Cro Cop protiv gigantskog Choija

poruka: 99
|
čitano: 16.066
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Cro Cop protiv gigantskog Choija
UBIZEC cORPORATION kaže...
Aki kaže...
doxy kaže...

ma mirko dobiva

iz pouzdanih izvora doznajem da zadnjih 7 dana intenzivno vježba na nekom novom tajnom simulatoru kojeg nazivaju Cro Cop:Beyond Realyti

cekaj nije to igrica koja je izasla? :P
 hahahah loliska pa vidis da se glupsaBelji seNamigiva
 bilo mi je cudno :D ma skuzil sam, ali sam moral pitati ;)
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
moderator
Eco kaže...

Pratio sam neko vrijeme K1 na eurosportu, taj kinez je idiot, stavili su ga samo zato što je ogroman. Zadnji put kad sam gledao nokautirao ga je mighty moe (160cm), tako da bi ga mirko trebao dobit, a ako izgubi to samo znači da mu je vrijeme odavno prošlo.

Mislis valjda na Mighty Moa od 186 cm i 133 kile, ne? Koji ga je jednom pobjedio knockoutom, a drugi put izgubio na bodove?
16 godina

mis, da odavno ne ide na ludilo. prije bi meč traja max 1 min, a sad ide na neke strategije nema toga tu, da krene luđački od početka i bilo bi nešto.Jasno da sam uvijke uz njega, a bilo bi lipo da pobjedi na moj rođ.lol

16 godina
neaktivan

mirko je gotov nazalost ali u zadnje vrijeme sepokvario

DRZM MU FIGE!Namigiva

Linkuto4ever!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2008 16:46 (linkuto).
16 godina
neaktivan

Misli da mu je to zadnji meč pa da će ići na pobjedu.

Mirko daj sve od sebe sutra će biti krvi jedva čekam uuuuu!

add me xfire >>> razvaljot
17 godina
neaktivan
u kolko je sati mec i na kojem programu_?
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
neaktivan

Meč je u  12:00 na novoj

16 godina
neaktivan

Jedva čekamCool

16 godina
neaktivan

Jedva cekam mec...ali mislim da Mirko nema sanse protiv dog "gorostasa"..........nece moci ni prnuti......al ajde vidjeti cemo...moda ga iznenadi

Choi Choi
16 godina
neaktivan

Choi uopće nije nešto strašno jak. Ljudi kada vide nekoga gorostasa odmah predpostave da je on ekstra jak. Ja sam gledao kako puno manji i naizgled slabiji borci pobijeđuju veće i jače borce. Iako mi mirko zadnjih 2 godine izgleda kao uplašen ima veliku prednost, Choi može dobiti jedino ako plasira neki nezgodni udarac.

Po meni je Mirko u prednosti 70:30 ali vidjet ćemo.

16 godina
neaktivan
Joso162 kaže...

Choi uopće nije nešto strašno jak. Ljudi kada vide nekoga gorostasa odmah predpostave da je on ekstra jak. Ja sam gledao kako puno manji i naizgled slabiji borci pobijeđuju veće i jače borce. Iako mi mirko zadnjih 2 godine izgleda kao uplašen ima veliku prednost, Choi može dobiti jedino ako plasira neki nezgodni udarac.

Po meni je Mirko u prednosti 70:30 ali vidjet ćemo.

To da nije jak nije istina....ja sam gledao par njegovih borbi i stvarno je dobar borac.....njemu je visina samo plus....naprimjer protiv Fedora Emilianenka izgubio je ali se vrlo dobro borio...stavio sam ti link pa pogledaj....al da je mirko u prednosti 70:30 to se nikako ne slazem...dobar je on borac......

16 godina
neaktivan

Ovisi što smatraš pod jačinu.

Nikako se nemogu složiti da je dobar borac. Dobar borac mora biti dobar i na podu i u stand up borbi.

Mirko je u prednosti zbog tog što je choi spor i ima slabu obranu i zbog tog će mirko moći plasirati svoju ljevicu, jedini problem je što je choi previsok pa će mu biti teško pogoditi glavu.

Prošli tjedan sam gledao njegovu borbu na eurosportu K1 gdje ga je dobio neki od 1.78m.

16 godina
neaktivan

E da gledo sam to i ja........al jesi gledo ovu borbu sta sam stavio link Choi ga je tuko a ovaj je njemu samo pokusavao polugu...prvi put nije uspio ali drugi pt je....Emilianenko je isao na polugu to se je vidjelo od pocetka a Choi na snagu.....A za Mirka stvarno neznam...ako mu u prvih par minuta plasira neki dobar udarac(dao Bog highkick) bilo bi to idealno....da ga malo ošamuti...a onda dalje ne sumnjam u Mirkovu pobjedu....

