Čudni zvukovi u Kievu

poruka: 49
|
čitano: 10.425
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Čudni zvukovi u Kievu

a sad? na vijestima nisam nkj primjetio da ima :)

http://www.youtube.com/user/matijamc?feature=mhee Here I'm! :D
17 godina
neaktivan
Čudni zvukovi u Kievu

Jel se riješio ovaj misterij ?

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
16 godina
protjeran
Čudni zvukovi u Kievu
Bara prdnula na WC-u...A svi se odmah čude...
Straight Edge
14 godina
neaktivan
Čudni zvukovi u Kievu

Rusi pustili plin pa malo škripi.{#}

16 godina
neaktivan
Čudni zvukovi u Kievu

Glasnoca i odjek tog zvuka daju naslutiti da je izvor nesto ogromno (kad se usporedi sa gradskom bukom). Kako jos nisam vidio visekilometarske svemirske brodove zakljucit cu da je rijec o obicnoj montazi.

P.S.

Mozda je Putin poslao ovo na Ukraince {#}

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
16 godina
neaktivan
Čudni zvukovi u Kievu
Sto kod da je bilo ili je crknulo ili je miroljubivo otislo .
My God it's full of stars
18 godina
protjeran
Re: Čudni zvukovi u Kievu
vrx kaže...

a za HAARP "goloruk nemožeš ništa",izuzev FLIP THE MAIN POWER SWITCH in OFF POSITION ...

i to bi bilo to ,jer se možeš skoro slobodno prošetati kroz zgradu...

stoga efekt skrivanja i tajne tu ne pali ,kad je dostupna za turiste a ne da se čuva 15m visokom ogradom i vojskom sa dugim cijevima....

a za kompom možeš saznat sve što te zanima o studiji i kompleksu i "utjecaju" na okolinu

Ne siri dezinformacije!!!

The HAARP facility regularly (once a year on most years according to the HAARP home page) hosts open houses, during which time any civilian may tour the entire facility. IZVOR: wiki

Evo jos primjera po svijetu s cudnim zvukovima:

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 5:59 (MorciTheCroat).
14 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

Glasnoca i odjek tog zvuka daju naslutiti da je izvor nesto ogromno (kad se usporedi sa gradskom bukom). Kako jos nisam vidio visekilometarske svemirske brodove zakljucit cu da je rijec o obicnoj montazi.

P.S.

Mozda je Putin poslao ovo na Ukraince {#}

jaaaoooooo kako NE skolovanooo.....to ti je kopač zemlje ili ti bagger 288 mislim....i sto ce putin sa time!?!?!?

16 godina
neaktivan
hogar315 kaže...

jaaaoooooo kako NE skolovanooo.....to ti je kopač zemlje ili ti bagger 288 mislim....i sto ce putin sa time!?!?!?

Znam dobro sto je to. Ali ti ne znas sto je humor...

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 15:31 (rustweaver).
16 godina
MorciTheCroat kaže...
vrx kaže...

a za HAARP "goloruk nemožeš ništa",izuzev FLIP THE MAIN POWER SWITCH in OFF POSITION ...

i to bi bilo to ,jer se možeš skoro slobodno prošetati kroz zgradu...

stoga efekt skrivanja i tajne tu ne pali ,kad je dostupna za turiste a ne da se čuva 15m visokom ogradom i vojskom sa dugim cijevima....

a za kompom možeš saznat sve što te zanima o studiji i kompleksu i "utjecaju" na okolinu

Ne siri dezinformacije!!!

The HAARP facility regularly (once a year on most years according to the HAARP home page) hosts open houses, during which time any civilian may tour the entire facility. IZVOR: wiki

Evo jos primjera po svijetu s cudnim zvukovima:

{#}

i šta je tu dezinformacija ?čitati sa razumijevanjem....

napisao sam kao i ti ,da je moguče ući u zgradu i razgledati ,samo nisam napisao koliko puta godišnje puštaju u razgledavanje ,jer nakraju ,nije ni bitno ,

bilo je u kontekstu razgovora da su zvukovi od HAARP-a ,a njega nigdje miljama u blizini Kijeva {#}

napokon dočekao DNF!
18 godina
protjeran
vrx kaže...

{#}

napisao sam kao i ti ,da je moguče ući u zgradu i razgledati ,samo nisam napisao koliko puta godišnje puštaju u razgledavanje ,jer nakraju ,nije ni bitno ,

bilo je u kontekstu razgovora da su zvukovi od HAARP-a ,a njega nigdje miljama u blizini Kijeva {#}

Skrati citate!

Ono sto si ti napisao i ono sto kaze wiki su dvije razlicite stvari, ili ti moram prevodit?

Naprotiv, jako je bitno za utvrdivanje necije djelatnosti da se moze u svakom trenutku provjerit ista, u suprotnom (jednom godisnje?) tvrtka je podlozna manipulaciji.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 12:19 (MorciTheCroat).
16 godina
MorciTheCroat kaže...
vrx kaže...

{#}

Skrati citate!

Ono sto si ti napisao i ono sto kaze wiki su dvije razlicite stvari, ili ti moram prevodit?

Naprotiv, jako je bitno za utvrdivanje necije djelatnosti da se moze u svakom trenutku provjerit ista, u suprotnom (jednom godisnje?) tvrtka je podlozna manipulaciji.

OffTopic

gle ,naveo sam par redova i dao par linkova (jer je ionako bilo offtopic),bilo je čisto u svrhu (humorističnijeg) dokazivanja da danas HAARP nije tajna i da se može slobodno razgledati kompleks...

šta se moraju studije pisati na temu ? ,da se netko nebi našao uvrijeđen i odma,na temelju 1 "krivog" navoda , išao u dublju diskusiju??

tema nije bila HAARP , a ako je nekoga detaljnije zanimalo, slobodno se mogao pozabaviti sam .....

hvala na linku ,ali sam ga odavno pročitao...

napokon dočekao DNF!
16 godina
Čudni zvukovi u Kievu

{#}  tko drugi

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 13:07 (Diablo86).
18 godina
protjeran
vrx kaže...

gle ,naveo sam par redova i dao par linkova (jer je ionako bilo offtopic),bilo je čisto u svrhu (humorističnijeg) dokazivanja da danas HAARP nije tajna i da se može slobodno razgledati kompleks...

Jos uvijek ne kuzis da ti dokazi nemaju cvrstu podlogu.

Zadnji OT od mene.

16 godina
neaktivan

Zasto ne bi pogledali cime se HAARP tocno bavi?

http://www.haarp.alaska.edu/

Evo i sto Wiki kaze za HAARP

http://en.wikipedia.org/wiki/High_Frequency_Active_Auroral_Research_Program

Koliko sam ja shvatio, teoreticari zavjera drze da je HAARP tajno superoruzje namjenjeno izazivanju razornih potresa na bilo kojoj lokaciji na planetu? Mozda bi bilo dobro da ovu raspravu nastavimo na temi koja se bavi teorijama zavjera jer je ona rasprava o WTC-u vec postala dosadna...

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 16:07 (rustweaver).
18 godina
neaktivan
Čudni zvukovi u Kievu

Čuje se po zvuku da nisu nikakvi radovi. Čuje se da je baš nešto veliko.  Vjerovatno ćemo saznat kakav je to zvuk poslije.

Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it. 2pac
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 16:40 (vedrann).
16 godina
MorciTheCroat kaže...
vrx kaže...

Jos uvijek ne kuzis da ti dokazi nemaju cvrstu podlogu.

Zadnji OT od mene.

očito se nisi dovoljno informirao (ili si pobornik teorija zavjere o HAARPu), o kakvoj čvrstoj podlozi ti pričaš?!kakvi dokazi? 

pisao sam na temelju aljaške HAARP stranice (gdje BTW ne navode da se može pogledati samo 1 put godišnje)

,a na wiki se navodi da se rade pregledi 1 godišnje ,znači kako god okeneš ,KOMPLEKSI SE MOGU RAZGLEDATI ,kako koji ,ne traži mi se za Nizozemski pogon....

http://www.haarp.alaska.edu/haarp/faq.html

Can I visit HAARP?

The HAARP Research Station does not employ sufficient on-site staff to allow routine tours of the facility. Entry to the facility is normally restricted to those having a need to conduct business at the facility.

We recognize that there is great interest in the scientific work of the facility. In response to this interest, HAARP schedules open houses at which any and all are invited to visit the site. Several scientists are usually present at these open houses so that visitors can talk directly with those who use the facility for research. Open houses have been held most years since 1995 and have proven to be a popular event. The most recent open house was held on July 17, 2010.

How can I find out about the Open Houses?

Open Houses are generally held during the summer season. The dates and times are announced in advance in Alaska newspapers and on the HAARP Home Page.

i rest my case...

rustweaver kaže...

Zasto ne bi pogledali cime se HAARP tocno bavi?

http://www.haarp.alaska.edu/

Evo i sto Wiki kaze za HAARP

http://en.wikipedia.org/wiki/High_Frequency_Active_Auroral_Research_Program

Koliko sam ja shvatio, teoreticari zavjera drze da je HAARP tajno superoruzje namjenjeno izazivanju razornih potresa na bilo kojoj lokaciji na planetu? Mozda bi bilo dobro da ovu raspravu nastavimo na temi koja se bavi teorijama zavjera jer je ona rasprava o WTC-u vec postala dosadna...

Hvala ,mislim da sam isti wiki link dao par stranica ranije. ali izgleda da se ljudima neda potražiti ,a hvataju se na 1ili2 riječi {#}

teoretičari mogu slobodno pisati kaj hoće ,ali se zna za šta se koristi haarp i na šta on "utječe"...

te stvari se vuku iz '90tih ,kada ljudi nisu bili niti približno informirani niti je toliko stvari bilo dostupno javnosti i medijima ,a čim se spomenulo da mornarica i air force  ulaže u to, "neuki i neznalice" teoretičari zavjera su se odma digli na noge ,jer zašto bi ulagali u to ,a da nema nekakve koristi (čitaj = oružje){#}

za vas kojima se ne da čitati kilometar teksta, ukratko = HAARPom se istražuje IONOSFERA

http://en.wikipedia.org/wiki/Ionosphere

The ionosphere is a part of the upper atmosphere, comprising portions of the mesosphere, thermosphere and exosphere, distinguished because it is ionized by solar radiation. It plays an important part in atmospheric electricity and forms the inner edge of the magnetosphere.It has practical importance because, among other functions, it influences radio propagation to distant places on the Earth

http://en.wikipedia.org/wiki/Radio_propagation

boldano - zato su navedeni krenuli u zajedničko istraživanje ,jer im je sigurna i brza razmjena informacija i podataka vrlo važna....

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 18:08 (vrx).
15 godina
neaktivan
Čudni zvukovi u Kievu

Mene ovaj zvuk podsječa na ono iz prve misije iz BFBC2 

na 5:41 možete cut kako zvuci.

17 godina
neaktivan
Čudni zvukovi u Kievu

Ako ćemo radit usporedbu, zvuk je sličniji ovome. 

{#}

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice