Dan pobjede - 5.8. Čavoglave zaključana tema

poruka: 87
|
čitano: 36.351
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Dan pobjede - 5.8. Čavoglave
Sir_Henry_Dale kaže...

meni je rodendan 5.8 pa mi nije zgodno da idem u cavoglave.bio sam lani,odgodio sve planove i otisao.atmosfera je odlicna.ekipa koja se okuplja su:seljaci(mogu proc),tipovi sa ustaskim obiljezjima(ne pasu mi ali sto ces,pretrpim) i ostatak domoljuba(ovi su odlicni)

btw.jel izasa novi album MPT?

Kad smo kod albuma, do kraja godine izlazi od Thompsona, Tihe Orlića i Ante Matića :) Poslastica za kraj godine i početak nove{#}

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 13:18 (Liverpool1892).
14 godina
neaktivan
Dan pobjede - 5.8. Čavoglave

Osobno nisam nikad bio u Cavoglavama,al brijem da ce bit dobro ne moze bit lose kad se okupe ljubitelji nam Rvacke a ne ovi kvazi LIBERALI I DEMOKRATI koji se busaju u prsa a ne znaju di im glava a di rep momci uzivajte ZDS :)!

15 godina

Ja san bia prije 2 godine.

Iša san iz razloga da vidin kako thompson piva uživo te kako njegovi sviraju. I moran reć da on ima relativno kvalitetan bend unatoč nekim ukradenim posuđenim dionicama.

Bude puno pive, čevapa i svega...

Ovim domoljubnim stvarima se nisan previše zamara, doša san samo na koncert, i bilo je dobro. {#}

Peace means I'm reloading my gun.
17 godina
cikl0n kaže...

Osobno nisam nikad bio u Cavoglavama,al brijem da ce bit dobro ne moze bit lose kad se okupe ljubitelji nam Rvacke a ne ovi kvazi LIBERALI I DEMOKRATI koji se busaju u prsa a ne znaju di im glava a di rep momci uzivajte ZDS :)!

Eeeej drugar. Long time no see.

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja
15 godina
protjeran

Ide još netko?!

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
14 godina
neaktivan
gjurki kaže...

Ide još netko?!

I jel ideš sutra?

17 godina

Samo pazite, snimaju vas :)

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja
15 godina

Ja sam bio prosle godine i bilo ZAKON! nisam nosio nikakve nedopustene znakovlje samo zastavu od hrvatske 3x2 dimenzija nas 5 smo ju drzali :-)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Whatever kaže...
gjurki kaže...
Lol, ne brini, necu, to vise stete napravi nego koristi:)

Hm, ja onu kapu i znakove sakrijem kad dođe NovaTV  i Mislav Bago, onda je opet stavim. {#}

Ispravak netočnog navoda, u samo žarište problema ide samo Andrija Jarak {#}sa jednim snimateljem koji isto ima balls, dočim Mislav {#}znani nam kao Bago, on je dečko od studia, ništa dalje, najdalje do Markova Trga.

Svima koji će nazočiti fešti želim sretan put, puno dobre zabave (što obavezno uključuje jednu rakijicu prije janjetine, i pokoji par litre i vode, ali bez pretjerivanja), i što sretniji povratak, žurite polako {#}!

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
tnakir kaže...

A tko snima,nije teško za pogoditi, onaj šugavi index.hr koji samo nameće protiv Thompsona.

Također želim svima tko ide dobar provod :)
Nažalost ja nemogu :( 

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2011 10:43 (Liverpool1892).
17 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
tnakir kaže...

A tko snima,nije teško za pogoditi, onaj šugavi index.hr koji samo nameće protiv Thompsona.

Policija. Iako sumnjam da ce eventualno te snimke upotrijebiti kasnije, vise ce biti da se njih vidi kako "snimaju" ove sa znakovljem.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
15 godina
protjeran

Ja nažalost ne idem, neam ekipe koja bi išla, nikom se baš neda a i frendici je rođendan :( sve bi dao da idem ali je*iga:) Nafrljit ću na zvučnicima na rođendanu thompsona i pjevat:)) A vi koji idete lijepo se provedite i jedno se za mene zaderita Za dom, na pjesmi Čavoglave:)

16 godina
neaktivan

Ja idem.

Organiziran je autobus.

