ma mirko dobiva
iz pouzdanih izvora doznajem da zadnjih 7 dana intenzivno vježba na nekom novom tajnom simulatoru kojeg nazivaju Cro Cop:Beyond Realyti

ma mirko dobiva
iz pouzdanih izvora doznajem da zadnjih 7 dana intenzivno vježba na nekom novom tajnom simulatoru kojeg nazivaju Cro Cop:Beyond Realyti
Pratio sam neko vrijeme K1 na eurosportu, taj kinez je idiot, stavili su ga samo zato što je ogroman. Zadnji put kad sam gledao nokautirao ga je mighty moe (160cm), tako da bi ga mirko trebao dobit, a ako izgubi to samo znači da mu je vrijeme odavno prošlo.
mis, da odavno ne ide na ludilo. prije bi meč traja max 1 min, a sad ide na neke strategije nema toga tu, da krene luđački od početka i bilo bi nešto.Jasno da sam uvijke uz njega, a bilo bi lipo da pobjedi na moj rođ.lol
mirko je gotov nazalost ali u zadnje vrijeme sepokvario
DRZM MU FIGE!
Misli da mu je to zadnji meč pa da će ići na pobjedu.
Mirko daj sve od sebe sutra će biti krvi jedva čekam uuuuu!
Meč je u 12:00 na novoj
Jedva čekam
Choi uopće nije nešto strašno jak. Ljudi kada vide nekoga gorostasa odmah predpostave da je on ekstra jak. Ja sam gledao kako puno manji i naizgled slabiji borci pobijeđuju veće i jače borce. Iako mi mirko zadnjih 2 godine izgleda kao uplašen ima veliku prednost, Choi može dobiti jedino ako plasira neki nezgodni udarac.
Po meni je Mirko u prednosti 70:30 ali vidjet ćemo.
Choi uopće nije nešto strašno jak. Ljudi kada vide nekoga gorostasa odmah predpostave da je on ekstra jak. Ja sam gledao kako puno manji i naizgled slabiji borci pobijeđuju veće i jače borce. Iako mi mirko zadnjih 2 godine izgleda kao uplašen ima veliku prednost, Choi može dobiti jedino ako plasira neki nezgodni udarac.
Po meni je Mirko u prednosti 70:30 ali vidjet ćemo.
Ovisi što smatraš pod jačinu.
Nikako se nemogu složiti da je dobar borac. Dobar borac mora biti dobar i na podu i u stand up borbi.
Mirko je u prednosti zbog tog što je choi spor i ima slabu obranu i zbog tog će mirko moći plasirati svoju ljevicu, jedini problem je što je choi previsok pa će mu biti teško pogoditi glavu.
Prošli tjedan sam gledao njegovu borbu na eurosportu K1 gdje ga je dobio neki od 1.78m.
E da gledo sam to i ja........al jesi gledo ovu borbu sta sam stavio link Choi ga je tuko a ovaj je njemu samo pokusavao polugu...prvi put nije uspio ali drugi pt je....Emilianenko je isao na polugu to se je vidjelo od pocetka a Choi na snagu.....A za Mirka stvarno neznam...ako mu u prvih par minuta plasira neki dobar udarac(dao Bog highkick) bilo bi to idealno....da ga malo ošamuti...a onda dalje ne sumnjam u Mirkovu pobjedu....
Ma u svakom slučaju navijam za Mirka samo nakon ovih zadnjih ( Cheick Kongo [onaj japek u početku Dreama je bio za zagrijavanje] i Alistair "Demolition Man" Overeema) neuvjerljivih borbi malo me strah da mu se ne ponove takvi jadni "nesretni, nezainteresirani" nastupi. Nema one njegove početne agresije i odličnih boksačkih tehnika (naravno i nožnih) kojom je i dogurao do toga što i danas jest.....
A sta ces......pora se priznat da su ga godine pojele.....nema vise ni te žustrine ni nicega sto je prie bilo......jbg.....pala je forma s godinama i to je jednostavno to....
ma satrat će ga choija :S
Ma Cro Cop je ziheraš, zato i gubi od velikih boraca, a sad više nisi siguran ni kad se fajta sa trećerazrednim borcima, svako ga može srušiti, lik je druga ili treća liga.Izgubio je sve borbe koje su stvarno bile bitne.Dok mu je išo trik cimnem te rukom pa high kick lijevom nogom onda je još nešto i mogao napraviti, ali od kad su to svi skužili lik je propao, sad ga svak može srušit.
Hebeš borca sa jednim trikom, ali dobro, ako već imaš jedan trik onda se barem bori sa srcem, a ne čekati tuđu grešku, to je pacerski, lik se bori defenzivno na tuđu grešku, i to ti prolazi kod trećerazrednih boraca, ali ni kod njih ne uvijek, jer se i njima posreći, pa te sruše, a to se zadnjih godina stalno Filipoviću dešava, lik čeka, čeka, i onda onaj drugi na kraju njega dočeka na grešku.
Treba samo gledati onog ruskog prvaka, napisat ću Jemilijanenko (jer ne znam točno, a bogme ne budem tražio po netu), lik nema nikakav posebni stil borbe ili neku paletu trikova, ali stari moj, lik se baca u oči, juriša, maše rukama ko vjetrenjača, pa hebi ga nekaj od toga mora sjest, a najčešće je onaj drugi lik u defenzivi (a la Cro Cop).
Poanta je slijedeća, ako nemaš srce za fight, nemoj ić u ring, jer ćeš dobit po njonji.
Evo gledam uzivo na japanskoj televiziji (MMA -TV) K1 dram, nisam siguran da li je prosao mec s Mirkom ili tek slijedi, mozda netko zna.
Ja čekam da pogledam na TVu - što neide prijenos u živo???
Ja čekam da pogledam na TVu - što neide prijenos u živo???
Zapravo prijenos je u 12:00, za malo manje od sata. Evo meni je priredba tek sad počela, dakle i na MMA TV kasni. Još malo pa Mirkec
Ako krene agresivno mozda ga dobije,ako mu dopusti da ga napada i ako misli da ce se korejanac tako izmoriti nema sanse.
S obzirom na njegovu visinu Mirkova sansa je ako ovog gorilu mazne po jetri i to je to.
S obzirom na njegovu visinu Mirkova sansa je ako ovog gorilu mazne po jetri i to je to.
Sve je po meni stvar u strategiji, ako je dobro razrađena nema veze tko je protivnik.
Dobro strategija.....ma mozes ti složiti kakvu god oces strategiju prije kadudes ti u ring s tom gorilom nema vise strategije ve zaboravis
Evo sad ce počet prijenos....ajmo MIRKO SRETNO
Za par minuta je Mirko!!!
Sretno!!!!!!!!!
To je to....a sta sam ja reko......pocetnim nezgodnim udarcem moze se svasta dogoditi.....svaka cast