nebih napunio Čavoglave sa 100.000 ljudi, i dobro je rekla ona žena na televiziji, recite napokon nešto ljepo o Thompsonu!!
A naš Predsjednik YUsipović???? Što za ovo reći, nitko o tome ne govori ili rijetko tko: Josipović: Partizanske kape su lijepe, stavite ih na glavu ??????????? LINK
Ako netko ne voli Thompsona, super, produži dalje i to je to!
Isuse bože!
Pa tko spominje ustaše, četnike i ostalu ekipu? Ja samo govorim da Tompsonov hit Čavoglave nema umjetničke, ni pjesničke vrijednosti, a ni ostali mu hitovi nisu iznad prosjeka kako bi trebali biti.
Zašto je napunio toliki broj ljudi? Zato što rat pogađa ljude. To neznači da on ima kvalitetnu glazbu. Zašto Lady Gaga ima toliku popularnost? Zašto Justin Bieber? Rat pogađa ljude, a ljudi se pronazale u tim stihovima. S druge strane gledano, to apsolutno nema veze sa kvalitetnom glazbom.
Presjednika, Gospodina Josipovića nisam ni spomenuo niti je on dio ove teme. Daj počmite čitati.
Pa, volio ga ne volio, svatko mora priznati ad on jest ratni profiter, budući da je zaradio na ratu, indirektno no ipak jest, i dan danas zbog njega zarađuje.
Zanimljiva je prica o tome. Naime, kad su branili Cavoglave, branilo su ih nji trojica (Tomson i jos dvojica) s jednom puskom. Kad je 100 000 Srba krenulo da osvoji to vazno takticko podrucje, nisu znali da ih ceka borba protiv tako srcanih junaka.
Kad su bili opkoljeni, Tomson i ekipa su trcali s brda na brdo i dodavali su si onu pusku i rafalali u zrak. Srbi su pomislili da ima 300 000 Hrvata tu, jer su brzo trcali okolo. Srbi su se tad jako prepali.
I da, ovo je true story, iz Latinice.
Da te pitam, jesi ti Ante ili Ranko , i otkuda ti takva saznanja o naprimjer Toniu Cetinski, koji je skupa sa svojom obitelji na čelu s majkom Cetinski "OPRAO" debele novce, deeebele!
Pitaš li se ti Ante alias Ranko otkuda Toniu i Mateu onakve viletine od koliko ono, milju oera , Toni možda kako tako i kao pjeva, ali Mateo
!!!!
Na kraju krajeva, koje su tvoje stručne reference da pljuješ nekoga i njegov pjevački opus, koju si struku završio ti i takvi kao ti, koji su u biti samo zavidni na nečijem trudu i uspjehu, a komentar iz Latinice (pazi baš ste našli pravog jarana, denisa prodanu dušu Latina), o borbi trojice i rafalima, kada već toliko drobite, red je da i ja spomenem kako Čavoglave NIKADA nisu osvojene niti u 2 Svjetskomratu, zbog čega, čisto zbog takvog terena koji ima jedno usko grlo i teško ga je osvojiti, vrlo teško, za razliku od Slavonske ravnice.
Osobno kada je Toni Cetinski na ekranu, ja prebacujem na drugi program !
Dobro, vidim da aludiraš na provokaciju na nacjonalnoj osnovi, pa te moram razočarati lagano što ti neću baš odgovoriti na sva pitanja, jer ne hranim trollove.
Preporučam ti neku knjigu iz logike, a i fali ti općenitog obrazovanja. Nažalost, mene ne interesira život ni Toni Cetinskoga a ni Tompsona, interesira me samo glazbu koju oni, kao umjetnici i pjevači daju, a ja je plaćam da bih je poslušao. Stoga, ja kao osoba koja kupi album itekako ima pravo komentirati ono što sam kupio, a moj komentar i dalje stoji da Tomsponove pjesme su prosječne, neke nisu uopće pjesme, a neke su ajde malo reći ćemo kvalitetnije.
Kao što kažem; Neka knjiga iz logike (to se radi u 3. razredu srednje škole opće gimnazije, filozofija), bih ti dala dobar narpedak u čitanju onome što ja napišem. Da si čitao, ja ovdje nisam komentirao stavove pojedinih pjevača, a još manje ni njihove privatne živote (to je netko drugi komentirao). Dali je gospodin Marko Perković obogatio na ratnom pljenu - Ne ulazim u taj dio priče, ali njegova glazba je više manje loša osim par pjesama, a zbog kojih ne zaslužuje nazivati se kvalitetnim pjevačem, a ponajmanje najboljim hrvatskim pjevačem. Eto, ljep pozdrav i nadam se da ćeš poslušati savjete.
eto ljudi moji, nakon jugonostalgičarstva i nošenja zločinačkog znakovlja po WCima i ostalim skrivalačkim mjestima za dilere, ćemo reći kako su nam komunjare došle zagadit temu... ccc
A Ilija Čvorović na avataru ...
Malo vas ljubomora hvata, jelda, evo kad vi okupite 100.000+ ljudi na jedno mjesto javite se. Uvijek znaju srat oni koji nisu ništa postigli u životu
Hajdukov rođendan anyone?
OT: Nema tu ljubomore, ako vam se gušta guštajte, nerviraju me samo oni što misle da bi cijela Hrvatska trebala lizat ***** Thompsonu jer je on kao nešto napravio.
Zanimljiva je prica o tome. Naime, kad su branili Cavoglave, branilo su ih nji trojica (Tomson i jos dvojica) s jednom puskom. Kad je 100 000 Srba krenulo da osvoji to vazno takticko podrucje, nisu znali da ih ceka borba protiv tako srcanih junaka.
Kad su bili opkoljeni, Tomson i ekipa su trcali s brda na brdo i dodavali su si onu pusku i rafalali u zrak. Srbi su pomislili da ima 300 000 Hrvata tu, jer su brzo trcali okolo. Srbi su se tad jako prepali.
I da, ovo je true story, iz Latinice.
Tebi je to smiješno ali u to vrijeme smo bili slabi i nenaoružani i u mojoj jedinici smo imali 4 tandžare na nas sedam i glumili smo skačuči sa brda na brdo da bi zavarali neprijatelja i zadržali da ne ide dalje.
Ta pjesma iako se danas čini plitka nama je u to vrijeme jako značila jer je bila simbol otpora daleko jačim snagama.
Zašto je 5.8. toliko nama važan datum?-Zato jer nakon 4 godine stradanja i života u neizvjesnosti konačno nam je donio MIR.
Neki koji su tada izgubili i dan danas se nemogu sa time pomiriti i zato im smeta što taj dan oni nemaju šta slaviti.
Razumijem i da mlađim ljudima ide na kitu sve to jer tako su meni nekad išli na kitu borci iz NOB-a.
ajd nek neko ključa ovo, neznate kakvih ovdje budala ima neko će vam doć u rl kucat na vrata da vam rebra prebroji
Ja sam mislia napisati kako sam ove godine bia u Cavoglavama i kako mi je bilo prva liga, ali po obicaju sam naletia kako Thompsonova muzika ne valja, pa se tu i neki Toni Cetinski uvuka, a koliko vidim i HDZ i SDP, a i Josipovica ste uvukli u temu.
Zato cu samo reci Boze sacuvaj!
Tema je lockana! Lockat ću i svaku drugu u kojoj bude svađe