140kn.

Veselim se.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina
protjeran

Braćo hrvati, došo je i dan  pobjede, želim vam da se svi lijepo provedete gdje god ćete slavit, i sretan vam Dan Pobjede od mene!!:)

ZDS

15 godina
neaktivan
gjurki kaže...

Braćo hrvati, došo je i dan  pobjede, želim vam da se svi lijepo provedete gdje god ćete slavit, i sretan vam Dan Pobjede od mene!!:)

ZDS

Ako je to što mislim da je onda palac dole, za ono gore palac gore.

Inaće :

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
14 godina
protjeran
woodgamesfx kaže...
gjurki kaže...

ZDS

Ako je to što mislim da je onda palac dole, za ono gore palac gore.

Inaće :

Dečko obrazuj se 

ZDS

15 godina
protjeran

Jel mi može neko objasnit zašto je tema OLUJA lockana?!

17 godina
moderator

Zbog flejma i svađe. Ima ova tema, ali nek ostane na civiliziranom nivou. Ispitivanje o locku je offtopic.

14 godina
neaktivan

Proslavljajući Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, s ponosom obilježavamo dane od prije šesnaest godina kada je u vojno-redarstvenoj akciji Oluja oslobođen grad Knin i najveći dio do tada okupiranih dijelova Domovine. 

Prisjećamo se s poštovanjem svih onih koji su sudjelovali u toj akciji i pridonijeli njezinu uspjehu, a posebnu zahvalnost dugujemo onima koji su svoje živote položili za slobodu Hrvatske. 

Tom pobjedom stvorene su pretpostavke za završetak rata ne samo u Hrvatskoj nego i u Bosni i Hercegovini te za mirnu reintegraciju hrvatskoga Podunavlja u ustavno-pravni poredak Republike Hrvatske, kako bi ona mogla punom snagom krenuti na put mira i razvoja. 

Zato, obilježavajući ovaj veliki dan, ne zatvaramo svoje misli u prošlo vrijeme, nego mislimo na nove životne perspektive. Čuvajući svoj nacionalni i povijesni identitet, Republika Hrvatska danas je čvrsto usmjerena tomu da u najvećoj mjeri stvarno ispuni svoj ideal države ljudskih prava i demokracije . 

U želji da ovaj blagdan i obljetnica svima budu ispunjeni radošću, ponosom i mirom, svim hrvatskim građanima srdačno čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti!!!!! 

EDIT:Sramota u mojoj ulici, samo na par kuća viori Hrvatski barjak!! Lako se zaboravlja ono što se nikada ne smije zaboraviti :( 

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 10:50 (Liverpool1892).
15 godina
protjeran
Liverpool1892 kaže...

Proslavljajući Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, s ponosom obilježavamo dane od prije šesnaest godina kada je u vojno-redarstvenoj akciji Oluja oslobođen grad Knin i najveći dio do tada okupiranih dijelova Domovine. 

Prisjećamo se s poštovanjem svih onih koji su sudjelovali u toj akciji i pridonijeli njezinu uspjehu, a posebnu zahvalnost dugujemo onima koji su svoje živote položili za slobodu Hrvatske. 

Tom pobjedom stvorene su pretpostavke za završetak rata ne samo u Hrvatskoj nego i u Bosni i Hercegovini te za mirnu reintegraciju hrvatskoga Podunavlja u ustavno-pravni poredak Republike Hrvatske, kako bi ona mogla punom snagom krenuti na put mira i razvoja. 

Zato, obilježavajući ovaj veliki dan, ne zatvaramo svoje misli u prošlo vrijeme, nego mislimo na nove životne perspektive. Čuvajući svoj nacionalni i povijesni identitet, Republika Hrvatska danas je čvrsto usmjerena tomu da u najvećoj mjeri stvarno ispuni svoj ideal države ljudskih prava i demokracije . 

U želji da ovaj blagdan i obljetnica svima budu ispunjeni radošću, ponosom i mirom, svim hrvatskim građanima srdačno čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti!!!!! 

EDIT:Sramota u mojoj ulici, samo na par kuća viori Hrvatski barjak!! Lako se zaboravlja ono što se nikada ne smije zaboraviti :( 

Lijepo napisano!

u mojoj ulici isto, ne čudi me, sami SDP-ovci(komunisti) tako da bi se iznenadio da stave, ali zato moj se ponosno vijori!

16 godina
neaktivan

snima se koncert Thompsona i utakmice... Može mi netko reći koji je još event bio pod tolikom zaštitiom policije da se moralo snimati?

Mala moja dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje. Dvije ploče, jedan izloator, mala moja to je kondenzator :D || R.I.P. Igor - EP
15 godina
protjeran
xDinichx kaže...

snima se koncert Thompsona i utakmice... Može mi netko reći koji je još event bio pod tolikom zaštitiom policije da se moralo snimati?

Gay parada. Snima se zbog znakovlja i toga. Ne zbog nereda, sad izađi iz ove teme i prestani flejmat jer će i ova bit zatvorena. bok.

16 godina
neaktivan
gjurki kaže...
xDinichx kaže...

Gay parada. Snima se zbog znakovlja i toga. Ne zbog nereda, sad izađi iz ove teme i prestani flejmat jer će i ova bit zatvorena. bok.

i ta tri eventa? što se ne snima zbog nereda? thompsonov koncert? jučer su na dnevniku rekli zašto se snima... da ako bude nereda, da se počinitelji mogu identificirati...

moje je pravo komentirati i pitati i neću izaći iz ove teme :)

Mala moja dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje. Dvije ploče, jedan izloator, mala moja to je kondenzator :D || R.I.P. Igor - EP
15 godina
protjeran
xDinichx kaže...
gjurki kaže...
xDinichx kaže...

i ta tri eventa? što se ne snima zbog nereda? thompsonov koncert? jučer su na dnevniku rekli zašto se snima... da ako bude nereda, da se počinitelji mogu identificirati...

moje je pravo komentirati i pitati i neću izaći iz ove teme :)

U off topicu si ko prvo. Ko drugo to šta novinari kažu samo budale vjeruju(očito si jedan od njih). Kad su neredi bili u Čavoglavima?!? Ko će se tuć, hrvat protiv hrvata ili šta? Nikad nije bilo nereda nego snimaju zbog ustaškog znakovlja, da bi poslje mogli uhitit iste. Ako srbi dođu provocirat nek ih mlate, ne vidim šta je tu loše, provociraš dobiš batina, tako to ide.

14 godina
xDinichx kaže...

Izborna godina, a i referendum za pristup uniji je tu negdje, to je i inače američki rukopis što i kako se radi u to doba godišća {#}!

BTW; svim mrtvima suborcima, POKOJ IM VJEČAN DUŠI I LAKA IM CRNA HRVATSKA ZEMLJA, a živima, njima želim sve najbolje, neka pokušaju današnji dan proslaviti u što većem broju, što veselije u vječni spomen na teške i krvave žrtve koje su pale za slobodnu nam Našu Hrvatsku {#}!!

ATJ Lučko
15 godina
protjeran

Tak je:)

14 godina
neaktivan

Dragi klinci. Ajde se umijte još jednom i razmislite što pišete. Nemojte pričati o onome čemu neznate (jer se niste ni rodili kad je Gotovina operirao bojištem).

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
17 godina
protjeran
Liverpool1892 kaže...

Možda ljudi nemaju zastavu - s druge strane, pošto vidim da ti ovaj dan puno znači, mogao si napisati nešto svojim riječima, a ne kopirati Mesićev govor iz 2007-e.

Nobody expects the Spanish inquisition!
17 godina
neaktivan

Сретан свима Дан побједе и хвала свим бранитељима који су дали свој живот и здравље у борби против српске агресије.

Prijevod: Sretan svima Dan pobjede i hvala svim braniteljima koji su dali svoj život i zdravlje u borbi protiv srpske agresije.

~~~ Овај форумаш је толерантан према особама свиju националности, раса и сполног определења те сматра да свака особа има право да буде слободна од угнетавања ради својих либералних мишлења ~~~
15 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
Prijevod: Sretan svima Dan pobjede i hvala svim braniteljima koji su dali svoj život i zdravlje u borbi protiv srpske agresije.

Pridruzujem se cestitkama. Proslavite ovaj dan dostojanstveno, ne majmunirajte se (vi mladji) noseci znakovlje kojekakvih (znate kojih) postrojbi.

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 14:03 (rustweaver).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice