Curenje nafte

poruka: 141
|
čitano: 37.235
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Curenje nafte
1domagoj1 kaže...

Pa recimo, ovo gori već 40 godina...

Ovo je ludo :)

E, može netko objasnit kako bi se nuklearnom mogao rješiti problem?

Ne shvaćam.

If they can make penicillin out of mouldy bread, they can sure make something out of you. -Muhammad Ali
16 godina
neaktivan
calypso kaže...
1domagoj1 kaže...

Ne shvaćam.

Ovo znanstvena metoda već dugo vremena prakticira u Americi.

Princip je sljedeći:

"KABOOOOOOOOOOOOOOOM!!!!..."

"Problem solved!"

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 21:52 (Xanzzu).
15 godina
neaktivan
Curenje nafte

Nazalost ali tako je.............

The quieter you become, the more you are able to hear...
17 godina
calypso kaže...
1domagoj1 kaže...

Ne shvaćam.

Ovaj bi ti

mogo to najbolje objasniti...

EDIT: Kak je reko neko dolje u komentarima na tom videu: "One thing you have to admire about the Russians - they don't mess around. If a nuke is what it takes to stop a well, they'll use it. Our country has been so feminized that there are no men with enough balls to get a tough job done. The Gulf oil leak makes this incredibly obvious."

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 22:02 (1domagoj1).
16 godina
neaktivan
seneka kaže...
Don Kihoty kaže...

3. Imaš jednu staru američku poslovicu: "Našem narodu nikad ništa ne smije faliti, makar i po cijeni glava drugih nacija, ili našeg naroda."

..imaa još jedna izreka : yebe se prosjećnom ameru za curenje nafte u mex zaljevu,njemu je bitno da u svoj auto natanka benzin svaki tjedan..
ista je situacija s nama ostalima..
uzmite to u obzir kad lamentirate nad ekološkim aspektom te inače jadne situacije..

dodatak:posljedice ljudske pohlepe
kao što je netko rekao : "znanost nam je omogućila da imamo i uživamo ove blagodati, komfor,dugovječnost.."
pitanje: čega smo se spremni odreći da se ovakve stvari ne dešavaju?
odgovor: apsolutno ničeg..

17 godina
neaktivan
Curenje nafte

Evo zato ja želim da INA i sve te kompanije propadnu...hebe mi se ako su hrvatske pa što. Neka se jednom takeru dogodi nesreca na jadranu možemo se pozdravit s turizmom i ribarstvom za 20-ak godina.

Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti!!! | Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
17 godina
sk8 4 life kaže...

Evo zato ja želim da INA i sve te kompanije propadnu...hebe mi se ako su hrvatske pa što. Neka se jednom takeru dogodi nesreca na jadranu možemo se pozdravit s turizmom i ribarstvom za 20-ak godina.

Ne, INA nije hrvatska, bar ne više...

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
sk8 4 life kaže...

Ne, INA nije hrvatska, bar ne više...

da...ali ipak tanker bili naši ili ne prolaze kroz naše more.

Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti!!! | Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
15 godina
neaktivan
Curenje nafte

Mislim stvarno ne mogu vjerovat da se ne može ništa napravit vezano za tu rupu...Negdje sam bio gledo kako bi u slučaju meteora koji ide prema zemlji oni njega izrešetali nuklearkama i sve pet a jadni ne mogu rupu začepit...Koja bespomoć.

16 godina
neaktivan
Curenje nafte

Briga njih za curenje, imaju nafte i previše.

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.
17 godina
Gilgamesh kaže...

Mislim stvarno ne mogu vjerovat da se ne može ništa napravit vezano za tu rupu...Negdje sam bio gledo kako bi u slučaju meteora koji ide prema zemlji oni njega izrešetali nuklearkama i sve pet a jadni ne mogu rupu začepit...Koja bespomoć.

Mogu mogu, samo nemaju muda da slušaju Ruse...

17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
Gilgamesh kaže...

Mogu mogu, samo nemaju muda da slušaju Ruse...

a možda ih i ne žele...

17 godina
VirtUoso kaže...

Ne mogu shvatiti kako s bilo koje strane ta prirodna katastrofa moze biti super. Kakav pad dolara i cijena komponenti?

Nemam komentara....  :S

A cuj Americka politika ti je jako cudna biljka, kaj sve oni rade to je za ponevjerovat doci ce dan za debelu naplatu a ovaj događaj moš i ko nekaj slicno uzet. NevinašceSad im se ta pohlepa tj onih koji su na njihovom teritoriju vukli naftu debelo odbila u glavu. Nek sad pospremaju ispred svog praga praf im i budi, samo kasno je za to sve je unisteno s ogromnom kolicinom nafte koja je iscurila a kad dođe do Floride a oce bit ce jos gore.Cool

16 godina
protjeran
Curenje nafte

Evo napravio sam jednu sliku preko photoshopa krivac za ovo je zapravo...

http://trackmill.com/free-rider-2/Tracks/796682
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.6.2010 17:16 (SUPER :)).
16 godina
neaktivan
Ja navijam za to curenje nafte! :D
Neka zasere amerikancima cijelu Ameriku! Sami su krivi!

Ali nikako mi nije jasno to da je ne mogu zatvorit... Moj prijedlog - bacit neku kupolu na taj 'izvor' i onda na kupolu beton ili što već ide...
Ingame: (_.:BRUNO:._) // Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
15 godina
protjeran
Curenje nafte
Koliko vidim rusi su to kvalitetno rijesili
Ljubi svoju zemlju i brani je krvlju svojom
16 godina
odjavljen
Curenje nafte

Malo mi tu nešto smrdi... OK, ako je BP i kriv za havariju i pokušava sredit to (zasad neuspješno) zašto se i sami Ameri malo ne bace u pokušaje sanacije? Najeb.t će njihovo more, njihova obala, njihov turizam i ekonomija, zdravlje ljudi a o šteti nanesenoj flori/fauni da ne pričamo. To je kao da ti gori kuća a ti čekaš da ti ju ugasi onaj tko ju je potpalio...

Izgleda da je u pitanju samo: novac! Osiguranja, odštete, tužbe, nagodbe... San svakog Amerikanca.

Nemam 14 godina
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.6.2010 18:08 (Danijel14).
16 godina
protjeran
Curenje nafte
17 godina
odjavljen
Curenje nafte

Rusi su stvarno pravi izbor za nuklearna "pitanja". Imaju iskustva -.-

Da, znam, Ukrajina. Al Rusi su je složili -.- Da, znam, Ukrajina. Al Rusi su je složili -.-
A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
Curenje nafte

Ma da Ameri hoće to srediti naravno da bi mogli. Pa nisu toliko nesposobni da nemogu sa par milijarda dolara naći neko rješenje, ali ćemu? Ovako nafta lijepo curi, oni ju sišu i opet prodaju, mogu oni to začepit, al onda ništa od nafte, za ekologiju i turizam će već nači rješenje al njima treba nafta, a ovo je lijep način da je dobiju.

E sad možda ponešto od ovog i nije točno, ali ja stvarno ne vidim drugi razlog zašto to do sada nisu začepili.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Curenje nafte

Evo kažu da će potpuno začepit rupu tek u kolovozu.

A do tada neki će pocrniti i previše na moru.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Rusi su stvarno pravi izbor za nuklearna "pitanja". Imaju iskustva -.-

A Ameri su još bolji izbor... -.-

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2010 15:00 (1domagoj1).
17 godina
odjavljen
1domagoj1 kaže...

A Britanci su se dokazali Smijeh

Tko će onda to sredit?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
protjeran
wyks kaže...

Evo kažu da će potpuno začepit rupu tek u kolovozu.

A do tada neki će pocrniti i previše na moru.

onda kad vise ne bude curilo nista i kad se sve zagadi.

17 godina
Toni93 kaže...
Koliko vidim rusi su to kvalitetno rijesili

Ti ocito nisi cul za Rusku skolu rjesavanja problema, kod njih ti je pristup takav da udare svim snagama a o posljedicama na pitaju bitno da rjese glavni problem. Valjda se sjecate one talacke krize u Rusiji u onom kazalistu, kad su poubijali s onim nekim posebnim plinom pola talaca i one koji su ih zatocili efikasno da problem je rjesen. A kaj s onim nevinima koji nisu trebali bit ubijeni, da su isli na drugi nacin rjesavat problem ali nisu jer to oni tak ne rade Ruska škola normalno.NevinašceCool

16 godina
neaktivan
Curenje nafte

Njima je bitan samo novac. A tolko  su glupi da neshvaćaju da je napravljena šteta veći novac, nego to njihovo odugovlačenje.

Vjerovatno misle da će samo stat do 8mj. A do onda "ko živ,ko mrtav""pojeo vuk magare" itd.

Onda će neka "zvijezdica udat se/rastati/postat gey/nadrogirat se/stat u govno itd."

Svi će bit iznenađeni i rastreseni kod Oprah, a za curenje ih zaboli ku$ac.

Tipično američki

Stari avijatičar...
16 godina
protjeran
Curenje nafte

Ruski instrument je cekic.

Primjer brzog kopanja jezera(Made in Russia)  http://www.google.ba/#hl=bs&source=hp&q=Lake+Chagan&btnG=Google+pretraga&meta=&fp=abf4f1444c072cee

PNE: http://en.wikipedia.org/wiki/Peaceful_nuclear_explosions

Kako bi samo Rusi sa gustom zacepili tu rupicu.

Sve se moze kad se hoce,a kad se nece...

16 godina
protjeran
Curenje nafte

Evo jos jedne dobrobiti.

Tko nema posao moze ici tamo ribati naftu s onih pelikana Namigiva

17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
1domagoj1 kaže...

Tko će onda to sredit?

Pa Hrvati.

If they can make penicillin out of mouldy bread, they can sure make something out of you. -Muhammad Ali
16 godina
protjeran
calypso kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
1domagoj1 kaže...

Tko će onda to sredit?

Pa Hrvati.

Ivo Kanader ce sve spasiti :)