16 godina
neaktivan

Ma u svakom slučaju navijam za Mirka samo nakon ovih zadnjih ( Cheick Kongo [onaj japek u početku Dreama je bio za zagrijavanje] i Alistair "Demolition Man" Overeema) neuvjerljivih borbi malo me strah da mu se ne ponove takvi jadni "nesretni, nezainteresirani" nastupi. Nema one njegove početne agresije i odličnih boksačkih tehnika (naravno i nožnih) kojom je i dogurao do toga što i danas jest.....

16 godina
neaktivan

A sta ces......pora se priznat da su ga godine pojele.....nema vise ni te žustrine ni nicega sto je prie bilo......jbg.....pala je forma s godinama i to je jednostavno to....

17 godina

ma satrat će ga choija :S

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3.... Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan

Ma Cro Cop je ziheraš, zato i gubi od velikih boraca, a sad više nisi siguran ni kad se fajta sa trećerazrednim borcima, svako ga može srušiti, lik je druga ili treća liga.Izgubio je sve borbe koje su stvarno bile bitne.Dok mu je išo trik cimnem te rukom pa high kick lijevom nogom onda je još nešto i mogao napraviti, ali od kad su to svi skužili lik je propao, sad ga svak može srušit.

Hebeš borca sa jednim trikom, ali dobro, ako već imaš jedan trik onda se barem bori sa srcem, a ne čekati tuđu grešku, to je pacerski, lik se bori defenzivno na tuđu grešku, i to ti prolazi kod trećerazrednih boraca, ali ni kod njih ne uvijek, jer se i njima posreći, pa te sruše, a to se zadnjih godina stalno Filipoviću dešava, lik čeka, čeka, i onda onaj drugi na kraju njega dočeka na grešku.

Treba samo gledati onog ruskog prvaka, napisat ću Jemilijanenko (jer ne znam točno, a bogme ne budem tražio po netu), lik nema nikakav posebni stil borbe ili neku paletu trikova, ali stari moj, lik se baca u oči, juriša, maše rukama ko vjetrenjača, pa hebi ga nekaj od toga mora sjest, a najčešće je onaj drugi lik u defenzivi (a la Cro Cop).

Poanta je slijedeća, ako nemaš srce za fight, nemoj ić u ring, jer ćeš dobit po njonji.

Odgovori na privatne poruke nisu privatni, upite šaljite na baotica@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2008 3:18 (Baotica).
17 godina
protjeran

Evo gledam uzivo na japanskoj televiziji (MMA -TV) K1 dram, nisam siguran da li je prosao mec s Mirkom ili tek slijedi, mozda netko zna.

Zlo i Naopako
17 godina
protjeran
Izgleda da tek slijedi po najavama. Javim rezultate kad zavrsi???
Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan

Ja čekam da pogledam na TVu - što neide prijenos u živo???

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Ja čekam da pogledam na TVu - što neide prijenos u živo???

Da prijenos ide u živo na novoj u 00:00....
17 godina
neaktivan

Zapravo prijenos je u 12:00, za malo manje od sata. Evo meni je priredba tek sad počela, dakle i na MMA TV kasni. Još malo pa Mirkec Smijeh

Why so serious???
17 godina
neaktivan

Ako krene agresivno mozda ga dobije,ako mu dopusti da ga napada i ako misli da ce se korejanac tako izmoriti nema sanse.Izlanuo se

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
17 godina
neaktivan

S obzirom na njegovu visinu Mirkova sansa je ako ovog gorilu mazne po jetri i to je to.

Michael Schumacher World championships:7,Grand prix wins:91,Pole positions:68 http://www.velika-nagrada.hr
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

S obzirom na njegovu visinu Mirkova sansa je ako ovog gorilu mazne po jetri i to je to.

Da....samo početni Mirkov dobar udarac moze omesti Choia i dati Mirku dobre izglede za pobjedu......
17 godina
protjeran

Sve je po meni stvar u strategiji, ako je dobro razrađena nema veze tko je protivnik.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
16 godina
neaktivan

Dobro strategija.....ma mozes ti složiti kakvu god oces strategiju prije kadudes ti u ring s tom gorilom nema vise strategije ve zaboravis

16 godina
neaktivan

Evo sad ce počet prijenos....ajmo MIRKO SRETNO

17 godina
neaktivan

Za par minuta je Mirko!!!  Smijeh

Sretno!!!!!!!!!

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
16 godina
neaktivan

To je to....a sta sam ja reko......pocetnim nezgodnim udarcem moze se svasta dogoditi.....svaka cast

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice